Prievidžanky so svadbou v roku 2006

ahojte kočky tak kedy to mate? ja 16.09. ako ste na tom s prípravami?
1
2
39
Ahoj yukaya, pripajam sa aj ja, aj ked nie som priamo z Prievidze, ale z okresu ano. :-) My to mame 14.10.
no aj ja som z okresu :)
Profilova fotka
ahojte, tak ja som priamo z PD, svadba bude v Bojniciach uz o tyzden aj kustek :-)
reikkonen, tak uz sa t i to krati.... ako to prezivas? uz sa objavuje nervozita, alebo si v klude?
yukaya, kde mate svadbu?
Profilova fotka
kefrinka: co ja viem, este mi to asi tak uplne nedochadza... a som tomu rada. Akoze myslienky sa mi stale tocia okolo, ze este to a toto treba a tak... ale zatial je vcelku v pohode. O tyzden to bude asi iny pocit.
Profilova fotka
Ahojki Raikonnen, veru zachvilu nam budes davat rady, ako to prezit co najlepsie, teda aspon dufam,ze sa potom s nami podelis. A ako tie pripravy? Kde budete mat hostinu ? A kolko hosti? Oznamenia uz mas ? Som velmi zvedava. A saty odkial? Napis. Cakaaaaaaaam. PRIEVIDZA DO TOHO, musime sa prebrat k zivotu, lebo vzdy tie Prievidzanky akosi zmiznu... Pa :-D
Profilova fotka
dudasik: hostina bude na Kaskadach, hosti na veceru 36, poton ma desiatu kamarati a znami cca 30. Oznamka su, uz su rozposlane, vsetko zajednane... zajtra idem na poslednu skusku siat (salon motylik), aby mi ich pekne zuzili, skratili, predlzili..... este stale ale neviem, ci bude zavoj alebo nie - kadernicka mi poradila nie, ja nie som proti, ale predsa len, kedy inokedy by som si mohla dat zavoj, ked nie na svoju svadbu? Este riesim take malickosti ako menovky a nejake tie drobne darceky pre hosti - batozteky s mandlami (akurat tie mandle v cukre neviem zohnat! ;-( Ked nenajdem, budem musiet dat mandle v jogurte. Mam pocit, ze su aj lepsie, len aby sa mi nerozpustili, ked bude prilis teplo. A este ma trapi kasel, pred tyzdnom ma bolelo hrdlo, potom mi tiekli sopliky a teraz kasel. Uz mam aj nejake hnusne kvapky, ale zatial nezaberaju. A potom este take organizacne veci, ze kedy kde kto ako a tak... pokusim sa spravit nieco take ako harmonogram a dam to najblizsim, aby sa vedeli zorganizovat a aby vedeli zorganizovat aj ostatnych.
kefrinka, hostina bude v hlbokom a ty?
Profilova fotka
raikkonen ahojky, uz som ti pisala aj IP. Mandle v cukre mi este ostali z mojej svadby. Manzel mi doniesol z USA 7 balikov :-o a este mi ostalo 250 kusov. Tak ak mas zaujem, mozem ti ich predat.
yukaya, my budeme mat hostinu v Seci pri Nitr. Rudne.
kefrinka, no ja budem mat sobas v diviakoch v kostole... blízko ;-)
Článok sa načítava...
yukaya, nevedala som z ktoreho konca okresu si. Takze sme vlastne z jdnej doliny, ja pochadzam z Rudna, kde bude aj sobas. Planujete velku svadbu? My este stale nemame kompletny zoznam hosti, ale bude to 80-90 myslim.
kefrinka, no to aj mi stale nieco menime, ale asi tak od 70-85 myslim.... koho mate starejsieho?
yukaya, neviem presne ako sa vola ten pan ale je z Dolnych vestenic. Myslim ze sa pise Jurik, ale fakt neviem. :-( Toto vybavovala moja mamina. Ked zistim presne dam vediet. A koho mate vy?
