Aké sú obleky pre ženícha od firmy Ozeta?

Prosím, poraďte! Aké sú obleky pre ženícha z Ozety? Ďakujem :).
Odpovedať
Profilova fotka
Viem, že sa pýtaš na túto značku, my sme tam aj boli pozerať s manželom, ale sú napríklad drahšie ako má predajňa Adam. Takže ja odporúčam značku Adam :-)
Odpovedať
No my sme mali práve z ozety a to sme prešli viaceré, myslím, že aj v Adamovi sme boli, ale v Ozete sa nám najviac páčili, aj predavačky boli super. majú aj moderné, aj klasické, s prešívaním aj bez... a ceny myslím, že také priemerné, mali niekde aj lacnejšie, ale tam sa nám nepozdávala kvalita, a samozrejme aj drahšie. A v Ozete si vieš aj nakombinovať inú veľkosť nohavíc a saka.
Odpovedať
Profilova fotka
@marienka455 presne tak, v ozete si vies nakombinovat inu velkost saka a inu nohavic, co nam vyhovovalo, pretoze manzel je ramenaty, ale v pase stihly, takze ked mu boli dobre nohavice, bolo mu male sako a naopak. My sme kupili tiez v ozete a su tam fakt pekne obleky. Mozno trosku drahsie, ale obleky chlapi vynosia aj na ine akcie. takze ja som za ozetu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
My sme boli v Ozete,no neako nas neoslovil ziaden oblek.Nakoniec sme sa rozhodli pre Adama. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj v predajni Adam sa dá nakombinovať nohavice a sako. Takže to už je len o tom, komu sa čo viac zapáči :-) nám dali ešte aj dobrú zľavu.
Odpovedať
My máme z Ozety a sme veľmi spokojní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my celkovo co sa tyka obleku alebo len samostatneho saka, tak vzdy ci uz ocino alebo moj drahy to riesili v ozete. Ale tak kazdemu sa paci nieco ine. Je mozne ze niekto nenajde pre seba nic v ozete ale zase v adam ano :)
Odpovedať
Prosim Vas a kolko cenovo vychadza taky oblek? snubenec chce tmavomodry slimfit
Odpovedať
my tiež pravdepodobne Ozeta, a prinajhoršom ak nenájdeš to čo hľadáš, radi ti pomôžu aj v ich predajni v Trnave tuším..aspoň tak som počula.
Odpovedať
@simona1094 Ahoj, priateľ si kúpil tmavomodrý slimfit v Ozete, sako stálo 179 a nohavice tuším 79 :)
Odpovedať
@stanka308 Dakujem, tak to je myslim dobra cena :)
Odpovedať
@simona1094 podľa mňa veľmi dobrá, oblek je kvalitný a dá sa kombinovať sako s inými nohavicami, pani bola veľmi milá, teraz je aj nejaká súťaž, môžeš vyhrať oblek zadarmo :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja môžem za nás povedať, že sme spokojní s ozetou a vôbec neľutujem, výborná kvalita a aj cena bola podľa nás dobrá
Odpovedať
Ja mám takisto len tie najlepšie skúsenosti,tejto značke je naša rodina verná už veľmi dlho a nikdy nás nesklamala ani čo sa týka kvality a rovnako možnosti výberu,naviac my sme vždy mali šťastie na milé a ochotné pani predavačky ,ktoré to už majú v oku a vedia výborne poradiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienka455 my sme tam tiez boli pozerat svadobny, vsak ale to uz bolo pred pol rokom no mojmu sa tam ziadny nezapacil tak potom si vybral inde. Ale inak niekedy tam maju pekne obleky, ked si brat vyberal na stuzkovu tak on si tam vybral velmi pekny oblek
Odpovedať
Profilova fotka
@vesperka presne tak, ta predajna je fajn:-)
Odpovedať
Ahojte, my sme boli v Ozete v podnikovej predajni v Topolcanoch a rychlejsie sme ani obist nemohli. Predavacka pozrela na neho a hned prvy oblek, co vyskusal, mu sadol ako rit na serbel :) Kupili sme tam este koselu do 30 eur a topanky, ktore boli sice drahsie ako dakde v Deichmanne, ale tak tie vyuzije aj inde. A cely oblek za 189 eur. Keby mali lepsi vyber motylikov a trak, tak uz je kompletny, ale to sa da kupit kdekolvek... Cize ja odporucam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@monf kedy ste tam boli a kolko ste mali pred svadbou?
Odpovedať
ahoj - my sme boli v Ozete a nikde inde - max spokojnosť :)
Odpovedať
@relaxx11 asi v maji/juni, svadba bola v auuguste...
Odpovedať
Nakoniec sme vybrali krásny moderný a ženích je tiež spokojný s materiálom. Ozeta.
Odpovedať
Pri oblekoch skuste namiesto ceny pozerat ako prve na jeho zlozenie. Hlavne ak mate svadbu v lete. Pri lacnych oblekoch, ktore su z polyesteru a nie 100% vlny sa zenich spoti na nit za 10min, co to dalej obnasa asi netreba vysvetlovat...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?