Je pravda, že čierny oblek sa nehodí pre ženícha?

Profilova fotka
Stretla som sa s názorom,že čierny oblek sa nehodí pre ženícha na svadbu-že ved to je svadba a je mladý,že radšej oblek šedý alebo tmavošedý !! Lenže ja chcem pre môjho práve čierny s bielou košelou a ivory vestou a kravatou aby to všetko pekne vyniklo.Tak prosím poradte,či ste sa s niečim takým už stretli.Alebo si mám spraviť podľa seba ...Hmmm ?? Neviem...
Odpovedať
1
2
veď čierny oblek je klasika, stačí pozrieť albumy a väčšina chlapov mala čierny oblek. Mne sa osobne šedé ani nepáčia, urob si ako chceš....
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D väčšina ženichov má čierny oblek (si pozri pár svadobných albumov), neviem kto ti povedal, že čierny oblek sa ženichovi nehodí, však väčšinou, keď sa zobrazuje ženich a nevesta, ženich má čierny oblek.... a navyše si myslím, že máš dosť rokov na to, aby si sa sama rozhodla a urobila podľa seba/vás.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Praveze cierny je najlepsi, aky moze byt a ked je este trochu leskly! Super kombinacia k bielym svadobnym satam.
Odpovedať
Kasli na nazory ostatnych. Cierny oblek je klasika a su rozne pekne latky, ktore su na svadbu vhodne. Sede a tmavosede au tiez velmi pekne a tiez rovnako vhodne ;-) ale k ivory veste by som dala skor ivory koselu ako bielu, vyzera to krajsie.
Odpovedať
100 ludí, 100 chutí, ale čierna je klasika.
Odpovedať
Profilova fotka
PRESNE-môj názor je tiež,že čierna je klasika a tak sa mi to najviac páči,a mám prelistovaných dosť svadobných albumov a väčšinou tam dominoval čierny oblek...Ja len že aké máte názory a som rada,že rovnaké ako ja ;-) @evkacik5 ano mám dosť rokov na to,aby som sa rozhodla sama,,,ja len,že ma to prekvapilo,ked mi to povedala moja mamina.Ale to asi preto,lebo môj brácho,čo sa ide ženiť,si kúpil práve ten spomínaný šedý :-|
Odpovedať
@lienkavax Práveže nie! Čierny je najslávnostnejší, ženích by mal mať práve taký (ak nevolí svetlý). Tu je článok, kde sa to aj spomína, aj keď článok je o košeliach: http://www.elegantne.cz/news/kosili-n... (autor je dosť purista, treba brať s rezervou).
Odpovedať
To je hlupost ze cierna sa nehodi! Podla mna sa skor nehodi biely alebo ine cudne farby ako som tu uz videla. Nikoho nepocuvaj je to tvoj den a ty sa budes pozerat na svoje fotky :) :)
Odpovedať
Čierny oblek nemôže byť nevhodný ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkavax čierna je jednoznačne najelegantnejšia na ženíchovi!!! to ti určite povedal nejaký módny antitalent :-D takéto názory určite nepočúvaj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kazunomiya dakujem,prečítala som si a určite je na tom kopec pravdy ;-) .Píše,že čierny oblek-ok, ale ked chcem ivory vestu a kravatu,znamená to,že košela by mala byť zásadne biela,aby to vytváralo kontrast s kravatou ivory?? Joooj,nejaká som z toho zmätená ;-) ... @ewake áno,aj ja som tu videla všelijaké farby oblekov...Ale kedže je to každého vec a 100 ľudí,100 chutí, u mňa je rozhodnuté..A koniec koncov,aj môj povedal,že chce určite čierny :-) , takže ako si napísala-bude to NÁŠ deň :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska no,ach jaj, práveže mi to povedala moja mamina,ale to asi len preto,lebo môj brat čo sa ide ženiť,si kúpil šedý oblek,tak podľa toho to ona asi súdi :-| .Ano aj podľa mňa čierny oblek k ženíchovi proste patrí :-) .No ona,že to sa nosí na pohreby :-D .Jooooj do svadby to bude ešte zaujímavé,ako sa to tak začína vyvíjať ;-) .Ale ved ja to "ustojííím" ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lienkavax ak máš ivory šaty, tak ja si myslím, že ak nemá vestu, ivory košeľa je lepšia, biela by moc kričala :) Veď aj on tam píše, že svadba je príležitosť, kedy sa to môže trošku inak urobiť. Aj to, že kravata môže byť rovnakej farby.
Odpovedať
Profilova fotka
niektore predpotopne nazory nasich mamiciek a babiciek fakt stoja za vsetky drobne... toto nemoze byt tak, tamto zas hentak.. kto uz to len bude riesit, mladym je to povacsine jedno, co si kto mysli, a mam si na seba netiahnut nejaky kankalinkovy oblek, ktory nestoji malo a ostane potom visiet v skrini... myslim, ze aj sam chlap vie povedat, aky oblek chce a hlavne ako ho potom vyuzije. A cierny je podla mna top :)
Odpovedať
@lienkavax Mno s tou čiernou máme rovnaký problém s mamičkou. Čiernu proste neznesie, pripomína jej to pohreb... tak sme zvolili tmavomodrú.
