Béžový svadobný oblek

Ahojte nevestičky. Chcela by som Vás poprosiť o radu, či je ešte IN, keď si dá ženích na svadbu maslový (béžový) oblek, lebo všade vidím iba čierny. Samozrejme tento maslový len do polnoci, potom by sa prezliekol do čierneho...Poraďte mi, ďakujem ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
podľa môjho osobného vkusu nie v žiadnom prípade ......ja by som to svojmu budúcemu manželovi nespravila :-D ale zasa on nie je typ aby sa mu hodil oblek takejto farby ale poznám aj xy chlapov ktorým sa to hodilo no podľa mňa to "in" nie je :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja neviem, ci je to in, ale v kazdom pripade ja mam z toho nocnu moru, takze u nas to nehrozi...myslim, ze ani draheho by som na to nenahovorila a vlastne, ako pise silvinuska, ani by som mu to nespravila...to by musel byt mimoriadne sebavedomy typ.
Odpovedať
Mne osobne sa to nepáči a myslím si, že je veľmi málo chlapov, ktorí v tom vyzerajú dobre. Tá farba málokomu pristane (aj ženám, napríklad ja v béžovej vyzerám ako mŕtvola) a podľa mňa viac púta pozornosť na nedostatky. Ak si ten oblek plánuje kúpiť, porozmýšľala by som aj nad tým, či ho ešte niekedy v budúcnosti využije. Napr. do divadla by v ňom asi nešiel :-)
Odpovedať
uprimne, este som nevidela chlapa na ktorom by to vyzeralo fakt dobre.. podla mna je to komicke.. a urcite nie elegantne.. ano, cierny oblek je mozno tuctovy, ale vzdy to vyzera lepsie ako biely.. navyse, ten moj v tmavom obleku vyzera neskutocne sexy :-p pri predstave ze by si na seba dal biely, sa rehocem jak slon :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?