Kedy začať zháňať oblek pre ženícha?

Profilova fotka
Ahojte žienky, kedy ste začali hladať oblek pre vašho draheho? My mame ešte vyše 5 mesiacov pred svadbou a rozmyšlam, či už začneme pozerať obleky teraz, alebo počkame v pripade, že by sa snubencovi trošku zmenila postava? Dajte rady :-) vďaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme ho kupili asi v auguste a 1.10 bola svadba :-)
Odpovedať
My sme nasu svadbu mali v septembri a drahy si zacal oblek zhanat v lete. Ale nastastie on ma v pohode postavu takze sme pomaly v druhom obchode natrafili na ten pravy a hned aj kupovali. Zalezi od toho ci ma problemy si zohnat oblek alebo nie
Odpovedať
Ahoj. Myslím si, že by si aj pomaly mohla zháňať oblek pre partnera. Veď hádam za ten čas neschudne alebo nepribere moc. Alebo aspoň začnite pozerať a porovnávať aj čo sa týka kvality a ceny napríklad. Naposlednú chvíľlu to nebude dobré zháňať oblek.
Odpovedať
Profilova fotka
@lienockaa44 a tak pre ženícha nie je také ťažké zohnať oblek, takže myslím že najprv si ty zožeň šaty a potom on. Oblekov je kopu a pokiaľ mu sadne tak verím že vyberiete aj v prvom obchode:-)
Odpovedať
ak ma tvoj nastavajuci tendenciu menit rapidne postavu v priebehu mesiacov, ... neviem co ti mozme poradit, ... a ked tu tendenciu nema, ... tak ho kupte vtedy, ked najdete nejaky, co sa vam/mu paci, co mu sedi, ... na ktory mate financie ... ak aj postoji par mesiacov v skrini, jest pytat nebude ;)
Odpovedať
@lienockaa44 zacni pozerat a ked sa ti nejaky bude pacit a aj jemu bude sediet tak kupite
Odpovedať
Profilova fotka
mesiac pred svadbou sme nezáväzne pozreli asi v dvoch obchodoch a 3 týždne pred svadbou sme kúpili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienockaa44 radsej pockajte a zacnite tak 2-1 mesiac pred svadbou, aj ked chlapom si myslim ze sa tak rapidne nemeni postava
Odpovedať
my sme kupovali asi mesiac a pol pred svadbou, v júli. A dobre že tak, lebo drahému to medzi letom a zimou kolíše skoro aj o 10 kg
Odpovedať
Tak to záleží, či sa tvojmu partnerovi rýchlo mení telesná váha. Len hlavne to nekupujte pár dní pred svadbou aby si nemala stres. Aby si zohnala presne taký, aký potrebuješ. neviem no ako nak by som ti poradila.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, vďaka za každy jeden prispevok a radu :) asi začneme pozerať už pomaly teraz, hlavne aka farba a strih mu pôjdu najviac, možno dame potom aj ušiť ;-)
Odpovedať
Dobrý večer, chcem sa spýtať, či mi viete poradiť, kde by som zohnal oblek, ako na obrázku :-) Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
svadbu budeme mať 1.7.2017 a oblek už mame doma-4-5 mesiacou pred svadbou
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@jozef86 ahoj, zohnal si prosím ta podobný oblek? Ak áno, vedel by si tu prihodiť foto prosím a odkiaľ si ho kupoval? Ďakujem :)
Odpovedať
My mame svadbu 26.5 a ideme teraz hladat
Odpovedať
Profilova fotka
My sme oblek kupovali ako prvý
Odpovedať
my sme boli dat usit na mieru 4 mes. pred svadbou, pani nas pochvalila ze konecne niekto kto si to nenechava na poslednu chvilu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?