Kolko stoji pozicanie obleku v salone Nicole v BA?

Chcela by som aspon orientacne vediet, ci sa nam tam aj oplati chodit...Dakujem za kazdy prispevok :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simsdeny myslim ze okolo 250eur
Odpovedať
@simsdeny Ahoj. Pozicanie stoji od 139€-259€ presne. Zalezi od toho co poziciavas a aka je to znacka. Standardne oblek od 139-159€ a ak uz beries zaket alebo frak tak 259€ Je to uz vratane vesty podla Tvojho vyberu /teda aj inu ako je k obleku, a viazanky. Upravia Ti oblek aj na mieru pred pozicanim, vsetko je to uz v cene :)
Odpovedať
@kathy @zu_zie joooj super :) dakujem Vam velmi pekne ;)
Odpovedať
@simsdeny Za malicko ;)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@silevrama Ahoj najprv sme chceli kupit oblek, ale nenasli sme taky ktory by sa nam pacil a ktory by aj sedel podla nasich predstav. Viem ze sa za tu cenu da kupit oblek, ale taky aku mame predstavu sme este nevideli. V salone Nicole sa nam velmi pacia ale kupa tam uz je od 500 EUR a to uz nechceme tolko zasa prehanat, kedze aj tak uz taky slavnostnejsi oblek nikde nevyuzije. A to nam dojde zbytocne dat 500 EUR (minimalne) a ten oblek bude v skrini navzdy - mozno aj keby sa nam ho podari predat tak isto nie az za taku cenu a pomaly aj skoncime na 160 eur v minuse co uz dame za pozicanie. Keby chceme taky vsednejsi ktory aj niekde vyuzije, nepoviem, ale my mame predstavu trosku nezvycajnesiu :) takze preto..
Odpovedať
@silevrama ale tak uvidime ci aj natrafime na taky, ktory bude mojmu nastavajucemu sediet :) pri jeho chudej postave je to trosku tazsie ...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@silevrama Touto dilemou sme si tiez prechadzali aj my, ALE: 1. Nasli sme obleky, ktore su krasne ale vidno na nich, ze su svadobne, teda inde ich moj partner nevynosi 2. Ak maju mat urcitu dlhotrvacnejsiu kvalitu, maju aj inu cenovku (konkretne v nasom priapde by to bolo 500€, co je pri vydavkoch na svadbu urcite dobre zvazit) 3. Moj partner zrovna obleky nenosi, ani v praci to nevyzaduju, a nie je ani vela prilezitosti. Jeden doma ma, ale ani ten nenosi. Takze ak by aj toto bol pripad draheho @simsdeny tak je naozaj dobre popremyslat :) Drzim palce ;-)
Odpovedať
@zu_zie tak nejako, vystihla si to :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?