kefrinka, z lehoty pod vtačnikom šnirca... jurika st. mala moja segra a jurika ml. sesternica na svadbe ;-)
no ja som bola na svadbach, kde bol jurik st. ako satrejsi a bol velmi dobry, tak dufam ze taky bude aj u nas v oktobri. Inak ako pokracujes s pripravami? Uz mate vsetko pripravene? My uz skoro vsetko len si nevieme najst cas a ist zajednat oznamenia. Monetalne sa po veceroch dohadujeme na zasadacom poriadku, ale je to dost tazke kedze este nemame uceleny zoznam hosti :-)
kefrinka, my teraz riesime byvanie, takze svadba je zatial bokom a este ma čaka dôležita skúška v škole :-S tak som z toho na :-p ale tie zakladne veci mame a tiez oznamka a obručky a uz len take drobnosti... a koho mate muziku? my mame od nas chalanov. nemas žiadny album?
muziku mame z rudnianskej lehoty, a album zatiat nemam cim naplnit ale uz sa na to chystam... inak na skusku drzim pesticky aby ti to vyslo na 1. Kedy mas skusku?
12.07.
budem drzat pesticky. My sa na buduci tyuden chysatme na Valasku Belu zajednat pohare. S kade budete mat vy?
Profilova fotka
ahoj Kefrinka, my sme si pohare zajednali hore vo Vtacniku, maju tam dobre ceny. Vybrali sme si klasicke vinove pohare. Mrkni v albume. A vysli nas 500,-Sk. Ja som spokojna a nemuseli sme behat ani hore dole do Valaskej. Ale mozno tam robia krajsie... Neviem. |-|
dudasik hod sem link na tie pohare ja mam tieto objednane, ale nebude podstavec v tvare srdca ale normalne okruhly http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
dudasik, kde to budete mat??
Profilova fotka
aHOJ. myslis svadbu?? Som nejaka prepracovana. Sobas budeme mat v Piaristickom klastore a svadobnu hostinu v Kanianke v novom kulturnom dome. A vy?? Link> http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Ahoj yukavya, ako skuska? A ako idu pripravy? My sme si boli zajednat pohare. Konecne sme sa dohodnli na menu co sa bude podavat, kupili sme flase na vysluzky, tak teraz idem robit na ne etikety... ;-)
Profilova fotka
Ahoj Kefrinka, a kde si si nakoniec zajednala tie pohare? A kde a ake ste kupili flase na vysluzky, my este nemame ani neviem kolko alkoholu treba kupovat na hostinu, kazda baba hovori inak, v kazdej rodine sa popije viac niecoho ineho. Porad
Ahojte Kefrinka a Yukaya. čo to čítam, však my sme z jednej doliny !!! Akurát že ja to už mám za sebou. Svadba bola na zámku v Bojniciach a potom v kulturáku v Kostolnej Vsi. Ako ste na tom s prípravami? :-) ;-)
Ahoj martula. Krasny par ste boli a fotky mate fakt super. My mame hostinu v Seci. S pripravami pomaly ale isto. Som si myslela ze uz mame snad vsetko a ked som si spisala vsetky drobnosti co este chybaju.... som sa zlakla ze je toho este dost...
Ahoj dudasik. Pohare sme si nakoniec zajednali vo Vaalaskej Belej velmi podobne tym Vasim. Par stoji 700 Sk. Chceli sme nieco veacsie tak mame 875 ml a jeden je ruzovy a druhy je modry. Flase na vysluzky sme kupovali v Hornom Srni v bricole: http://www.bricol.cz/?lg=4&pwkey=fc5a... Povodne sme ich chceli objednat, ale vychadza trosku drahe balne a postovne, tak sme si urobili vylet. S vyberom aj cenami sme boli velmi spokojni. No a s alkoholom sme sa dohodli vo velkosklade, ze zoberieme zo vsetkeho viacej a zaplatime len tie flase co budu otvorene. Tie co zostanu neporusene im vratime. Takze mozeme zobrat viac a nemusime sa bat, ze niekomu bude nieco chybat.
1
2
39

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?