Kravatu alebo motýlika pre ženícha?

Profilova fotka
Poradte lebo neviem .....,za odpovede ďakujem :)
Odpovedať
1
2
@stano1202 zenich si ma dat to, v com sa sam citi lepsie a v neposlednom rade, co mu nevesta dovoli :-D ... takze sa opytaj jej ;-) ak ta stale zaujima nazor niekoho dalsieho, tak za mna jednoznacne motylik, ... "pohužvane" francuzske kravaty su podla mna vyslovene nevkusne ...
Odpovedať
Ja tiež práve riešim otázku, či môjmu milému dám krásny červený šerp + motýlika + vreckovku všetko v červenej farbe... alebo mu dám kravatu ...skôr som za motýlika, je to také modernejšie - ako otrepaná kravata..... :-)
Odpovedať
ja som za kravatu ....
Odpovedať
Mne sa francuzske kravaty nepacia..pride mi to uz nemoderne..ale je to kazdeho osobna vec..motylik sa mi paci, ale..na to musi byt typ chlapa podla mna..nechcem, aby moj snubenec vyzeral ako casnik :) a tiez som citala, ze ak ma zenich motylika, neveste neskor uleti..povera, viem..ale nepokusam :D takze moj bude mat klasicku kravatu..tou nic nepokazi
Odpovedať
Blbosť, žiadne, v čom sa cíti dobre. Na to tu je etiketa a do obleku nesmie ísť motýlik. Nosí sa tam jednoznačne kravata, takže tam nemáš čo riešiť.
Odpovedať
@stano1202 Pekne zdravím Stano, mohli by ste mi v prvom rade povedať ako vyzerá Váš oblek? Akej je farby? Nachádzajú sa na ňom nejaké kontrastné odlíšenia? Obšitia? Klopy inej farby ? atď. Podľa toho by som Vám zaručene vedel poskytnúť odbornejšie vyjadrenie ako triafať kravata nie motýlik nie kravata atď. Každému pristane niečo iné a každému obleku sa hodí niečo iné. Aká je Vaša postava, vyšportovaná, normál, pri sebe trošku, máte bradu? fúzy? strnisko? :) Hlavne nezabudnite akýkoľvek doplnok ladiť k farbám nevesty, častokrát sa stáva, že na to zabúdaju a pôsobí to ako 2 ´´odlišné´´ osoby na svadbe, vy ste celok a tak musíte pôsobiť :)
Odpovedať
@malaopicka A kam by podľa Vás mal ísť motýlik??? Odporúčam sa trošičku viac povenovať etikete, presne ako píšete na to tu je. Do smokingu ide potom čo, kravata? To by ste pochovali všetko úplne, outfit, vedomosti o etikete a o prejave neúcty ani nevravím, kebyže na pozvánke je ´´black tie´´ a Vy dojdete v kravate. Nechcem sa dotknúť, ale napisala ste to dosť sebavedome a konštatovanie je dosť milné. Aj do obleku patrí motýlik a má tam právoplatne miesto, najmä pri čiernych oblekoch.
Odpovedať
@gentmisko zistite si rozdiel medzi oblekom a smokingom, prípadne ďalšími odrodami pánskeho večerného oblečenia. Nebojte sa, moja etiketa je na mieste, keďže sa pravidelne zúčastňujem black tie eventov a nikdy sa nám s partnerom faux pas nestalo. Ďalšia diskusia z mojej strany je vo vašom prípade zbytočná ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne osobne sa najviac paci chlap s motylikom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Motyliky su velmi trend pekne kombinacie sa daju pozriet medzi nasimi foto. Mozete mat Motylik +šerpa+vreckovka alebo motylik +traky+vreckovka. Podla mna su vesty a franc.kravaty uz davno neni trendove. A teraz sa motyliky nosia aj k obleku nemusia byt iba k smokingu...
Odpovedať
Profilova fotka
teraz su v mode motyliky a mne sa to aj viac paci. moj manzel nechcel klasicku svadobnu kravatu a vestu lebo je to aj drahe a nikdy by si to uz neobliekol tak sa sam rozhodol pre motylika a traky co este niekde moze vyuzit a neviem si predstavit ze by mal tu kravatu vazne sa mu hodil motylik :)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna motýlik je to pekne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ja som chcela motylika,no manzel sa c nom necitil dobre.Vybral si francuzku kravatu. Ako bolo spomenute zalezi v com sa muz citi dobre.Davat si nieco na seba,len preto ze je v mode a nebude sa v tom citit pohodlne,nema zmysel.
Odpovedať
Profilova fotka
ja myslím, že to najviac zaváži od obleku, aký má ženích :) tomu môjmu by sa motýlik ani v najmenšom nehodil, takže musí ostať pri viazanke :) ak sa hodí oboje - motýlik je menej "usadlý" a taký uvoľnenejší, menej strohý - a myslím, že to isto treba ladiť aj ku svadobným šatám nevesty - aby ste štýlovo ku sebe sa hodili navzájom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu108 presne tak. Musi to k sebe sadnut. Musi to byt na pohlad prijemne a nie rusive :) a samozrejme ze chlapi neriesia nejako vyzor ale pohodlnost, takze sem tam ich je potrebne usmernit :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa na chlapoch viacej paci motylik ale nie kazdemu to pristane. Treba si poskusat a na zaklade toho vybrat a v prvom rade tak ako pisali aj ine baby aby to hlavne ladilo dokopy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ci kravatu, alebo motylika na svadbu velmi zalezi na obleku. V USA nosia velmi smokingy na svadby, takze potom samozrejme nosia motylika, ale je to velka chyba obliect si smoking na svadbu. Potom samozrejme, ak mate jednoduchy oblek alebo 3-dielny oblek kravata je akceptovana.
Odpovedať
Profilova fotka
@adellaydy Preco je velka chyba si obliect smoking na svadbu ? =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
za mna vlastnorucne viazany motylik k tmavemu obleku
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama pretoze smoking sa nikdy nenosi cez den, je to vecerne oblecenie, nikdy nie pred 18:00 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adellaydy no to viem ze je to vecerne oblecenie ale tie 4 hodiny skorej nikomu neublizi. Obycajny oblek sa podla mna zenichovi nehodi vsetci ostatny budu v "obycajnych "oblekoch.
Odpovedať
@fadama jasne ze to nikomu neublizi ludia si obliekaju piate cez deviate.. to je proste etiketa obliekania.. kto chce ju dodrziava kto nechce nemusi.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka Si myslis ze smoking je piate cez deviate ? :-S
Odpovedať
@fadama nieee len ze ludia si vseobecne obliekaju piate cez deviate tak ich nezaujimaju nejake pravidla co sa kedy moze nemusi nosit lebo aj tak nosia co chcu.. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka A tvoj bude mat co na svadbe ? Oblek, smoking.......?
Odpovedať
@fadama neviem to je este daleko :-D s najvacsiou pravdepodobnostou trojdielny oblek (ktory uz ma aj tak) je dost kvalitny tak mne je to jedno.. mozno nejakeho zaujimaveho motylika k tomu
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka No moj chce smoking tak mne je to tiez jedno, oblek ma tiez doma ale ked chce smoking tak ja nemam proti tomu nic. :-D . Dufam ze nas nikto neukrizuje. :-)
Odpovedať
@fadama len aby ho este vyuzil :-) neviem ci chodite na black tie akcie.. tak aby neostal visiet v skrini
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka no ved to je to ze ho uz nikdy viac nevyuzije bude to len "jednorazovka". :-D :-D Na ziadne black tie akcie nechodime ani nic podobne. 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?