Koľko je primeraná cena za oblek?

Koľko stojí svadobný oblek? 200, 300 eur, či?
Odpovedať
Profilova fotka
Podla narokov a poziadaviek zenicha ;) Nejaky noname oblek kupis za 100€, svagor si kupoval Hugo Boss za 400€. Ale on je typicky kravatak, takze oblek vyuzije aj do buducna. Ak ma tvoj drahy oblek na sebe len prilezitostne, mozno sa oplati nejaky pozicat.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa každý muž dospeje aspoň do jedného obleka. My máme obleky v ponuke tiež v cene 160, 180, a 230. Ja v BA odporúčam predajňu pani Križanovej, Paula alebo pána Kováča, ktorý šije obleky na mieru.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem aky mas financny strop, ale mozem vrelo doporucat Modny Salon Mahdall v Brne - specializuje sa na pansku modu. Oplati sa vycestovat, po zmene kurzu je to este vyhodnejsie. Maju v ponuke velke mnozstvo oblekov v roznych cenovych kategoriach a co bolo pre mna najdolezitejsie, upravuju obleky, kosele priamo na mieste, takze ak nahodou bude potrebne zuzenie, predlzenie, skratenie rukavu, do tyzdna-dvoch je uprava hotova a netreba zhanat krajcirku (krajcirske upravy nie su v cene obleku). Velmi mila pani predavacka, venovala sa nam 2 hodiny a zladila mi chlapa od hlavy po patu (topanky, kosela, vesta, oblek). Ten moj strasne nerad nakupuje a skusa, ale tu sa celkom uvolnil, aj ked nemozem povedat ze by si to uzival ;-) .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?