Oplatí sa kupovať oblečenie pre ženícha v Poľsku?

Ahojte, bola niektorá z Vás obliekať svojho drahého na svadbu v Poľsku? Myslím teraz nedávno, lebo google mi vyhodil len staré diskusie z minulých rokov. Nemáme Poľsko zrovna na skok, tak chcem vedieť, že či sa tam oplatí vôbec trepať. Aký bol výber, chcela by som pre neho nohavice, sako, košele, vestu, kravatu alebo motýlika, topánky, proste komplet. Koľko eur cca mám počítať? Ďakujem za odpovede :-)
Odpovedať
1
2
My sme kupili krasny oblek, modry slim, topanky, opasok a koselu dostal k narodeninam bude na mieru. Za mna odporucam. OBleky su vacsinou vlnene s minimalnym obsahom umeliny, topanky aj opasky su kozenne. My sme boli v Nowom Targu
Odpovedať
ahoj, my sme boli v Krosne, a oblekov tam bolo naozaj velky vyber, ale vzhladom k cene odporucali skor trhy, ako obchody, cenovo vraj v obchodoch sa to pohybuje v podobnej cene, ako u nas, ale na trhoch mali krasny vyber oblekov aj siat (polnocnych) za velmi dobre ceny, okolo 50 eur za oblek pytali, a co sa tyka opaskov, tak tie maju kozene, ziadne umeliny za horibilne ceny, ja urcite odporucam ;)
Odpovedať
@ancik28 50 € za oblek?- =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ancik28 tomu moc neverím, že za také ceny tam mali obleky. a ak aj áno, tak nejaké také, ktoré sa nosili pred x rokmi, nie??
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli mesiac dozadu nakupovať pre budúceho švagra a naozaj sa oplatí. Tiež som tomu neverila. Komplet oblek (sako + nohavice) 70 € a naozaj pekné moderné. Velikánsky výber. Košeľa naozaj top 20 €. Motýlik + vreckovka 12 €, Samotný Motýlik 10 €. Opasok kožený 15 €. Obliekli sme tam komplet celého ženícha. Veľká spokojnosť. Boli sme konkrétne v Novom Targu. Boli sme aj v pár obchodoch ale tam nič moc. Všetko sme nakúpili na trhoch. Za mňa určite odporúčam. Ak máte na zozname viac vecí ktoré tam chcete kúpiť tak určite chodte. Ale len kvôli jednej veci sa tam neoplatí toľké kilometre trepať. Inak ceny v obchodoch a na trhu boli rovnaké. Hovorili nám, že predajcovia na trhoch majú svoje butiky po mestách ale v sobotu sa so všetkými tovarmi presúvajú na trhy.
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za odpovede...urcite teda pôjdeme, lebo viacej veci chceme
Odpovedať
Profilova fotka
My chodíme na trhy častejšie, keďže to nemáme až tak ďaleko. Myslím si, že Poliaci sú v móde o krok vpred, koľkokrát sa nám stalo, že sme tam niečo kúpili - módna vychytávka a o pol roka/ rok to bolo tu. Tak toho by som sa nebála, že sú pozadu, to skôr my sme. :D Čo sa týka oblekov - sú naozaj precízne ušité a hlavne kvalitné, žiadne umelé materiály, či odfláknutá robota. Drahý si tam kupoval oblek na ples pred rokom - nohavice a sako za 90 eur- chceli sme lepší, každý mu ho chválil a keby povieme, že je z Paríža, tak nám to i uveria. :D Košiel je tam taktiež veľa na výber a to nehovorím o ostatných doplnkoch. Ja si tam pravidelne kupujem šaty- na ples, svadby a podobne- ceny šiat krátkych sa tam pohybujú okolo 30- 40 eur a sú taktiež kásne. Takže za mňa určite :)
Odpovedať
My sa chystame teraz v sobotu, potom napisem ako sme dopadli :-)
Odpovedať
ja si myslim ze urcite ja si tam vzdy nieco vyberem, bola som minuly tyzden v stredu a bolo z ceho vyberat
Odpovedať
Profilova fotka
holky hlavne keď pôjdete do Poľska na trhy, tak si dávajte veľmi dobre pozor na veci, strašne sa tam kradne, mamka bola teraz pred dvomi týždňami a ukradli jej celú peňaženku a ani nevie, kedy :-(
Odpovedať
dievcence, to je ta Nowa Targovnica tie trhy alebo kde sa nachadzaju v Nowom Targu? Radi by sme sa tam isli tiez pozriet :) Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež chodievame asi 2x do roka na také väčšie nákupy. Naposledy sme kupovali oblek, nie svadobný a stál 80 € a ten oblek je úžasný. nikde som taký nevidela, výborný strih aj látka. Presne ako sa uvádza vyššie, sú s módou o krok vpred, ceny sa nedajú porovnať ani kvalita. Spoločenské šaty - obrovský výber, farby, strihy, veľkosti.... klobúk dole pred nimi, škoda, že nič také nie je na SVK iba made in China :-S :-S :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
