Kto bude predávať šaty veľkosť 46 - 50?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky . Dnes som si bola skúšať šaty a majiteľka mi oznámila, že dnes majú posledný deň, lebo zatvárajú prevádzku :( ale príde mi dosť skoro pol roka pred svadbou kupovať šaty... dovtedy sa mi možno aj podarí schudnúť, ale ak by náhodou nie, tak sa chcem opýtať, či plánujete niektorá predať šaty po svadbe... my sa berieme 21.9.2013 :)
Odpovedať
Ahoj, my budeme mat svadbu 27. aprila 2013, ak by si chcela, budem saty predavat. Kludne sa ozvi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja mám inzerát aj tu na šaty 46-48, zistili sme že pre nevestu veľkosť 44 sú predsa veľké, veľmi pekne tvarujú postavu. Bohužiaľ ja mám výšku 172 a sú mi krátke (musela by som mať iba baleríny) aj som do nich schudla a však boky by mali byť max 125 cm široké. Sú nové a nepoužité pozri moj bazár. Vedela by som aj cenu upraviť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj, ja mám v bazáre moje svadobné šaty veľkosť 44-46, boli ešte trochu povoľované, pozri sa. Mám tam fotky ako som v nich vyzerala tak môžeš aspoň vidieť akú postavu robia a ak myslíš, tak sa môžeme dohodnúť na vyskúšaní.... :)
Odpovedať
Ahoj, ja mám v bazáriku zopár spoločenských šiat, ak by si chcela napr. na redovi, tak kľudne napíš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja predávam svoje krásne svadobné šaty č. 46, foto v bazáriku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ak Vam viem poradit, tak stranka http://www.davidsbridal.com/ ma krasne saty za super ceny. Ja uz mam tie svoje vyhliadnute a zacala som makat na tom, aby som trosku schudla :) Ale ja mam svadbu az nabuduci rok, takze este mam chvilu casu.
Odpovedať
Profilova fotka
@bayuska ja mam svadbu buduci tyzden 6.9.2013 a saty su snurovacie, cize je mozne ich utiahnut podla potreby. boli site na mieru, takze sa daju lahko doupravit u krajcirky. som dost vysoka, takze kratke urcite nebudu :-D velkost je pre 48 - 52/54, farba slonovinova kost, cervena cipka vo vystrihu, cerveny tyl okolo ramien. Kupovala som ich v salone WEDA na Obchodnej v BA - tak maju aj vacsie velkosti, ja som si tam vyskusala 5 siat a mam velkost 50. urcite by si si vybrala.
Odpovedať
Ahoj, presne taky rozsah velkosti maju aj moje saty a su na predaj. Vid foto moj album ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nijasuomi @alenocka aj vsetkym ostatnym, dakujem pekne :) ale vydavat sa budem asi az buduci rok takze teraz isto nekupujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslíš, že sa ti oplatí si kupovať svadobné šaty? Ja som potrebovala ešte väčšie a našla som v salóne v Galante, krásne, upravia aj na mieru a za tie peniaze perfektné.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj ja tiez predavam saty 44 - aj viac, je tam snurovacka. Kuk na bazar. :-)
Odpovedať
ahojky Baby, fotky by ste nevedeli sem prihodit? bola by som zvedava aj ja!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@rituci ahoj kukni si aj môj bazár :D a fotoalbum...
Odpovedať
Profilova fotka
Moôžeš pozrieť aj môj fotoalbum aj bazar ;-)
Odpovedať
:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?