Kde kupujete oblek pre ženícha?

Kde kupujete svad. oblek? v svad. salonoch alebo v obchod. domoch?
Odpovedať
1
2
My zvažujeme ísť do Polska kúpiť :) aj šaty svadobné ...
Odpovedať
Skuste aj firmu Prostejov...su flexibilni a maju super vyber, treba len zistit, kde najblizsie ku vam maju obchod :) cca za 300 EUR uz kupis krasny !!! :)
Odpovedať
my sme kupili v obchodnom dome, konkretne v Alain Delon :)
Odpovedať
@barborka1206 za 300 eur už kúpiš aj oblek od bossa a nie prostejov. pokiaľ chcete naozaj kvalitný a dobre padnúci svadobný oblek tak jedine ušitý na mieru. odporúčam napr. spoločnosť svik, kde sa dá kúpiť oblek šitý na mieru do 200 už aj s vestou a košeľou (samozrejme záleží na výbere látky od ktorej sa cena odvíja)
Odpovedať
Profilova fotka
my oblek nebudeme mat :) takže ,,vohoz " novomanžela bude z H&M najskôr :) ... ale oblek odporucam kupit v PL, Nowy Targ .. pred rokocm sme na svadbu isli a kupili sme ho, origo peckovy (dokonca mal rovnaky aj zenich :D) za 70 ecka ;)
Odpovedať
my sme kupovali v Krosne, a je uplne super, a komplet všetko - oblek, vesta, franc. kravata, opasok vyšlo na 150 e, a to sme kupili ten najdrahší oblek :D, no nekúp to :)
Odpovedať
hmm.. tak neviem teraz.. do Polska urcite nepojdem.. niekde v Ba, ale neviem no..
Odpovedať
my sme kupili v BA v Lamači. Je to firma z KE a majú viacero predajní, majú takú akciu, že oblek, kosela, kravata a topánky za 139€ a velky vyber. Tu je ich stránka sú tam aj infošky kde majú predajne na SR http://www.oblekymichael.sk/nasa-kole...
Odpovedať
@zuzulka14 vraj je teraz akcos v marks and spencer
Odpovedať
lenže ja chcem nejaky kvalitnejsi, nema vobec oblek a zíde sa mu.. ved tento rok ideme na jednu svadbu a bude ho mat na dlho.. ved to plati svokra. teda jeho mama, tak nech mu kupi uz nejaky lepsi, niee? :D
Odpovedať
Profilova fotka
my pojdeme dat sit asi do ozety na mieru
Odpovedať
Nuz zuska_bluzka sice kupis od bossa, ale aj tam sme skusali a teda nic nas nejak nenadchlo...neviem ci poznas Prostejov, ale dost sa vysvihli a ak zuzulka14 hladas nieco kvalitnejsie tak Ozeta, alebo Prostejov su naozaj dostacujuce a mozno splnia Tvoje ocakavania aj pod 300 EUR (my sme kupovali naozaj kvalitny oblek, preto mozno aj ta suma) - myslim vsak, ze na dobry oblek uplne bezna. Podobne, avsak nie az tak vypracovane obleky sme skusali v Alain Delon - tam boli sumy okolo 500 EUR....takze urobte si nazor :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme kupili Prostejov a teda nic mu nechyba,smrncovy a aj kvalita je na urovni :-).Nepotrebujem svetozname znacky,hlavne je aby sedel ako uliaty a aby sa v nom chlap citil dobre,kedze ho bude mat na sebe niekolko hodin....S Prostejovom sme nadmieru spokojni ! ;-)
Odpovedať
dakujem vam..
Odpovedať
@zuzulka14 my sme kupovali v Peek and Clockenberg v eurove, majú tam nohavice od 29,95 a saká od 69,95 a môžeš kombinovať rôznu veľkosť nohavíc a saka, my sme brali najväčšie číslo lebo snúbenec má 195 cm a 110 kíl a sadol a stál dokopy 99,90 ale boli tam aj drahšie, záleží od značky
Odpovedať
my sme práve včera kúpili v Ozete pri Tescu na Kamennom v BA. stál 210 eur a vyzerá super ;-) výborne nám poradili a nebolo o čom. požičanie sme pri tých cenách vylúčili.
Odpovedať
My sme kupili komplet celu vybavu pre zenicha ( oblek, topanky, koselu, vestu, kravatu, opasok, ozdobnu naprsnu vreckovku ) v OZETE na obchodnej ulici v BA za 400€
Odpovedať
nam nic nesadlo na 100% a vsade maju same umeliny, polyester, viskoza atd.... citali sme milion clankov o oblekoch a najlepsi je vraj zo 100% vlny.... tak sme si dali usit v PO u pana Bednara...sije 30 rokov obleky na miery, zo 100% vlny, ceny ma super, je velmi sikovny...ma uz svoju stalu klientelu....
Odpovedať
Osobne som skusal aj obchodne domy a nenasiel som tam nic vhodne.. nakoniec som zabludil do Trencina priamo do samostatnej predajne OZETA a musim pochvalit pristup aj vyber... Krasny cierny oblek, na moje prekvapenie mi sedeli aj nohavice :)... 50e zlava z predajnej ceny.. konecna cena 200e, poradili aj koselu, ktora mi tak sedela, ze hoci som nechcel klupovat... musel som :) predavacka somnou stravila vyse hodiny skusania (koli mojej nerozhodnosti) a pristup bol uplne super.
Odpovedať
@zuzulka14 Skús Ďurka!! Myslím, že máš tam na výber! A sú kvalitné :-) Ušijú na mieru.. Ja rozmýšľam nad nimi, ale drahému sa asi páči najviac Hugo Boss smoking s červenou podšívkou..myslím, že stál do 500€..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupovali v predajni Michael :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupovali v predajni Blazek BA
Odpovedať
no baby, písala som sem vo februari a este stale nemame oblek.. uaaa
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka14 my sme kupovali v poluse v enrico fashion
Odpovedať
@dasenkaaaa prosím ťa koľko vás vyšiel oblek u toho pána? Dávali ste u neho šiť aj kravatu a vestu? A čo sa týka materiálov, je si z čoho vyberať či má len tam napr. 3 druhy látok a musíš si z toho vybrať?
Odpovedať
Blazek to istí keď všetko iné zlyháva !!!
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kúpili v MT v nejakom mikro butiku, krásny oblek, slimkový, super sadol, cena 120e :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kúpili svadobný oblek v Prahe v jednej značkovej predajni.....dali sme zaňho síce hriešne prachy ale moje zlato v ňom vyzerá ako model ;-)
Odpovedať
@andel_a_andelka ahoj, tak materialov ma habadej, sama kvalita, vsetko 100% vlna...potom ma aj vyssiu triedu, to su obleky co sa siju od 500 € a vyssie... nas vyslo sako s vreckovkou, nohavice, dve vesty, kravata dokopy asi za 330 €....my sme si este kupili dve kosele od neho, bielu a farebnu...bielu este aj upravil, skratil rukav podla saka....
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme kupovat oblek a vsetko ostatne v Ozete v TT. Boli sme tam minule pozriet. Krasny vyber, a myslim si ze cenovo to je tiez celkom fajn.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?