@babu28 ano oplatí oblek topánky spolu 110 eur vsetky druhy motylikov od vymyslu sveta za 7 eur... A topanky su ozaj bezkonkurenčné a aj opasky.... Urcite by som nevyhodila za oblek ktory viem kde skonci sako na stoličke a nohavice viac nepouzitelne 500 eur... Stihy su super a na vyber viac ako 50 modelov
Odpovedať
@babu28 a na saty odporucam predajnu Krolowna shoppingu je to v meste... Tak je asi 1000 siat na vyber presne tie ktore su u nas v butiku 2 krat drahsie ja som kupila top saty za 80 eur a v bb tie iste za 145 maju...
Odpovedať
za mňa určite áno, dostanete tam všetky veľkosti, farby, ochota na úplne inej úrovni, ako u nás. Predavačky kolo nás behali, dali to vyskúšať, potom zas iné. Poľsko v nákupe oblekov určite odporúčam.
Odpovedať
Ahoj, my sme boli takisto kupovať v Poľsku v Targu, boli sme viacerí nakoľko sme si všetci potrebovali kupiť niečo a skôr ako budeme kupovať na SK sme chceli zistiť co máju tam. Nakoniec som sa obliekla do polnocnych + topánky, mama sa obliekla, budúci manžel aj môj tatino :D ktorého som dokopala do nového obleku lebo stary zapol len tak tak. Určite neolutujes, že pojdes, ale odporucam ist tak aby ste tam uz o 8 rano boli nakoľko ten trh je skutočne obrovsky a treba si pokukať kde co majú najprv a potom sa ked tak vratit. Ceny su tam asi cca 70e obleky 40e kožené topánky pre pánov , košele najdes aj za 10-30 ale aj tie za desat su super. Ja som drahému kúpila za cca 25e a mama nasla tatinovy za 10 a dokonca ešte aj s manžetovym zapinanim :) my chodime tak 2-3 do roka a vždy ideme s plnym autom po strop. A hlavne vymenia ti nohavice aby ti sedeli cize nemajú problem poprehadzovať veľkosti. Poliaci (az na nejake výnimky ktoré musia byt všade) sa riadia nas zakaznik nas pan a naozaj aj poradia niekedy az kukáme aky su ochotní
Odpovedať
Môžem sa opýtať, aké sú to tie Vaše merítka kvality, že tu píšete o 50€ oblekoch ako o oblekoch zo super a kvalitných látok s min. % umelín a podobne ? Lebo nechápem.... Samotná vlna ako metrážna látka stojí možno 1m 50€, na oblek potrebujete cca 3 - 3,5m. Poďme ďalej... Opasok za 15€ kožený ? Lebo to malo logo kože alebo predavačka povedala ? Pravé kožené opasky, kvalitné opasky sú na míle od tejto sumy. Nič take nie je na SVK ? Wau, to vážne ? ...začnem menovať kľudne, ale opäť sa opýtam, výborná látka, podľa čoho to bolo odmerané ? Aká bola konštrukcia obleku ? Fused ? Lepená ? Half Canvas ? Full Canvas ? Topánky z pravej kože za 40€, aby boli kvalitné a nespôsobili kožné problémy, nezapapáchali a pod ? Akej boli konštrukcie ? Blake podrážka ? Rámová ? Ani jedno, bola lepená obyčajná a lacná. Neberiem Vám to, skutočne nie. Ale píšete akoby na Slovensku to bola Čína a obleky za 50€ sú v Poľsku zázrak a tak by to malo byť aj na Slovensku. Poliaci sú biznismani a právom im to patrí, sú lepší ako my, sú rýchlejší a rýchlejšie sa prispôsobia a vedia napredovať čo sa týka strihov, farieb, vzorov. Vedia ako robiť obchody. Beriem, je to lacnejšie, oplatí sa to ,ano SR zárobky nie sú boh vie čo, ale písať o kvalitných veciach a látkach z trhu a kožených produktoch do 40-50€ ako o TOP mega kvalitách je veľmi zcestné a pritom neovládať základne znaky kvality a ich rozpoznanie, ako sorry. Mier
Odpovedať
su v Nowom Targu otvorene trhy aj v nedelu? dakujem
Odpovedať
Moja mamka bola teraz Polsku( boli na welnesku tak boli kuk aj trhy v targu),a pofotila mi saty.Boli po 40e,tie iste ako su v SNV v Star Butiku po 60.Koli rozdielu 20 e by som sa teda na trznicu netrepala.Predsalen,ak sa nieco pokazi v kamennom obchode to vyreklamujem a ked zaratam co by sme dali za benzin,tak podla mna sa to neoplati az tak.Pokial sa teda nejde obliect cela rodina.
