Hodí sa krémový oblek k bielym šatám?

Čo myslíte hodil by sa k bielym šatám nevesty krémový oblek ženícha?
Odpovedať
nie. ak kremovy oblek, tak premove saty. ak biele saty, tak buely oblek, cierny oblek. ...
Odpovedať
Ak nechceš,aby ste vyzerali ako dva kopčeky vanilkovej zmrzliny :-) tak rozhodne radšej čierny oblek.Ak budete obaja v krémovej farbe tak budete splývať,lepší je čierny oblek aspoň lepšie vynikneš pri ženíchovi.
Odpovedať
biely ani kremovy oblek nieee... neviem preco ale podla mna to straca na tej elegantnosti a jednoducho vobec sa mi to nepaci :-D
Odpovedať
Profilova fotka
každy podľa vkusu, mne osobne sa biele a kremove obleky nepačia, my volime sivy oblek, sivu vestu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to tiez nepaci....osobne nemam nic proti farbe obleku, ale ako svadobny urcite nie.... nechcela by som na svojej svadbe zaniknut za mojim drahym... :D a navyse ked ma skoro dva metre... :D moj bude mat sivy, mierne leskly oblek... ;-)
Odpovedať
Podľa mňa nie. Ak by som mala vyjadriť svoj názor, tak sa biele a krémové obleky hodia jedine na svadbu na pláži. Inak to vyzerá gýčovo...
Odpovedať
Kedze sa nepytas, ci sa nam paci kremovy oblek ;-) tak ho asi chcete a podla mna ano, radsej kremovy k bielym satam, sko kremovy ku kremovym...
Odpovedať
videla som kombinaciu biele saty a kremovy oblek - dosť zle....
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme na zaciatku tiez rozmyslali nad takymto svetlym oblekom, ale ked sme sa na to blizsie pozreli, tak sme to hned zavrhli. Neni na cierny elegantny oblek. Ale ked uz svetlejsi, tak by som volila nieco sive. Pretoze kremovy oblek k bielym satam nejde a biely oblek mi pride trosku humorny. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem preco tu vsetky zatracuju kremovy oblek...myslim si ze to vobec nie je gycove... cierny je uz zase "otrepany" .. kazdemu sa paci nieco ine....moj manzel mal kremovo-smotanovy oblek a vyzeral neskutocne dobre...ale zavisi od toho aky...je pravda ze niektore vyzeraju hrozne....ale my sme mali troska inu cenovu kategoriu...a ja som mala biele saty a vyzeralo to super... ak chces poslem ti na mail fotku aby si mala predstavu...len mi napis adresu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to určite nie najkrajší je tmavý oblek v bielom nech je nevesta ................
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja si mylsim ze ano, my to takto budeme mat a vyzera to pekne, nam sa to takto paci, a po druhe svadba je raz za zivot aspon mala by byt a kremovy resp. biely oblek sa nenosi bezne.....cierny je klasika.,.takze na takyto vyznamny den sa hodi.) a je tu kopec albumov takto oblecenyx neviest a zenichov a vyzera to velmi elegantne.)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna sa to nehodi. K bielym satam pasuje tmavy oblek (tmava siva, antracitova, cierna) alebo cisto biely. Kremovy oblek pasuje podla mna len ku kremovym satam.
Odpovedať
Profilova fotka
nie, nie, nie....ak nechcete čierny skúste sivý alebo hnedý, aj keď hnedý sa zase hodí k ivory šatám nevesty....
Odpovedať
Ak ide o to, ci sa da skombinovat cista biela so smotanovou, tak sa obavam, ze sa to bude bit - cista biela pri smotanovej velmi svieti. Ale treba si to pozriet nazivo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?