Ako zakryť kilá v svadobných šatách ,od pása vyššie?

ahojte kočky mam 96 kil + - 2 kilecka, vysku 171. Zhanam saty pre seba, nieco jednoduchsie a zato krasne. Mam postavu typu - chudsie nohy, vacsi pas, uzsie boky, vacsi prsia. Proste najviac toho mam v pase a vyssie. Zial nohy budu zakryte, takze to bude vyditelne. Neviete mi poradit nejake modely siat, popripade fotecky, dakujem kraaasne.
Odpovedať
Ahojik,neviem ,ale baby tu ti urcite poradia ;-) vela stastia http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
agnes..podla toho odkial si...tazko radit, kam by si mohla ist zhanat...najlepsie je skusat a potom uvidis, co ti sedi, lebo ine je vidiet obrazok ci fotku a ine je to mat na sebe...
Odpovedať
mrkni sa do mojho albumu, mozno si vyberies ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Agnes, rozhodne saty do tvaru A. Sklus pozriet aj temu Nevesty XL a XXL, tam to baby riesia na dennom poriadku ;-)
Odpovedať
agnesa a co keby si ukazala to co je na tebe super - stihle nohy? ved nie vsetky nevesty musia mat zahalene nohy odporucam prebrowsovat aj tieto temy http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... a este aj http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a neboj, nieco sa najde - najlepsie, keby sme vedeli odkial si, aby sme mohli radit "kvalifikovanejsie" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala saty v tvare A - tiez som mala posobnu postavu, a myslim, ze celkom fain, mrkni moj album ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A este nieco: ak mas hore co ukazat, tak rozhodne saty s veckom, jednak pekne vyniknu tvoje prednosti a jednak vecko trosku zostihli
Odpovedať
Profilova fotka
agneska neboj sa v salonoch ti urcite poradia, hlavne musis skusat a sama zistis v com najlepsie vyzeras, sirsia sukna zakryje nedostatky nebojkaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Agnes ja som mala podobny problem a kupodivu som so satami nemala problem.Pri hladani som bola prekvapena.Myslela som,za nic nenajdem ale v dnesnej dobe je tolko salon a tolko siat,ze urcite najdes svoje vysnivane.Inak pre inspiraciu pozri moj svadobny album
Odpovedať
Profilova fotka
NO neviem ci je to este aktualne :-D ja tiez nemam nijak moc modelkovsku postavu..od pasa na hor som celkom stihla ale boky a nohy :-S ked mi modna navrharka sila saty na stuzkovu tak mi vysvetlila ze kedze mam dlhsi driek a kratsie nohy tak to treba vyvazit..mala som korzet a sukna bola vyssie v pase a opticky mi to velmi predlzilo nohy a vyrovnalo tento deficit..co vidim niektore babenky silnejsie tak si vyberaju presne naopak- dlhy korzet a tym vyzeraju este baculatejsie..
Odpovedať
Profilova fotka
luci:ja nie som stihla nikde :-D ,takze som brala co sa mi pacilo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
heh cim su blizsie vianoce tak ani ja :-D ale zavazok po silvestri pravidelne cvicit uz je :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no to ja ani nehovorim.Tak som sa pred svadbou snazila schudnut as ma teraz moja nefunkcna stitna zlaza nakopala do... a pribrala som skoro 10 Kg
Odpovedať
Profilova fotka
juj tak to mam ja rovnaky problem..ja uz dva roky beriem tabletky.. kym som nezacala som vazila 83 kil a ono to potom padlo na 65 .. terba sa liecit a rychlo..
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som zacala neskoro.Na akej vahe liecba zacala tam aj skoncila.
Odpovedať
agnes, pozri si stranku www.plussizebridal.com - su to vsetko svad. saty pre baculky. A pozri si aj moj album, mam tam niektore veci postahovane z tejto stranky. Myslim, ze s vacsimi satami nie je vobec problem... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?