Aké šaty sú najvhodnejšie pre moletku?

aký strih, farba, dekolt ?
Odpovedať
Profilova fotka
No.... Vhodny je empirový strih alebo strih ktorý je hore spevnenyak más plnsie boky volila by som princeznovske spody resp. sukne cize tak....Cize tylove nazberane a podobne.... s tym ze to zalezi od toho aku mas postavu to co som napisala je pre hrusku a jablko ak su prsia velke vhodnejsi je stvorcovy vystrih a urcite ramienka ktore udržia saty na mieste klde maju byt aby sa ti nestalo ze ti vypadne nieco to by sme nechceli ;-) Farba moze byt spokojne biela slonovinova alebo perletova ci kremova.... to neubera n akrase praveže poznam vela neviest moletiek ktore boli v bielom ( coz je podla mna najlepsia farba a klasika pre nevestu je to take nezne slavnostne a krásne zaroven ) vystuzene vrchy ti vyformuju postavu a potom spod zakryje silnejsie boky ja tiez nie som stihla a tiež volim tento strih siat kazdopadne musis sa poobzerat po ponuke a vyskusat si viacero siat aby si bola spokojna ja som tie svoje buduce svadobne uvidela a povedala si : "to su ony..." :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som megamoletka..tak si pozri moj album..ake som mala saty...ale ak mas väcsie prsia, tak nieco pevnejsie, mozno s kosikmi uz vsitymi do siat, ak potrebujes zakryt ruky, tak s rukavom, ramienkom na styl off the shoulder, pripadne bolerkom, ak boky a zadok, tak A-strih sukne, ak brucho tak nieco riasene v pase, pripadne prelozeny material a kvalitnu snurovacku a stahovacie gatky :-) Myslim, ze ja som mala vsetko :-)
Odpovedať
ano, aj ja som mala princes emipr strih, urcite tym nic nepokazis. Foto este zial nemam, poslala by som Ti. prajem vela stytsia pri vybere vhodnych siat. A este taka vec, podla mna, v ziadnom pripade hole ruky a ramena.... :) moj nazor :)
Odpovedať
Profilova fotka
konecne krasna kolekcia pre nas moletky!!! :D v salone WEDA - Kolekcia Agnes Bridal Dream Size+ 2014 pre moletky (najdete na icg FCBK stranke alebo na esaty.sk)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
bodka791 - poviem z vlastnej skúsenosti - na čo som ja najviac pozerala... som najširšia hore... takže som si zakázala odhalené ramená... všetky štóly a prehody mi padali dole a všetky bolerká mi boli neskutočne úzke... takže som siahla po šatách s kr. rukávom... strih najlepšie princeznovský - strihaný cez prsia - vytvaruje dobre prsia.... na bruchu preklad - zakryje mi moje pneu... nie moc prezdobené a lesklé materiály, lebo opticky rozšíria - človek vyzerá ako slon v porceláne! :-D výstrih nie príliš velký, ale ani moc malý... tvar podla aktuálnych možností, ale mne vyhovoval ten, čo som mala.... pri silných rukách a ramenách je najhoršie čo môže byť puzdrové šaty končiace nad prsami - celé zle! :-D no a potom už len hladať a hladať do nemoty čo by ma opticky zúžilo - nenechať sa odradiť! alebo... dať si ušiť na mieru - hlavne ale nech sú pohodlnú - stráviš v ních jeden z najkrajších dní svojho života, tak určite nechceš mať naň otrasné spomienky kôli nepohodlným šatám! :-) držím palce pri výbere... toto boli moje: http://www.mojasvadba.sk/blog/mia77/a... http://www.mojasvadba.sk/blog/mia77/a...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Riadila by som sa hlavne podľa typu postavy, Ako tu už bolo načrtnuté, teda či mám široké najmä ramená alebo boky atď. Kto nevie aký typ je, dá sa to ľahko zistiť napr. https://satysnov.sk/saty-pre-moletky/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Závisí od typu postavy, ale všeobecne asi čím nadychanejsie šaty, tym viac rozširujú Ja, som volila satén, žiadny kruh pod šaty, len spodnicky, ktoré boli v šatách, v páse prekladané. Ozdoba len hore na vrchu perličky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?