Manzetove gombiky do smokingovej kosele

caute baby, chcela by som sa spytat ci viete poradit kde v BA, TT sa daju kupit manzetove gombiky do smokingovej kosele.Popripade ak viete nejaky eshop. Dakujem
Odpovedať
@sedmokraska1 ahoj :-) ale na smokingovej koseli by mali byt originalne! Od vyroby, nemusis kupovat extra, alebo ste stratili? Dokupit potom treba uz len manzetove :-)
Odpovedať
@sedmokraska1 urcite vam koselu bez tych gombikov nepredali to tam musi byt . Manzetove su velke take male sa tazko zozenu a este aj taketo cierne
Odpovedať
Manžetové sa dávajú na rukávy, nie do légy.. My sme kúpili presne také, ako som chcela/chceli :-D Zlaté, okrúhle, úplne jednoduché v Alain Delon. Ale vari v každom obchode s oblekmi majú manžetové, napr u Blažeka.. videla som aj za 20€, ale aj za 120€.. len sranda bola, že až ja som si všimla, že tie najdrahšie boli v páre každý iný, síce rovnaký vzor, ale iná séria.. @sedmokraska1
Odpovedať
@sedmokraska1 nemyslis znahodou ozaj manzetove do rukavov len aby ladili s legou ??
Odpovedať
ahojte. nie myslim manzetove gombiky do kosele-take male cierne. Nie gombiky ku smokingovej koseli neboli, pretoze kosela bola sita na mieru - > ale momentalne nemaju v ponuke k nim aj manzet.gombiky.
Odpovedať
@sedmokraska1 takže hľadáte tie do légy?! Také, ako si dala fotku? Lebo manžetové sú tie na zápästie, ak sa nemýlim... No to ti neporadím s tými do légy :-( Ale tak skús behnúť do galantérky a isto tam budú mať drobné čierne gombičky, len si nepýtaj gombíky do smokingovej košele, lebol ich zmetieš :-D Ale podľa mňa môžu byť aj zlaté, alebe krištálové.. som videla tuším na košeliach značky Eton.
Odpovedať
@sedmokraska1 tak to budes mat asi problem
Odpovedať
@marienkakf ano do legy gombiky. No asi budem musiet viac googlit- hadam nieco najdem. Kazdopadne dakujem vam za snahu pomoct. ;)
Odpovedať
@sedmokraska1 ja mam doma taketo na nasivanie len asi mas dierky na oboch stranach legy vsak ??
Odpovedať
@macka00 ano dierky su na oboch stranach.
Odpovedať
@sedmokraska1 konecne som pochopila uplne :-D to som si asi na vedeni sedela! No ale aj ked tam mas dierky na oboch stranach, mozes ich nasit na okraj tej dierky..bude to v pohode.
Odpovedať
@marienkakf hej to nam poradili uz, ze sa to da aj tak , ale tak stale dufame ze najdeme tie gombiky :) ak nie tak potom nasijeme nejak nenapadne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sedmokraska1 a potom, ked najdete, tie povodne vyparate :-)
Odpovedať
hej presne, ale po svadbe pochybujem ze budeme mat nato energiu :P
Odpovedať
cavky, my sme kupovali tu: http://bud-cool.sk/eshop/moda-a-dopln...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?