Odpovedať
@lienkavax jaaaj zle čítam. Takže bude mať vestu. Asi môže byť košeľa aj biela aj ivory, ako chcete. Možno je biela lepšia v takom prípade.
Odpovedať
Profilova fotka
@kazunomiya no takže - ja budem mať biele šaty a chcela by som,aby on mal čierny oblek-bielu košelu-ivory vestu-ivory kravatu...Mohlo by byť ?? @kuku_17 presne tak,ja si maminu fakt moc vážim,ale teda s týmto ma dostala...a bohvie čo ešte príde =-) !! Presne ako si napísala,kto toto už len bude riešiť....A ako som už písala, aj môj sa vyjadril, že jednoznačne chce čierny, ktorý isto lepšie v budúcnosti využije ako akýkoľvek inej farby .A čierna je proste čierna ! A hotovo !
Odpovedať
Ahoj, ja som práve včera videla program ohľadom bontónu v obliekaní na výnimočné príležitosti a práve tam odborník hovoril, že je nevhodné, aby mal ženích čierny oblek, dokonca smoking - smoking iba v prípade, že by sa svadobná hostina konala vo večerných hodinách. Odporúča antracitový, alebo šedý tight (žaket) s vestou. Nikdy biely alebo slonovinový oblek - v bielej môže byť len nevesta. Ale podľa mňa, je to na vás a na vašom vkuse, tak ho kľudne obleč ako spomínaš vo svojom príspevku... :-) Pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
@kazunomiya DAKUJEM ;-)
Odpovedať
@lienkavax vieš si to tak predstaviť a páčilo by sa ti to tak? To je predsa hlavné :) myslím, že to čo popisuješ, je veľmi klasická a elegantná kombinácia.
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulova AHOJ AHOJ, no tak to si ma teda prekvapkala....No teda ! Smoking určite NIE,biely oblek určite NIE ani slonovinový,antracitový ( aj ked som si nie istá aká farba to prsne-tmavomodrá? ), ten žaket mi tiež nič moc nehovorí, takže stále mi je srdcu namilšia a najbližšia ĆIERNA :-) :-) ... Dakujem pekne za info a názor Aj tebe pekný dník ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kazunomiya no áno,viem si to predstaviť, z toho čo som zatiaľ videla na obrázkoch,je mi táto kombinácia najbližšia...
Odpovedať
@lienkavax tak myslím, že už niet čo riešiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkavax Otazka znie, ci vobec cierny oblek zozenies :) Lebo my sme planovali kupit cierny, ale na mojho draheho sme ani nezohnali, lebo vraj v lete cierne nedrzia :) takze mal nakoniec tmavy antracitovy.. nebol sice cierny, ale daleko od neho nemal. To by mohol byt taky kompromis s mamickou 8-)
Odpovedať
@lienkavax antracitová = veľmi tmavá šedá.
Odpovedať
@kuku_17 čierny oblek aby nemali? Veď to je najklasickejšia formálna farba. Ale keby niečo, vždy sa dá aj dať ušiť a nemusí to ani byť drahé.
Odpovedať
Profilova fotka
@kazunomiya mali ale nie v takej velkosti, aku sme my potrebovali... len take mensie velkosti
Odpovedať
@kuku_17 zvláštne... to sa stalo v jednom obchode aj nám, ale povedali nám, že nemajú problém nám ho stiahnuť z inej predajne (aj hneď zistil, kde sa nachádza).
Odpovedať
Profilova fotka
@kuku_17 no pravdou je, že svadbu máme až za rok a niekomu sa môže zdať,že je to pritiahnuté za vlasy riešiť to tak zavčasu, ja len že to aby som bola "pripravená" keby sme niekde počas roka narazili na nejaký čo by sa nám pozdával...A čo sa týka tej čiernej farby,či ju zoženiem,tak ja dúfam,že hej ;-) Chcela by som to začať naostro okukovať tak na jeseň,kedže mám obavy tiež z tej velkosti :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkavax co si, uplna klasika je cierny, nelam si s tym hlavu a urob si po svojom. Pred dvoma rokmi leteli smotanove az biele obleky. Ale teraz mam pocit, ze sa to vracia naspat ku ciernej. Moj tatko ma v skrini sivy oblek, hodi sa mu, ale na zenichovi sa to aj tak neviem predstavit. Drahy chcel ten smotanovy, ale kupovat oblek, ktory vyuzije jeden, jedinykrat v zivote mu bolo luto. Takze mal cierny oblek, ktory sice uz mal par rokov v skrini, ale noseny asi 5x, a kupili sme do toho smotanovu koselu, vestu a kravatu a ked som ho videla, znova som sa zamilovala :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?