Xxl nevesta

Profilova fotka
:-) Babenky poprosím Vás, ktoré máte veľkosť XL - XXL aby ste pridali fotečku v šatách. Zháňam si vhodný strih a je zložité pozerať každý album. Verím, že táto diskusia pomôže viacerým s rovnakým problémom :-N Ďakujem! Kamka
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
moja kamaratka sa vydavala v tychto: http://najsvadobnesaty.sk/sk/svadobne...
Odpovedať
Profilova fotka
su zaujímavé ;-) super, dík za typ
Odpovedať
Aj tieto sú pekné http://www.ebay.co.uk/itm/Ian-Stuart-...
Odpovedať
ahoj, ak ti mozem odporucit osobne, ze ak mas moznost vyskusaj si najprv strih siat, chod do pozicovni, lebo nie je to sranda, tebe sa budu pacit ine a sadnu ti ine, napriklad ja som vysoka 156 cm a som utlej postavy chcela som uplne ine saty ako mam, lebo mam proste hore trochu viac akoby som chcela, preto nemozem mat ani vystrih, ak ti mozem povedat, tie saty co ti ukazala ta kamoska na nete su velmi pekne, ale porad sa aj s dobrou krajcirkou ta uz sa v tom vyzna isto, lebo ja mam prsia zase a zadok som stratila asi cestou , takze ja odporucam saty strih vyskusat jednoznacne ,
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem :D
Odpovedať
Profilova fotka
Tieto sa mi veľmi páčia...zakryjú aj silnejšie ruky, len neviem či sa dá vlečka odpojiť. :-) Čo na nich vravíte?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam svoje v albume
Odpovedať
Profilova fotka
@kamka555 su krasne tie na obrazku..ja som zvolila takyto strih...prestrihnute pod prsiami a padave...tiez som chcela povodne ine ale tak ako spominala @julichen tak som si isla vyskusat saty do salonov a nakoniec som si dala usit tieto...inak su na predaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petronellynka ako sa ti v nich tancovalo? vyzerajú byť dosť dlhé :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kamka555 Tancovalo sa mi dobre...vlecka sa dala vypnut takze ziadny problem nebol :-) Vlecku som mala spustenu len na foteni a na obad...potom som ju vypla a hotovo...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek... tiez som bola XXL nevesta... a veru... bolo to zaujimave... zatial tam foto este nemam... ale... postupne sa na tom pracuje... ja som urcite uvazovala nad ramienkami... lebo... ked su saty bez.... tak sa stiahne korzet.. a tym stiahnutim sa to trochu "preleje" popri okrajoch najma pri pazuchach... a to sa mi nepacilo... takze pre XXL asi radsej ramienka, prip. aj aspon cipkove rukaviky... ci uz kratke... alebo tristvrtove.. XL nevesta obvykle s krytim ruk a "pripazusia" si starosti robit nemusi... ;) dalej odporucali mi v salonoch tzv. lucovity efekt naskladania siat v pase.... ze to zuzuje... opticky... a ja osobne som nezvolila kruhy.... lebo saty mali nejake spodnicky vsite.. a.. nepaci sa mi to... (keby nemali spodnicku vsitu.. pri takych satach, ake som chcela... by som si urcite kupila spodnicku... ale bez kruhov a hladala nejaku, ktora trosinku urobi pekny efekt, ale len od kolien nadol.. kedze som hruskovity typ.. ) chcela som... aby sa saty spravali prirodzene.. ked sa pohnem.. zaroven sa vlnia tymi krokmi aj saty... lebo pri kruhoch mam pocit, ze skor dochadza k akemusi "presunu" siat... ale ked uz kruh... tak mi spominali... ze staci s jednym kruhom na spodku.. ale... to je aj o type siat.. ;) a aj to trochu pomoze najma v lete... ten kruh trosku odtiahne saty od tela.. a aspon trosku pomoze s cirkulaciou vzduchu pod satami...a jedna nevesticka tu na MS (dakujem krasne) mala pekne odporucanie... treba sa vystriet.. spravne drzanie tela veeelmi velmi pomoze.. veru... ked som trosku zvolnila... badat ten rozdiel.. (a to som nechodila ako sparatko zas a ani ako Quasimodo... :-D )a aj material je dolezity.. saten je tazky. a konkretne na mne nevyzeral dobre... zvyraznoval co nemal.. pre mna bol lepsou volbou taft..
