Viete o niekom, kto šije kroje?

Profilova fotka
Viete o niekom kto šije kroje?
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze aj na zakazku siju v Dome ludoveho tanca v Kosiciach na KVP. Ja si odtial poziciavam na svadbu a maju tam toho mraky. http://www.dlt.sk/pozicova-krojov
Odpovedať
Profilova fotka
Dufam, ze mi odpovedia :-( uz ma to nebavi stale niekam pisat a nikto neodpovie .. Btw @martinaplum kolko stalo pozicanie?
Odpovedať
Profilova fotka
@12petra7 pozicanie komplet 70 eur, zhodou okolnosti prave zajtra sa tam chystam este nieco doriesit, tak sa mozem opytat, pripadne aj na ktory kontakt reaguju. takze komplet kroj usitie?
Odpovedať
Profilova fotka
:-o mohla by si? Ano, damsky kroj...zaujima ma ci to siju a aka ja cca cena. Budem velmi rada ked by ti teda dali aspon kontakt. x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@12petra7 takze, dnes som tam bola, zajednala som si pre seba, pozicovne za ten moj konkretny stoji 60 eur, inak povacsine na svadbu maju cervene kroje, tie letia viac a tie su po 70 eur. Pytala som sa na sitie, siju, cena je od 500 eur nahor, zavisi od konkretneho kroja. Mam tel. kontakt na tu pani, u ktorej som vybavovala poziciavanie, takze ten Ti viem posunut.
Odpovedať
Profilova fotka
Konkretne este neviem ani ja. Musim ich vidiet. Budem rada ked mi posles kontakt a ked budem mat moznost tak sa s nimi na niecom snad dohodnem x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?