Môže byť oblek na svadbu zo Zara?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci je vpohode ak by sme drahemu nekupovali nejaky super drahy luxusny oblek, ale nejaky do 100eur v Zare alebo v podobnom obchode.. popripade v Polsku :) Nechodime na akcie, kde by mohol oblek vyuzit takze mi je luto dat zato tolko penazi :)
Odpovedať
1
2
My sme kupovali v Polsku, a sme spokojni. V Polsku sa da vklude za 150 eur kupit oblek v obchodnom centre, od Polskeho vyrobcu (ziadna Cina), aj vam ho upravia na mieru (skratia nohavice a rukavy saka) do 1 dna. Samozrejme da sa kupit aj lacnejsi na trhu, zalezi na preferenciach. My sme pozerali konkretne v Tarnowe, ja som si tam kupila aj svadobne saty a som spokojna. My sme pozerali v Gemini parku http://www.tarnow.geminipark.pl/, co je nieco podobne ako u nas Avion v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 Dakujem, a keby sme to nahodou vyriesili oblekom zo Zary ci HM?? Je to v pohode na taku lezernu jednoduchu svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy urcite je. maju tam pekne obleky. moj drahy ma tiez odtial par, sice na svadbu odtial nemal, ale to nevadi. nikto neriesi odkial je oblek, hlavne nech je pekny :)
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka mne sa celkom pacia a tiez to bude mat na sebe iba par hodin... po pol noci sa chceme obaja prezliect a nechat to cele vo volnom style a je mi luto vyhadzovat za par hodin 400+ eur za oblek, ktory si na 90% najblizsi rok nikam neoblecie :) Dakujem
Odpovedať
a ked ti teraz zeny napisu, ze nie ! musite kupit oblek aspon za 500e, lebo vase manzelstvo bude nestastne, ... tak to spravis ?? ... matinku, ved si kupte taky oblek, na aky mate, aky sa vam paci, v akom sa bude zenich citit dobre a v ktorom bude fesak :-) ziadne veda, len osobne preferencie ;-)
Odpovedať
@kessykessy ak ho normálne nevyužije, tak radšej ten zo zary, kvalita bude zrejme taký priemer ako väčšina vecí odtiaľ, no aspoň majú moderné strihy a farby... nie nejaký model 98 alá poľsko...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka dakujem za radu :)
Odpovedať
Musim suhlasit, ze Zara je co sa tyka vyzoru a aj kvality super. Moj si tam kupil oblek dokopy za 150 eur a bol perfektny, obehali sme dovtedy aj ine obchody ale presne ako pisu baby vyssie, nemoderne strihy aj farby. Samozrejme, maju v Zare aj lacnejsie a tam je to uz vidiet (do tych 100 eur), ale kludne by som tam kupila svadobny oblek, preco nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@markina88 velmi sa tesim. diky baby ste zlate... :)
Odpovedať
Úplne v pohodičke aj keby to bol oblek od číňancov:-) Hlavne aby sa tvoj drahý v ňom cítil dobre :-) Na to najviac záleží
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy moj uz teraz manzel si ani novy oblek nekupoval pretoze si kupoval minuly rok novy a tak si dal ten aj na svadbu. Bol pekny kedze ho mal dovtedy len jeden krat na sebe tak nam prislo nelogicke aby si kupoval dalsi
Odpovedať
Profilova fotka
Zara je fajn obchod, my tam dosť často nakupujeme keďže musím chodiť elegantne do práce a aj snúbenec takže už zopár oblekov z tade má a je to dobrá kvalita. Takže kľudne aj z tade si môže kúpiť, majú tam pekné obleky
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kessykessy len sa trošku obávam či v Zare do 100€ oblek kúpiš, lebo tam majú tiež dosť drahé obleky, či sa mýlim?
Odpovedať
Profilova fotka
@brunetka28 praveze som pozerala a tych 100-150eur je tam normalna cena za oblek, samozrejme bez kosele a kravaty.. a myslim, ze to je celkom dobra kvalita.. pojdeme popozerat... dakujem :)
Odpovedať
@kessykessy môže byť, už som dlho v tom obchode nebola tak preto som sa pýtala že čí sa dá kúpiť do tej ceny oblek. Ale tak pkeď áno, tak by ste to mali super. Treba popozerať a sama uvidíš, snáď nejaký vyberiete:-)
Odpovedať
Moj muz si uz davnejsie kupil v h&m a velmi rad ho nosi. Svadobny sme pozerali v c&a, len akurat nemali jeho velkost nohavic, takze nakoniec sme kupili v inom obchode. Chcela som tym povedat, ze zara ci h&m su uplne ok, ak sa v tom citi dobre a pristane mu, netreba za oblek davat neviem ake hriesne peniaze. Maju tam velmi pekne najma slim strihy.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme kupovat smoking a ceny sa pohybuju od 150 do 180 eur.
Odpovedať
ved je to uplne jedno. a inak... nechajte visacku a po svadbe ho vratte
Odpovedať
Profilova fotka
@soave to nemyslite vazne vsak?
