Kto šije obleky na mieru v okolí Zvolena a Bystrice?

Profilova fotka
Ahoj kocky prosim vas neviete kde v okoli Zvolena, Bystrice, Prievidze siju obleky na mieru za rozumnu cenu?
Odpovedať
@ivka86 ahoj,skus stranku ellie.sk,je to sice firma zo svidnika,ale chodia pravidelne po celom slovensku.my budeme pravdepodobne tiez u nich sit oblek,ale moj sef si u nich dava sit pravidelne,a v pohode..
Odpovedať
Profilova fotka
@lusi2012 ahoj dakujem za kontakt... Priatelovi sa ta moznost velmi paci... Asi budem volat ze v aprili sa stretneme vo zvolene nech ho pomeraju... Este pokukam kolko stoji zapozicanie obleku... Ale ked mi kamarat povedal ze on za oblek za pozicanie platil 180 eur tak to ho dame fakt asi usit za cca. 250... :-)
Odpovedať
@ivka86 tiez si nemyslim,ze je to brutal drahe,kedze my ako baby vyhodime majland za pozicanie svadobnych siat a jemu oblek aj ostane :) a hlavne to mam bez behania po obchodoch a za rozumnu cenu :) a tiez uvazujem,ze v aprili pojdeme merat :) vela stastia,nech si teda vyberiete :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lusi2012 dakujem a napodobne vela stastia aj tebe... :-) ved mozno sa aj niekde stretneme pri merani lebo ked pozeram tak ty si z prievidze tak asi tiez pojdete v tom aprili do zvolena... :-) ci?
Odpovedať
@ivka86 ano,som z pd,ale pracujem v ba..takze merat budeme v ba :)
Odpovedať
@ivka86 Ahoj, my sme tiež pôvodne chceli šiť, priateľ je vysoký a chudý (ťažko sa mu kupuje oblek), ale nakoniec sme mu kúpili v Tescu BB, na boku je obchod Michal, pani nám ochotne poradila a zmiešala veľkosti, aby mu bolo všetko dobré a za smiešnu cenu:-) môžem oporúčiť, za tú cenu, keďže sa do nej rátajú aj topánky, košela, opasok, kravata to bolo ako zadarmo
Odpovedať
Profilova fotka
@zulfizar dakujem za info... Mam este cas na rozhodnutie tak sa pojdeme kuk aj tam... My zas mame pri oblekoch problem ten ze priatel je tenista a ma straaasne mocne stehna z toho behania... Takze mu dost vela nohavic tesnych na nohach a zadku i ked na pase su dobre.. :-(
Odpovedať
@ivka86 Môj priateľ má 2 metre a iba 80 kg. Tak môj má zas problém na dĺžku také dlhé a s malým pásom. Vyskúšajte tam, odporúčam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lusi2012 Ahoj Lusi2012 chcem sa spýtať či ste dávali šiť svadobný oblek vo firme Ellie -Svidník a či ste boli spokojný poprípade nejaké obrázky poprosím. dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?