Nie som štíhla. Aký typ šiat na svadbu si mám vybrať?

Profilova fotka
Baby poradte,aky typ siat si mam hladat na nie prave najstihlejsiu postavu...bojim sa ze nic nenajdem... :(
Odpovedať
krásne šaty už v dnešnej dobe existujú na každý typ postavy, tak sa nemusíš báť! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi má pravdu, toto nie je problém :) ešte sa budeš obdivovať, ako dobre vyzeráš :)
Odpovedať
pepiska neboj, ja mam c. 42-44 ako kedy a na svadbu som povodne chcela princeznovske a kupodivu mi svedcali, ale nakoniec som mala empirove a kazdy bol nadseny, jednak ma kazdy cakal vo velkych princeznovskych a boli tak krasne a jednoduche a doplneni iba spanielskym zavojom ze fakt mali obrovsky uspech :-) neboj, vyberies, ja mam moje na predaj, keby bol najvacsi problem, das mi vediet :-) hehe
Odpovedať
nepozeraj na to, ake "by si mala mat", ale vyber si take, ktore sa ti pacia a budes sa v nich citit dobre. len sa nedaj nanutit na strihane pod prsiami. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj....tiez nie som najstihlejsia, ale nasla som saty, ktore mi krasne padli, aj ked su uplne ine ako som chcela...nepristlai mi strihane pod prsiami ani volne vrecia :-D ...urcite treba vyskusat vselico a nenechat si nanutit nic, co sa Ti nepaci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dcéra bola v 6 mesiaci takže šaty 44 pozri si album
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nosím veľkosť 44 a tiež sa mi páčia šaty, ktoré nie sú práve na moju postavu. Nenechaj si do toho kecať a vyberaj si šaty podľa seba nie podľa napr. mamy, ktorá ti bude chcieť nanútiť voľné padavé šaty, aby ťa nedaj bože nerozširovali. Vydávaš sa iba raz, tak si to nenechaj ničím pokaziť. Ja som sa žiaľ stretla s tým, že v salónoch, ktoré som navštívila, nemali na mňa šaty, mali všetko len na chudunké vysoké holky. Našli pre mňa max 2 kusy a to boli zažlknuté staré 500x oblečené nevkusné šaty, no proste hnus. Nenechaj sa odradiť ako ja, lebo sa budeš trápiť. Nájdi si tie svoje vysnívané :) Ja mám šaty z netu, ktoré som kúpila bez toho, aby som ich skúšala, na prvý dojem sa mi strašne páčili a tiež mi ich zhnusila mimochodom mama, lebo sú v kombinácii s červenou a podľa nej to je nevhodné (stará škola). Keby viem, že mi budú do toho všetci kecať, tak by sme si s drahým zariadili sami a mesiac pred svadbou len oznámili kedy a kam majú prísť, že sa berieme :)
Odpovedať
Profilova fotka
no baby poviem Vám, že mám presne ten istý problém... mimochodom dnes som si bola obzrieť nejaké šaty no des a hrôza. Ja mám veľkosť 46-48 :-( Našli sme dvoje šaty, ktoré som si skúsila ale nič moc, v meste máme tri salóny .. v dvoch som skúšala po jedných šatách a v jednom mi po telefóne povedali že majú len dva kusy z "veľkých šiat" ale do nejakých ma nasúkajú.... Tak neviem čo robiť, už som rozmýšľala aj nad Poľskom a šitím na mieru má s tým niekto skúsenosť???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
wampik...skus ísť do vačšieho mesta niekde.... tam určite najdeš.. napr viem že v snine a v humennom je salon ktorý je pre taketo nevesty.. ja som tam skušala šaty a všetky krasne sadli..... neviem odkiaľ si..ale v týchto salonoch určite najdeš... pozri si...salonmadam....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
