Témy, ktoré sa opakujú

Ahojte Majka a Bob, tak ma napadlo ze by bolo celkom osozne kebyze tu bol nejaky zoznam tem ktore sa tu uz rozoberali aby sme sa potom my ktore sme tu nove nekopli a nezalozili opat tu istu temu. Je to casovo narocne vsetko to tu popozerat a uistit sa pred zakladanim novej temy ze tu taka tema este nebola. Myslim ze by to pomohlo aj celkovo sa tu zorientovat. Vdaka! :-)
1
2
Profilova fotka
lara, veď taký zoznam tu je, len je rozdelený do častí. Nemusíš to celé čítať. Stačí keď si pozrieš názov témy. Má to nadpis fórum :-)
To som si vsimla aj sama. 8-) Myslela som take nieco ako vyhladavac tem. Ako to funguje na inych portaloch. Lebo viacere holky tu zalozili temu ktora tu uz bola rozoberana. Urcite si vsimli ze tu existuje take nieco ako portal. :-D Ale neda sa to vsetko prejst od hora dole. Vy co ste tu uz dlho to mate zmapovane a viete o com sa tu uz hovorilo ale my nove ak potrebujeme rychlo nejaku informaciu tak by to ozaj pomohlo. Uvidim co na to admini. :-)
Lara : neviem ako Ty, ale ja predtým ako založím novú tému, dám si do vyhľadávača predmet tej témy a za pár sekúnd zistím, či daná téma preberaná bola alebo nie ;-)
Mame tu vyhladavac? A to som si nevsimla. ;-)
Lara : Nad zoznamami tém je "Hľadaj vo fóre" vyskúšaj,hmm? ;-)
Ja som si to vobec nevsimla! :-D Preco sa tu potom opakuje tolko tem? Asi nie som jedina nepozorna. A ja uz sa si myslela ze som prisla s nejakym super napadom. ha ha :-D
mno tak ma napadlo, ze asi by nebolo zle mat ten vyhladavac z kazdej podstranky k dispozicii, lebo je pravda ze vela bab o nom ani len netusi a potom zakladaju duplicitne temy :-D alebo by mozno nebolo odveci, ked urobim klik na "zacni novu temu", keby to najskor vyhodilo nejake upozornenie, ze pred zalozenim novej temy sa presvedci, ci dana tema uz neexistuje a pod tym vyhladavac :-)
Emjee, súhlasím...aj mne sa podarilo založiť pár tém kým som si všimla vyhľadávač :-D
Tak predsa ma moj napad podporu. Super! Co na to admini? :-)
To sme asi vsetky, aj mne sa to uz asi podarilo. ale suhlasim s emjee s tym upozornenim. 8-)
caute admini, tak ma napadlo, ci ste uvazovali nad mojim navrhom tot o 3 prispevky vyssie, lebo niektore temy sa tu opakuju nie raz alebo dvakrat ale 10krat :-( :-( :-( snazim sa byt k novym uzivatelkam mila a jemne ich upozornit ze maju pouzivat najskor vyhladavac (a nie som sama), ale kedze su tieto stranky take oblubene, ocividne tu denne pribuda plno neskusenych uzivateliek a mna uz nebavi stale odznova citat temy, ktore tu uz boli - niekto si povie, ked ma to nebavi, nech to nerobim :-D ale neda mi to :-D tak prosim hodte aspon ten vyhladavac na kazdu podstranku :-) dakujem
Alebo by sa mohlo pridať k pravidlám fóra upozornenie na to, že pred založením témy by bolo vhodné skúsiť najskôr vyhľadávač ;-)
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby, pravdu povediac som to ani ja nevedela, že tu je nejaký vyhladávač.
no bolo by to super. Musím sa priznať, že aj ja som taký "neporiadny" užívateľ"....ale týmto sa chcem ospravedlniť. na net nemám toľko času ako by som chcela, keďže ho ešte doma nemáme :-( , takže som niekedy nútená robiť veci zbrklo.Ale som rad, že sem možem aspom občas nakuknúť.Dík za pochopenie :-) ;-)
barbora :-D katty neber to ako kritiku, chapem, ze nove uzivatelky resp. take co tu nie su permanentne zavesene ako napr. ja :-) to lahko prehliadnu, prave preto navrhujem vyssie spomenute zmeny, aby to aj tieto uzivatelky mali lahsie a necitili sa trapne, ze zalozili temu, ktora sa uz stokrat preberala :-)
A ak už nie na podstránku...nedalo by sa to vlžiť tam, že keď klikneme, že chceme založiť novú tému, odkáže nás to rovno na vyhľadávač...resp. sa tam rovno vyhľadávač ukáže a my budeme najprv nútené si to vyhľadať a až keď nebudeme s vyhľadanými heslami spokojné, povolí nám to založiť novú tému? Veď je kopa tém, ktoré nevestičky riešili už pred rokom, už zapadli virtuálnym prachom a ich cenné rady tiež... :-S
sue ma pravdu, mohlo by sa to nejak tak spravit, aby boli nutene pouzit ten vyhladavac. ;-)
bob? majka? ste tu? :-) lebo opakujucich sa tem je tu kazdy tyzden neurekom, a naozaj s tym treba nieco urobit - ja nechcem byt netrpezliva, len ze som vas uz davno necitala :-)
Profilova fotka
Ahoj nevesticky, ten vyhladavac je fakt dost "zasity" :-N tak ho nejak zviditelnim. Dik moc za upozornenie.
Ahojky, dnes tu bol tiež trošku rozruch s opakujúcou sa témou...ďakujem Adminom za urýchlené riešenie :-) ste úžasní :-)
Ďakujem za vyhľadávač :-) :-) :-)
Profilova fotka
viditelne zrozumitelne... dufajme :)))
Profilova fotka
Ahojte, súhlasím so zvýrezneným vyhľadávača a to nie len na hlavnej stránke tém, ale i na home stránke, prípadne i pod témami, keď si ju nalistujeme... a tiež než niekto založí novú tému, nebolo by zlé ho upozorniť na to, že je možné prezrieť vyhšadávač či tam téma už nie je, prípadne i s linkou na vyhľadávač... 8-)
Profilova fotka
Ahojte. No vyhladavanie uz funguje po novom: - je zrychlene asi 10x - funguje zvyraznovanie hladanych slov v texte - je tu uz moznost hladat v konkretnych sekciach (napr. iba v 'Krasa). To doporucujem pouzivat ak viete v ktorej sekcii ta vasa hladana tema ma byt nech sa vam tam nemiesaju zbytocne ine temy - pribudla moznost prehladavat iba nadpisy tem (ak viete ako sa tema priblizne volala a nechcete aby vam to naslo vsetky temy ktorych prispevky obsahuju hladane slovo) - je to teraz umiestnene hned pri tlacitku 'pridaj novu temu', tak snad to bude lepsie viditelne 8-)
Profilova fotka
perfektné 8-)
Profilova fotka
som to samozrejme hneď musela vyskúšať.... no a pri hľadaní mi výsledok síce vyhodilo, ale nejako plný chýb... niečo na tento štýl: Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid UTF-8 string at offset 13 in /data/web/www/_inc/functions_string.php on line 489 a výsledky nemajú názov.... len toľko... :-|
Profilova fotka
Dik za upozornenie madeleine. Uz by to malo ist. Skus. Pripadne dalsie chyby dajte vediet.
Profilova fotka
uz to ide, je to super.. :-)
wow, to sa fakt podarilo!!!!!! ;-)
Vyhľadávanie de luxe....
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?