Salón Safír v Trenčíne

Ahojte neviem či niektorá z vás už navštívila nový salń v TN .Ja ano .Poviem vám milé nevestičky ,ak len trochu môžte radšej sa mu oblúkom vyhnite.Moja skúsenosť ,všede na reklamách dávajú fotky šiat ,ktoré sa mi páčili ,ale ked som ich chcela, nemali vôbec tie šaty a začala mi ukazovať také zdrapy nievie kde také čosi vyhrabali.Nakoniec som tie šaty síce našla ,ale v úplne inom salóne v Dubnici. Neviem načo sa chvália niečim čo vôbec nemajú a používajú fotky s iného salónu. Toť moja velmi zlá skúsenosť. Mirka s Dubnice
Profilova fotka
ahojky, mne sa Trenčín zdal drahý tak som šla rovno do Dubnice - odkiaľ z Dubnice máš šaty nakoniec? :)
ahoj ,ja mám šaty s Valentíny a vpoctate všetko mám od nich aj výzdobu sály ,kytice na auto a nastávajúci oblek.Boli tam ku mne velmi milí.
Profilova fotka
máš IP - fakt majú fajn prísup a dohoda bez problémov
ahoj mirka :-) neprezradis ako sa vola ten novy salon v TN, s ktorym si bola nespokojna? Inac aj ja som mala saty z Valentiny centra a bola som maximalne spokojna ( mali sme odtial aj pierka a vestu s kravatou pre zenicha ) mali tam super prisup a krasne a originalne saty :-) ty si si ktore vybrala?
hmmm, to je trencin :-p mesto moooody 8-( 8-( ale nic si z toho nerob, to len treba mavnut rukou a ist dalej ;-)
no a mame tu jasny dokaz toho ze do Trencina chodit netreba :-D ze tam cloveka nepostretne nic dobre. ja len dufam ze v nemocnici funguje RTG lebo ked som tam bola naposledy tak nefungoval......ci to lekar mal dovolenku?.............
Profilova fotka
lili - my máme z centra Valentiny - šaty aj popolnočné,kravatu,košelu i vestu a časť výzdoby:) a kukám v albume,že mám zajednané rovnaké bolerko ako si mala ty:)a mám vlastne podobné šatičky:)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?