je tolko bab ktore su plnsie ale vo svadobnych vyzeraju bohovsky. takze moja rada: chod do salonu a poskusaj si ktore to sadnu a neboj sa aj riskovat...niekedy je mozne zeby si povedal ze to ti v zivote nepojde a nakoniec prave v tych budes uzasne vyzerat :) good luck!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som mala pred skušanim šiat istu predsavu ake šaty by som chcela, nechcela som šaty s vlečkov a nakoniec ich budem mať. Som totiž dosť nizkej postavy, ale ako som ich obliekla tak hned som si ich rezervovala. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja mám rovnaký problém, vrch mi sedí veľkosť 48 a nohavice nosím aj 44 :( Bola som zatiaľ v jednom salóne. Zopár šiat som obliekla, ale neboli to tie pravé....a tie čo mi akože sadli veľkostne....boli strašnééééé. Teraz mám strach ísť do ďalšej svadobky....:(
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez nosim 44-46 a spravila som chybu ked som ako prve sla skusat do nicole do aup. kde ma vypoklonkovali ze teda na mna urcite nic nenajdu ale nedala som sa odradit a na svadobnom veltrhu som skusala co sa len dalo a bola som takisto prekvapena co vsetko mi sedelo. nakoniec som si vybrala a myslim si ze v nich vyzeram (resp. budem vyzerat) fakt dobre :) a mysli si to aj moj snubenec ktory ich bol so mnou vyskusat druhy krat a platil zalohu :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, ja si tiež myslím, že najlepšie je vrhnúť sa do toho s úsmevom a uvidíš, aké krásne šatky nájdeš. Netreba zúfať hneď pri prvom salóne a určite sa netreba upnúť len na 1 mesto...treba chodiť, skúšať, hľadať a nakoniec nájdeš tie vyvolené, kedy si ich vyskúšaš a zahreje ťa pri srdiečku, a povieš si..."Tak tieto budú moje" :) držím prsty.
Odpovedať
Profilova fotka
zboznujem tie panicky v svadobnych salonoch ktore ked pridete si vas premeraju a rovno medzi dverami vam povedia ze sorry ale pre vas tu nic nenajdeme !!! ]-( normalne nemam chut si ist skusat uz saty ale iba usit !!!babenky drzim palce pri hladani tych pravych siat :-)
Odpovedať
ahojte no na túto tému by sa dalo diskutovať všetky šaty-krásne sú pre štíhlučké dievčatá tiež mám kilečka navyše a hlavne prehnane veľké prsia v páse mi sedeli takmer všetky ktoré sa mi páčilo no cez hruhník ich dostať hrôza .nakoniec som si našla salon v Galante-Jarka kde myslia aj na nás mäskovejšie :))úžasný výber šiat a ochotne my ich aj prispôsobia
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, nebojte sa, treba len behat a skusat, ja som si tiez myslela, ze nenajdem ziadne v ktorych by som ako tak vyzerala. Povodne som ani nechcela klasiku, ze princeznovske saty, ale len biele dlhe a nakoniec mam nieco uplne ine, ale som z nich nadcena, ja mam velkost tak 42-44. Pobehala som viacero salonov a nakoniec som sa rozhodla pre diamond v BA, uzasna pani tam robi, vie poradit. Drz sa toho hlavne, aby si sa ty v nich citila dobre a pacila sa sama sebe. Drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
wampik...skus salon v Sp. Belej - aj ja mam velkost okolo 44 a tam sa im to vobec nezdalo cudne.
Odpovedať
Profilova fotka
vies co, ja mam velkost 50 a jedno stastie ze som v zahranici. Pochodila som tu salony a v jednom nasla na seba asi 10 siat z toho mi 2 nesli. Zvysok na mne vyzeralo nadherne ze som mala problem povedat ktore su tie naj, ale predsa som nasla saty od jednej navrharky ktore mi sedia skoro vsetky na moju postavu, vola sa Mori Lee a kolekcia Juliette, skus najst salony v ktorej ich maju a ti zarucujem ze ti sadnu ale pre plnsie postavy je ta kolekcia Juliette. Tak asi co ja by som ti povradila asi to :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?