September 2009 Michalovce

ahojky vsetci tesiaci sa na tento vellky dnik :-) ak ste niekto z okolia a mate v danom obdobi svadbicku, tak piste...
ahoj ethienne, ak mozem poradit z vlastnej skusenosti, ak tuzis po radach a pokecoch, tak skus mrknut vsebecnejsie temy ako September 2009 alebo Vychod 2009, atd. (ak take su), lebo vela bab z MI alebo okolia nebude mat prave v septembri svadbu a tak sa nacakas resp. vela sa nedozvies ;-) Mozno sa vsak myslim, bol to len podnet ;-) zelam vela radosti pri svadobnych pripravach :-)
Ahoj Ethienne. Som rada, že som našla práve túto tému: September 2009 Michalovce. My s nastávajúcim sme už dlhšie rozmýšľali, kde a ako späčatime našu lásku. Obaja sme z okresu Michalovce a ak to víde, tak od 19.09.2009 budeme manželia. Rada privítam nápady a reakcie aj iných párov. Ešte raz, veľmi pekná téma....konkrétna na naše okolie, čomu dávam veľké + Pevne verím, že sa nájde ešte mnoho takých tešiacich sa ľudí ako som ja z blízkeho i ďakekého okolia, ktorí nebudú váhať a radi prispejú do tohto fóra niečim zaujímavým a dobrými nápadmi.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj kočky. Takže september 2009 čaká aj na nás. Práve sme riešili, čo s výzdobou miestnosti. Neviete niečo poradiť?
Ahojte, neviete poradit nejakeho fakt dobreho fotografa v okoli He, Mi? pripadne blizkeho okolia? Aj ja mam v septembri svadbu v He a akosi som asi zaspala dobu :-) . Dakujem
Ahoj lukmaj, ja viem o niekom - kontakt ti mozem zaslat na ip ak budes mat zaujem, momentalne je sice v zahranici, ale od polovice juna je spat v Mi.
Profilova fotka
baby mozte skusit aj temu Michalovce, tam nas chodi viac, len je momentalne trosku neaktivna :-D
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?