Zlatníctvo Primossa v Bratislave

Ahojte baby, nedá mi nenapísať a hlavne sa musím trochu ukludniť, lebo asi vybuchnem od zlosti. Pred 5 týždňami sme si dali spraviť v Primosse BA - Avion obrúčky - úplne jednoduché, akurát tá moja má jeden malý zirkón. Po 5 týždňoch nám volali, že majú problém s tým mojím kamienkom?!?!?! A preto budú !možno! hotové na budúci týždeň to už bude šiesty. Svadba je síce až v auguste, ale aj tak, nie je to trochu dlho a hlavne divná výhovorka????????? ]-(
ivka, ak sa bude dat ziadajte zlavu, ak boli viazany na termin dodania... mate na to pravo
ivka: my sme na nich tiez cakali asi 6 tyzdnov, lebo najprv nam omylom spravili namiesto bielych zlte...
Ďakujem Moongose, termín na zmluve je 4 týždne, skúsime zjednať zľavu. :-|
ty kokso, mna by asi trafilo. Ivka, urcite si pytaj zlavu - ak ponukaju obrucky s kamienkom, nie je dovod, aby im vznikal nejaky problem... aj ja mam kamienok na obrucke a vobec nebol problem (obrucky sme dostali asi za 10 dni).taktiez ta dodacia doba je prehnana. asi to tam niekto dodrbal.urcite to nenechaj len tak.
6 tyzdnov je dost. Nam ich urobili tiez do nejakych 14 dni. Ked sme si po nich prisli, tak ich este nejako dorabali a pokazil sa im stroj. Tak chudak zlatnik robil celi vecer, aby boli v ten den hotove. A zirkon nie je nijak specialny kamen. Takze to urcite skus s tou zlavou.
Profilova fotka
My sme ich mali za 7 dni, 6 tyzdnov je prilis ]-(
No ja som strasne zvedava, ako to dopadne buduci tyzden. Napisem, ze co sa mi podarilo vybavit. Dakujem za podporu. :-(
Profilova fotka
ivka, no my mame sice v inom zlatnictve, v trencine, ale pri objednavke nam povedali 2-3 tyzdne. 3 tyzdne ubehli 6. juna a este obrucky nemame. mali sme sa tam zastavit dnes,ale neviem,ci nam to vyjde, takze neviem,ci su hotove.ked to spocitam,je to tiez 5 tyzdnov. my ziadnu zmluvu nemame,tak som zvedava, kedy to spravia.ani neviem, s cim maju problem.je sice pravda,ze my mame take zvlastne obrucky a kombinovane,ale aj tak je 5 tyzdnov oproti tych slubenych 2-3 dost vela.ale uz sa nestresujem,mam dost stresov aj bez toho a kedze ich surne nepotrebujeme,tak cakame v klude :-)
Profilova fotka
Ja byť baby vami, urobím zo seba v obchode hysterku a poviem, že mám svadbu túto sobotu... nech sa z toho i po.... 8-). Je to neprofesionálne a odflákané. Druhá možnosť je, ak máte dosť času, vyžiadať si naspäť zálohu a ísť inam. Predsa len nejde o hrášky. A tiež sa nenaučia dodržovať termíny, ak sa im všetko prepáči...
madeleine: ale ak si dali gravirovat aj datum svadby, velke divadlo tam nezahraju s tym, ze svadba najblizsiu sobotu :)))
Profilova fotka
my sme si objednali tento vikend v Primosse (v Pluse) obucky a hned nas ta pani upozornila ze oni robia tie obrucky az v Cechach! a preto je dodacia doba 4 tyzdne. Tak uvidime.
Cechy, necechy, autobusom si v Prahe za par hodin. Myslite, ze dodavatelom to bude trvat viac???
Článok sa načítava...
nechcem nic hovorit, no keby mi robili obrucky 6 tyzdnov, tak sa vydavam bez nich... kedze sme sa s nastavajucim spamatali tri tyzdne pred svadbou, tak by sme to nestihli... nam urobil obrucky za slubenych 10 dni... 8-)
Profilova fotka
Ahojte, my sme obrúčky objednávali v N. Zámkoch tiež zn. Primossa. Sľúbili nám ich do 2 týždňov a už tiež prebieha šiesty alebo siedmy ?? už to ani neopčítam. Zobrali od nás zálohu 6 tis. a tak sme tam po 4 t. išli urobiť "poriadky". Potom nám po ďalšom týždni zavolali a povedali, že aj do pánskeho dali kamienky a nemali takže ...... my ešte termím nemáme ale ide o princíp, kým sme neurobili "poriadky"tak sa ani neunúvali nám oznámiť, že čo sa deje.
Kecy a vyhovorky. Ale obrucky maju pekne...
Zuzkaa, presne o to ide, ten prístup z ich strany je nekorektný, keby mi zavolali po 3 tždňoch, že je tam nejaky problém a preto budú meškať s vyhotovením a pod.. Obrúčky sú dosť dôležité k obradu, a čo keby som sa vydávala minulú sobotu, veď ja som im nehovorila kedy nám sobáš. Ten ich prístup ma neskutočne rozčuluje. Ako keby predávali rohlíky a nie zlaté šperky.
kokso, ako tak citam, tak sa treba dobre pozichrovat a dbat na uzavretie (podpisanie) nejakej zmluvy alebo aspon objedavacieho protokolu s datumom - nech sa potom s nimi lahsie hada...
No, my sme si v Primosse objednali kombinaciu bieleho a zlteho zlata a spravili nam to naopak (je to takmer cele biele zlato) a draheho to pri prevzati ani netrklo a dodatocnu reklamaciu vobec neuznali, akurat co ponukli je, ze odkupia zlato, ale robotu si musime zaplatit znova... velmi vtipnééé Asi by som ich tu nestrelila, co :-D ?
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
vcera sme si boli po obrucky z primossy, urobili nam ich za mesiac (vyrabaju sa v cechach) a su krasne http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... obe za 10 700,- s menami (s 12%ou internetovou zlavou)
daisy.. z polusu? a ten kamienok je co?
nie, z Avionu, ten kamienok je zirkon, bruseny ako briliant, s briliantom by bol asi o 1000,- drahsi, co je uz pri obrucke asi fuk, aj by mi ho urobili , ak by mi o to islo a vybrala by som ten, ale taketo zalezitosti so sperkami neriesim, je mi uplne jedno, aky je tam kamen, hlavne, ze vyzera prsten ako celok podla mojho vkusu pekne
teda, tusim to bol briliant, ja uz ani neviem, aky kamen to bol, co nam ponukali :-D
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?