Kde kúpiť modrý oblek pre ženícha?

Profilova fotka
mile nevesty ktore z vas mali ci mat budu ženichov oblecenych v modrom obleku kde ste ich kupili a dali by ste mi tu nejaku foto aaj s nazvom obchodu? u nas na vychode neverim ze cosi zozenieme a vobec ani neviem ako sa ceny pohybuju ze ci sa mi neoplati uz aj tu u nas v Holandsku potom cenovo zhanat. Dikes nevestičky :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@dezdemona2011 moj muz mal modry oblek z ozety. je fakt kvalitny a myslim, ze aj za dobr cenu, so zlavou nas vysiel na 206eur. boli sme asi v kazdom obchode v kosiciach a nic mu nesedelo (lebo je vysoky, ma siroky hrudnik a dlhe ruky) a cenovo boli asi na rovnako ale kvalita bola dost odlisna.
Odpovedať
Profilova fotka
@dezdemona2011 my sme kúpili modrý slim oblek v Poľsku (nie na trhoch ale normálne v obchode) v Nowom Targu v obchodíku http://www.ankargarnitury.pl/s2-konta... a cena bola veľmi priaznivá, vyšiel 105EUR
Odpovedať
@dezdemona2011 My sme zohnali v Nicole tmavomodry oblek. Mrkni do mojho pripravneho albumu :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme boli na nakupy v Polsku v Krosne. Moj manzel si tam kupil nielen modry oblek, ale aj koselu, vestu a ine doplnky. A ta kvalita??? nevieme si vynachvalit - krajcirka, ktora mu skracovala nohavice a rukavy neverila, ze je kupovany v polsku. naozaj sa oplati. Aj ja som si tam kupila popolnocne saty :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Presne ten je uzasny.dakujeeem
Odpovedať
Profilova fotka
@monique2f v Keosne to je obchod ci mesto ci kde? My sme drahemu pred dvomi rokmi ked za svedka diel kupovali tiez v polsku a super cena aj kvalita a krasny oblek takze nie vsetko z polska je dzadovstvo.
Odpovedať
Profilova fotka
@dezdemona2011 presne tak a ked prides do Ziliny alebo ineho mesta zistis, ze predavaju to iste co v Polsku no samozrejme s brutalnou prirazkou. Do Polska sa vzdy oplati ist. Krosno je mesto v Polsku. My sme isli s manzelovou mamou z Humenneho - je to na smer Dukla. Oblek sme kupili na trhu, ale bol to skor ako obchod a nie stanok. Mali velky vyber ci uz oblekov alebo samostatnych sak,... Kupili sme aj koselu, kravatu, atd. Bol to velky stanok a dali nam aj super cenu :) Pozeram, ze si z Kezmarku, tak vy mozno budete mat blizsie do Noveho Targu. Tam si myslim, ze tiez kupite, kedze myslim, ze je vacsie trhovisko ako v Krosne. Je tam aj kopeec obchodov (ako vsade v polsku pri trhoch) ci uz s oblekmi alebo inymi odevmi. aj v obchodoch sa da platit eurami nielen na trhoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Hej hej my to blizko mame no uvidime ako a kde sa moj drahy bude chciet vybrat,este koselu pozhanat kde sa daju dat mazetove gombiky budem musiet mozno sj u nas v holandsku najdem taku. Este schudnut musime a tak si garderoby pokupime.
Odpovedať
Profilova fotka
Tuším sa stáva modrý oblek rovnosatou zenichov :D ale samozrejme je to každého vec ;-)
Odpovedať
moj drahy mal slimkovy oblek z debenhams (z uk), ... nohavice a oblek stali okolo 200e, znacku si uz nepamatam, ale velka spokojnost, ... celkove mali pomerne dobry vyber aj "atypickejsich velkosti" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Krasny no moj drahy ma brusko a ramena takze slimkovy asi nepripada do uvahy :-) . Casu dost este sak uvidime co a ako.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Odporucam navstivit vhttps://www.facebook.com/lombardifashionhouse?fref=ts myslim ze najdete to co hladate
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@monique2f a topánky ma prosím odkiaľ?
Odpovedať
A ake topanky mali vasi muzi k modremu obleku?
Odpovedať
topanky by som jednoznacne zvolila hnede, to vyzera super, modry oblek a hnede topanky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@betusaaa suhlasim s tebou, jednoznacne hnede, tie su top ;-)
Odpovedať
@monique2f úžasný motýlik s tým oblekom, my tiež chceme presne takto...aj tú "vreckovočku" do vrecka ste kúpili ako doplnok v Poľsku spolu s oblekom?
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik Pekny ste boli :-) A tvoj manzel mal krasneho motylika :-)
Odpovedať
@sonicina dakujeme krasne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuu chlap v modrom obleku to je super podivana, skoda ze ten moj o modrom nechce ani pocut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fackolka Moj ma jeden modry oblek, tak som rada ze som ho nahovorila, ale tiez najprv nechcel ani o nom pocut :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
moj bude mať modry oblek, kupili sme ho v OZETA Optima Košice, so zľavou stal cca 214€, košeľu a motylika dokupim ked budem mať šaty :)
Odpovedať
Profilova fotka
MOj bude mat s Alain Delon za 400 a topanky hnede a dreveneho motyla 🙈
Odpovedať
Ta modra ukaze velmi pekne..my s pratnerom rozmyslame nad bielymi nohavicami, vestou a koselou a chceli by sme tam zapojit zltu farbu a neviem sa rozhodnut, ci by to bolo lepsie mat vestu do zlta alebo koselu, treba len poskusat ja viem, ale co poviete vy na to alebo na nieco taketo ako je na fotke?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?