Odpovedať
http://zdravie.bazar.sk/5205016-kava-...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte žienky, tak ja tiež sem tam uvažujem o šatách. my nemáme ešte stanovený termín ani nič. teda niečo vieme, ale ak tak, tak to bude na rýchlo. a späť k šatám. ja som rozmýšľala nad touto kombináciou http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/ext... hlavne by som zvolila asi viac čiernej. a proste sa mi neskutočne páčia. zaujala ma tá kombinácia a tie typické biele alebo smotanové šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
@niky32123 Zaujímavé :-)
Odpovedať
@petronellynka wau, super takto to vyzera, ked sa vie nevesta obliect podla postavy, krasna si bola :-)
Odpovedať
@kamka555 ja by som to riesila cez krajčirku jednoznacne a volila by som nejaky lahky material padavy, a hlavne najprv skusaj, skusaj, skusaj skusaj - za to sa nastastie este neplati :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sepkev jeee...dakujem pekne...tak vies ono je to o tom ze clovek sa na seba musi kriticky pozriet a posudit co ano a co nie. Ono zase ja nie som XXL ale skor L-XL takze to nebolo az take tazke....:-)
Odpovedať
@petronellynka ved vidim, ze si uplne v norme :-) ale stale plati, ze so vyzerala super :-) ach jaj, ta sebakritika chyba vo vela pripadoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sepkev no vies ono je to niekedy tazke kedze mas nieco vysnivane...ja som napriklad vzdy chcela celocipkove saty take tie obtiahnute...no ked som sa vnich videla tak som si povedala ze toto asi nie...no vela zien si chce splnit sen bez ohladu na celkovy efekt...ale je to kazdeho vec...hlavne aby sa nevesta citila krasne a pohodlne...a je jedno v com :-) Dakujem este raz :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/zuz...
Odpovedať
Profilova fotka
@kamka555 pozri pripadne aj moju fotku v bazare.. ..velkost 44-48 a citila som sa v nich veelmi v pohode :) ja som skusala hodne siat, ale jednoznacne vyhrali strihnute pod prsiami a ramienka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kamka555 ahojky :-) .aj ja mam na predaj ;-) .su strasne fine
Odpovedať
je tu nejaka babenka z Blavy co by mi poradila vhodny salon? Co kukam na netu, tak vsade tu maju velkosti 34 az 38....hroza.. jak pre nejake poondene popolusky :(
Odpovedať
Profilova fotka
@kamka555 jeej tie su dobre! Ak su ručičky silnejšie určite je super zakryt ich takto rafinovane. Super.Pácia sa mi:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @kamka555 . ja som mala tiež problém pred svadbou, obehala som niekoľko salónov, no musím povedať, že som sa s veľkým pochopením nestretla. ale napokon som v jednom objavila šaty, ktoré sa mi aj páčili, aj som ich skúsila, no nebola to oja veľkosť(vlastne sa to tam ani len neblížilo) a tak padlo rozhodnutie. bude sa šiť. chcela som niečo, čo by zakrylo moje silnejšie boky a hlavne, kam by som ukryla moje veľké prsia. no a pozri sa do albumu, čo napokon zvíťazilo. a problém so sinejšími rukami som vyriešila voľným padavým bolerkom.... všetko to mám teraz aj v bazáriku, tak sa pozri na fotky. ja som bola veľmi spokojná, nemenila by som.... ale pravda je, že naozaj treba najskôr skúsiť, aký strih sa ti hodí, každá sme predsa iná . :-) veľa šťastia :-)
Odpovedať
Dnes mi napisali z wedding avenue, ze ked chcem plus size saty, ze si samozrejme mozem vybrat v ich salone. Mam vsak ratat s cenou cez 1000 EUR....no nech idu do riti. Som nasrata :(
Odpovedať
weddingavenue.sk Dobry den ano samozrejme daju, mozete si vybrat ktorykolvek model z linie Rosa Clara a objedname vam ktorykolvek vo vasej velkosti, tym ze su saty na objednavku zaroven si ich nevesta kupuje ceny zacinaju od 1.000 eur vyssie pripajam aj velkostnu tabulku. V pripade potreby vam poradime ktory model je vhodny pre vasu postavu.Pekny den veronika
Odpovedať
Profilova fotka
@smolenice_yeaaah ty vole :(
Odpovedať
Profilova fotka
@maggy13 vyzerajú super :D, podarili sa !
Odpovedať
Profilova fotka
@smolenice_yeaaah skus salon fany v BA. ja som mala odtial, ak chces viac info, napis IP
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?