Kočky raďte... hodia sa traky a kravata k sebe, či musí byť motílik...

môj o motíliku nechce ani počuť... ale traky by bral... cyklamenové :-D
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna nie, motylik je naj..ale ak kravata tak taka uzucka, podla mna
Odpovedať
nic nemuuusiiiii. Vyskusaj a sama uvidis ci s ti paci a ci nie. Ide o to, ze oba prvky by sa pohlcovali. Oba vertikalne subezne so sebou. Ale ked das nejaku netradicnu kravatu.... vsak sa pohraj. Fantazii sa madze nekladu.
Odpovedať
@annamivo Pekný deň :) Platia určite zásady odievania a etikety, preto je veľmi dôležité prv zistiť o akú príležitosť ide a veľmi rád Vám poradím. Ide výlučne o svadbu? V tom prípade su vhodné dve varianty, aby ste predisšli nežiadúcemu ,,faux pass'' Môže to byť francúzska kravata zladená s vestou, alebo motýlik ( a traky) V prípade kravaty a trakov by ste mohli pôsobiť ,,trendovo-športovo'' Ostávam s pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
my to tiež budeme riešiť kravatou a trakmi.. drahý motýlika nechce, nepáči sa mu to.. Je to náš deň a žiadna etiketa ani nič nás nezastaví :) keď chce kravatu s trakmi, nech si ich dá ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Predpokladam, ze na obrade a prvom tanci bude mat este sako a potom uz prichadza urcite odlahcenie, kde si dava sako dole. Velmi zalezi na tom, ake zvolis farby a vzory. Dnes sa nosi vsetko, pokial to vies nosit :) Na internete najdes kopu peknych prikladov, ako sa da skvelo skombinovat kravata s trami. Napr. toto, kde uz pocas fotenia ma sako len lezerne v ruke, akoby to bola momentka, kedy ho dal dole a farba trakov tiez uzasna: https://sk.pinterest.com/pin/41496455... No trosku sa obavam, ci take v nasich koncinas zozenies. Alebo tu pekne zladene s pierkom: https://sk.pinterest.com/pin/10555998... Mne sa velmi paci, ked su bud svetle traky alebo kravata, tym sa opticky vyhnes viacerym vertikalnym prvkov vedla seba ako uz pisala @rheuska.
Odpovedať
no mne kravata a traky nejak prirodzene k sebe nepasujú, bez ohľadu na etiketu.....ale keď Vám sa to tak páči nevidím najmenši problém :)
Odpovedať
fuu tak to ani mne nepasuje k sebe.. ku trakom jednoznacne motylik
Odpovedať
viac ako rok a pol dozadu položená otázka :-D takže dotyčnú to už asi netrápi, ale keby sa náhodou našla ďalšia s podobným problémom, podľa mňa to k sebe ladí super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@iwetak tak ten chlapec je fesak a jemu sa to hodi :D
Odpovedať
Profilova fotka
v tomto pripade sa to celkom aj hodi
Odpovedať
Profilova fotka
zaujimavy styl ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj tak naj volba je samotna kravata ale ta slimova
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marusicka suhlasim s tebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nieee vobec sa mi to nepaci skor samotne traky alebo motylik a traky
Odpovedať
Profilova fotka
ani mne sa to nepaci :/ skor motylik
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?