Kvalitný, pekný, ale aj cenovo výhodný oblek

Ahojte, všetky diskusie na obleky su už stare potrebovala by som vedieť kde ste kupovali oblek (smoking) pre ženícha, počítame tak 250eur. Počula som ž v rakusku maju dobre ceny ..len kde?? ..začínam trochu stresovať v septembri mame svadbu a stale nič nehladal.
Odpovedať
ahoj odporucam michelle fashion je aj v Ba v borry mall. Lacne a kvalitne obleky plus super sedia a zadarmo upravia ak su dlhe rukavy nohavice a pod.
Odpovedať
fiha super taketo niečo som cgcela počuť :)
Odpovedať
daj vediet ci ste nasli :-) ja som bola spokojna zenich aj svedok si tam kupili
Odpovedať
Profilova fotka
Co tak skusit dat usit? Nebude to lacne ale do 250€ sa zmestite, toho by som sa nebala. Si myslim, ze by ste este aj usetrili. Ved dobre padnuci oblek moze potom vyuzit na milion prilezitosti. Ak teda potom nepriberie alebo neschudne ale to sa da prinajhorsom zakazdym upravit :)
Odpovedať
Myjava...je tam svatební salon Betty a mají tam i prodejnu obleků. Máme oblek, košili (tu nám tam i trošku popošili ženich je hubeny a košile mu vzadu odstávala) a ještě i set kravaty a kapesníčku a platili jsme 180 eur. dostala jsem slevu, že si u nich půjčuji šaty 20 eur takže původních 200 eur je ale pořád fajn cena. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano ale Myjava je od nás daleko ..skôr nieco v okolí Ba Pezinok Senec ..este Trnava je fajn..Ďakujem baby skúsime pozrieť v Bory..a ušiť uz nestihame lebo svadbu mame asi za mesiac a pol. A ani neviem kde by bola taka dobra krajcirka tu u nás
Odpovedať
ja odporúčam Zaru - pokiaľ má viac-menej konfekčnú postavu :-) cena do 140 €, strihovo skôr "modernejšie" obleky, viac slim ako klasické :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Inak to som pisala ja len z ineho profilu :D som zabudla ze som prihlasena cez starý..Ďakujem pekne za odpovede..pozrieme v borry a aj v eurovei ..snad si nieco vyberieme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Hej pozrit v tom borry a eurovei, tam majú celkom pekné a ani nie také drahé.My sme kupovali môjmu mladšiemu bratovi v borry na promócie nech ma nejaký kvalitnejší, veď chlap pokiaľ nepriberie alebo neschudne tak môže vláčiť oblek do rozpadnutia. Alebo stále môžete dať aj ušiť keď je svadba až v septembri. Dobrá krajčírka to zvládne aj za týždeň alebo dva keď nemá veľa roboty :)
Odpovedať
Profilova fotka
No neviem, my sme boli pozerať v Bratislava snúbenci oblek už dávnejšie a je si tam z čoho vyberať ale v niektorých obchodoch také pálky za to pýtali, že sa nám viac oplatilo ho dať ušiť na mieru. Lebo ako vraví maciina, chlap oblek vynosí na viacero príležitostí. Teda pokiaľ nechcete nejaký špeciálny :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?