Odpovedať
@kava333 V prípade sovae mi to príde skôr ako nevydarený pokus o vtip, ale ľudia sú rôzni a poniektorí takéto veci robia bežne a takto bez hanby zneužívajú obchodníkov, či už priamo v kamenných predajniach, alebo e-shopoch.
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame zo ZARA 😊 su tam uzastne obleky a super oblečenie 👌
Odpovedať
Profilova fotka
@nikusm92 super, takze ako vidim, bezne sa kupuju taketo obleky.. parada :)
Odpovedať
Profilova fotka
no a to je este super ,ze ZARA znacka poznam aj takych co v cinaku najdu oblek 😉 a ZARA tiez nieje najlacnejšia
Odpovedať
Profilova fotka
tak to zasa nie.. Ist na svadbe v cinskom obleku.. ale ked ti mam povedat, znama kupovala oblek v Alain Delon - pri prvom obleceni sa roztrhli na mieste, kde nebolo ani zosivanie nic... ked ich isla reklamovat, vraj je to zlym nosenim... rozhodla sa, ze ich da doporiadku a ked ich prevratila na rub, tak pri kolene z vnutornej strany bolo ´´made in china´´.. takze to je Delon za 500e :)
Odpovedať
@kava333 bez problemov - obchodom ako Zara, ktore zneuzivaju lacnu pracu bangladeskych siciek za 1e na den a nechavaju ich pracovat vo fabrikach bez unikovych vychodov, bez bezpecnostnych opatreni kde dychaju rakovinotvorne vypary a davaju na reklamu a promotion miliony dolarov namiesto toho, aby ich dali predavackam a sickam je to totalne jedno. Inditex je najvacsi konglomerat mody a ich firemna politika je podobne ako HM - bez problemov vsetko vziat alebo vymenit. absolutne nevidim dovod preco by sa to nemohlo robit. Tie firmy su amoralne, tak preco z toho nevytazit. v USA je to uplne bezne vracat veci, ked ich nepotrebujem
Odpovedať
@kessykessy btw nemali na to narok, ak sa chyba najde do 6 mesiaocv od kupy, musi preukazat firma, ze skoda tam vznikla pouzivanim, nie ty. do 6 mesiacov sa berie, ze chyba tam uz bola. az po 6 mesiacoch musi zakaznik dokazat, ze tam chyba nevznikla jeho pouzivanim
Odpovedať
Pripadá mi to trochu pokrytecké, na jednej strane vytýkať danej firme, že porušuje všetky možné predpisy, vykorisťuje zamestnancov a pod. A na druhej strane s kľudným svedomím využiť jej tovar a potom ho vrátiť. Nechcem nikoho súdiť , nech si každý urobí ako uzná za vhodné, len mi to príde divné.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím si, že je to úplne v pohode.. My sme taktisto kupovali ženíchovi oblek v Zare, je síce trošku iný, sviatočný, na bežné nosenie si ho nedá ale je super a presne taký aký som chcela by mal na svadbe ako ženích.. ale máme odtiaľ aj klasické obleky, kedže musí chodiť v obleku do práce a ja na Zaru nedám dopustiť, čo sa týka oblekov a košiel môjmu snúbencovi to sedí úplne.. :-) takže kľudne môže mať ženích aj odtiaľ oblek :-) Hlavne aby sa v ňom dobre cítil :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishka08 dakujem :)
Odpovedať
@soave reagujem na tvoj prispevok ohladom vratenia NOSENEHO oblecenia spät do obchodu: "... absolutne nevidim dovod preco by sa to nemohlo robit. Tie firmy su amoralne, tak preco z toho nevytazit.." Tak ja teda ten dôvod vidim - a co takto napriklad hygienicky dôvod? Ci podla teba je uplne v poriadku aby si prepotene nosene nohavice vratene do obchodu kupil iny seriozny zakaznik v dobrej viere ze kupuje novy tovar? ci ako dotycny pan si dal pod nohavice na svadbu dlhe spodky? no jedine ak by sa zenil na severnom pole :-p , ale to nic nemeni na veci ze poskodeny nebude obchodnik ale seriozny zakaznik. Pretoze mysliet si ze obchod takto vrateny tovar s visackou vyradi je smiesne, vrati ho spät do regalu. Ved pokial by zistil zavady, tak tovar neprevezme naspät a nevrati pôvodnemu kupujucemu peniaze za neho. Cize zamer vytrestat taketo obchodne retazce sa uplne míňa ucinku. Je rozdiel vyskusat si nohavice na predajni a vratit ich spät do regalu a rozdiel kupit si nohavice, nosit ich (podla teba aj pol roka! =-) ) a potom ich odniest vratit do obchodu. V kazdom obchode je pri pokladni napisane, ze vratit je mozne iba nenoseny tovar v pôvodnom stave. Ludia su rozni, s roznymi hygienickymi navykmi aj pripadne koznymi chorobami a pri predstave ze si co len skusam nejaky noseny tovar sa mi obracia zaludok... :-S Ja osobne vsetky kupene veci hned operiem ale s tym oblekom a tym co praktizujes, si ma vazne zaskocila, mna osobne by to vo sne nenapadlo =-) :-S
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?