Odpovedať
@gentmisko nie len Ozeba a Mb fashion maju tie iste topanky v tej istej krabici za 79 eur druhe za 119 eur , podotykam uplne tie iste !! a obleky ano vlnene v polsku su kvalitne za 80 eur , a tu ich maju od 179 eur !! ten isty lebo futro je nachlp rovnako usite to nebude nahoda... a ano davno je zname ze Polsko nas preskocilo uz pred 20 rokmi ked oni sa spamatali a my len zmolime znacky ale nie kvalitu... a podporovat ich je treba aby sme mali aj my kvalitu za rozumnu cenu !! nie znacku a smelinu za tisice eur ... to je take slovenske ..
Odpovedať
Profilova fotka
@komarica a ak mozem,to je v nowom targu ten obchod so satami? Dakujem za info.
Odpovedať
@komarica takmer so všetkým súhlasim, čo ste napísali, úprimne. Najmä s tým, že tu sa všetko stavia na taliansých názvoch predajní, ale kvalita nejako uteká alebo naopak, slovenská firma predáva trhové poľské produkty za výššie sumy, beriem. Ale ešte predsa ak dovolíte, ako ste zistili, že oblek za tých 80€ je kvalitný, podľa čoho ?
Odpovedať
Profilova fotka
@gentmisko to len tak neurcis, teda je to aj tazko povedat. podla mna by malo byt hlavne to, aby dobre sedel na postave a pacil sa, ci ? ;-)
Odpovedať
@gentmisko roky skusenosti
Odpovedať
Baby daju sa v poľsku kúpiť aj pekne svadobné šaty?
Odpovedať
Ak niekto nenosí oblek a potrebuje ho len na svadbu tak by sa dal aj v Poľsku kúpiť. Bratovi sme kupovali oblek na stužkovú, na slovensku mal problém kúpiť oblek, aby mu sedel, v Poľsku mali na neho taký akurát a nebol drahý- mal ho oblečený 1 krát a potom z neho vyrástol :D...Cenu si nepamatam Drahému sme kupovali v SR, lebo najprv kupoval nohavice a potom za rok pribral tak, že potreboval aj druhé sako, tak sme mu kúpili presne ten model ako mal gate- jedna výhoda. Mal to oblečené 4 razy... Za svadobný oblek, košeľu, kravatu, opasok sme dali cca 180 euro. Nohavice, čo kúpil predtým stáli asi 80 eur. Toľko na porovnanie, kvalitovo sa to porovnať nedá, bratov oblek nebol taký pekný.
Odpovedať
@eliska623 urcite niekde ano treba popozerat tie salony tam na internete v okoli Noveho targu,
Odpovedať
@kathhii veľmi rozumná reč. Áno súhlasím, ak niekto ho vezme do 3x ročne, netreba to preháňať možno s investíciou a má to svoju logiku aj. Ale rád by som videl tie 50€ obleky a ktorých tu píšu ako o veľmi kvalitných oblekoch. Ale je pravda, všetci podľa využitia :)
Odpovedať
@mon1li odpoveď za 100 bodov :) Ak to sedí pekne a rukávy nie sú až po nechty a nohavice ako harmonika, je jedno z čoho sa to ušije a aká je kvalita :)
Odpovedať
@tiuska111 ano je priamo v meste v nakupnom centre
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?