Predám 200 kusov mandlí v cukre

Predam mandle v cukre. Ostalo mi cca 200ks. Poslem aj na dobierku.
1
2
Profilova fotka
Po kolko kusov si davala do balickov pre hosti??? Ja budem mat tak cca 55ludi.... Myslim si, z 200ks by asi nebolo dost.... Mozem vediet, kde si ich kupila? Dakujem.....
ahojte, nechcem sa sem miesat :-D , tu v taliansku je taky zvyk, ze sa dava 5 ks do balicka na 1 rodinu ( prip. par). a su velmi dobre (najma na zuby, hihi :-D ).
Profilova fotka
nie je ten balicek potom trosicku malicky??? :-D ja som ich este nejedla, ale tomu verim, ze musia byt super, hlavne na zubky :-D 8-) Lili ty si kolko davala do balicka???
My mame doma balicky co sme dostali este na svadbe v septembri. Ja to nemam rada. Popocitam a napisem vecer vysledok. 8-)
angel, balia sa napr. do satenoveho vrecuska (my tak mame, potom sa to vrecusko moze este pouzit, napr. do skrini s vonavymi lupenmi...) alebo do tylu, dovnutra sa dava trocha tylu, aby to vyzeralo vacsie ;-) a este sa tam pridava malinky papierik s menami novomanzelov a datumom svadby (teda aspon v tal je taka tradicia). byvaju aj cokoladove alebo farebne, ale na svadbu sa davaju mandle v bielom. pouzivaju ich aj na oslave na krst (pre chlapceka bledomodre a dievcatko bledoruzove, zvycajne su s nejakou postavickou dietata alebo anjelika, je tu veeeeelmi siroky vyber). 5 ich je preto, lebo to znamena - laska, stastie a dalej si uz nepamatam :-N :-N :-N . (asi este zdravie, peniaze a uz netusim :-o ).
Profilova fotka
jana711 aha tak to som ani netusila.... celkom zaujimave.. lara1znk cakam na vysledok... :-D
Ahojte, ja budem davat do bieleho tylu po pat kuskov. Dam tam maslicku a obojstrannu karticku vid album z priprav. A chutia velmi dobre. Ostane mi cca 200 kusov, musim to este presne preratat, mozno ich bude aj viac. Mandle v cukre symbolizujú sladko-horkú chuť života... Svojim hosťom môžete darovať tri mandle pre šťastie, podľa tradície je však zvykom darovať ich päť. Symbolizujú päť prianí novomanželom: ZDRAVIE ~ ŠŤASIE ~ BOHATSTVO PLODNOSŤ ~ DLHÝ ŽIVO
Profilova fotka
lilli,tak uz si ich zohnala?sikulka :-) nestiham sem uz chodit tak casto,tak som ti nenapisala,ale som rada,ze si ich zohnala,odtialto na dobierku by si to poriadne preplatila...a je to tak,podla talianskej tradicie sa dava 5 ks,ktore symbolizuju zdravie,stastie,lasku,peniaze a deticky :-)
ahoj liska, som strasne stastna, ze sa mi ich podarilo zohnat, ale bola to uplna nahoda.
Aj my sme tam mali 5 mandli, je to v zlatej skatulke, kazda mandla je este zvlast obalena v zlatom papieri, no je to krasne. Mozno take nieco aj my urobime ale v inej farbe.
Profilova fotka
nevesticky a daju sa mandle kupit ja na Slovensku?
pozrite stranku bella bianca, darceky pre hosti: Mandle v cukre symbolizujú sladko-horkú chuť života... Svojim hosťom môžete darovať tri mandle pre šťastie, podľa tradície je však zvykom darovať ich päť. Symbolizujú päť prianí novomanželom: ZDRAVIE ~ ŠŤASIE ~ BOHATSTVO - PLODNOSŤ ~ DLHÝ ŽIVOT
Článok sa načítava...
ja viem iba o jednej moznosti, kde sa daju kupit na slovensku, tam kde som ich kupila ja. ale mne ostane cca 200 ks, ktore rada predam.
Profilova fotka
zeby sme spravili obchod:-) lilli napises mi do IP cenu? ;-) dakujem
Profilova fotka
lili mohla by si mi do IP napisat, kde si ich zohnala na SLovensku? Posnazim sa ich najst aj tu v UK... ale neviem.... lara1znk Klarika, ty si ich nezohnala niekde v UK???
Profilova fotka
Ahojte, budem mať 40 hostí, po 5 mandlí, hmmm...to vychádza úplne presne - 200 mandlí! Ak už nie sú predané, kúpim :-) Kontakt cez IP ;-)
babi, takze upresnujem ostane mi presne 190 kusov. Uz som si to presne preratala. Cenu poslem do IP
Profilova fotka
Ok, tak beriem :-) Po svadbe/prípravách sa dohodneme. ďakujem :-)
Angel27, opytam sa v praci alebo toho paru co sme im boli na svadbe v sept. Ja som este nezhanala, ved casu je dost. :-D Dam vediet do IP.
Profilova fotka
lara1znk dakujem pekne zatial... Ty mas casu dost, ale co ja??? ;-) Pridem domov na SVK 3 tyzdne pred svadobu... tak co by sa mi dalo, musim pozhanat aj tu v UK. Ale myslim si, ze tu ma to bude stat viacej...
Profilova fotka
lilli, teda didianka kupuje? ak si to nahodou rozmyslela posli mi pls cenu do ip. dakujem
Profilova fotka
angel, tie mandle pozri tu: http://www.confetti.co.uk/shopping/ne... maju rozne farby aj vrecuska a mozes si ich bud objednat alebo kupit priamo v obchode. :-)
lucuska, zatial su rezervovane pre didianku, ak by nastala zmena, dam Ti vediet.
babenky, kolko je v tom kile mandli kusov priblizne??? ja budem mat cca cez 70 hosti, a nefim ci kupit kilo alebo dve:(
Profilova fotka
Approx. 258 almonds in a kilo. 5 sweets in each box makes 51 favours. - to je citat z confetti :-)
ja som tiez kupila kilo a mala som tam 306 ks. Asi zalezi na type dodavatela a na type balenia.
Profilova fotka
zuzula, dakujem pekne :-)
Profilova fotka
zuzula, priamo v obchode si ich kupit nemozem, lebo byvam v takej diere tu v UK ;-) Ale aj tak dobre, dokazala by som sa v tom obchode dobre vyblaznit... asi ich objednam. Dakujem este raz :-D
Angel, ja ten obchod navstevujem skoro kazdy den, moja dalsia zavislost. 8-) Je super. Urcite tam nakupime vyzdobu a vselico na svadbu. No mandle som nejako prehliadla. Ved skus este zistit kde na SK ich dostat, urcite ta to vyjde o polovicu lacnejsie. ;-)
Profilova fotka
lara1znk ahojky moja, tak tomu urcite verim, ze by ma to na SVK vyslo o polovicku lacnejsie ;-) Ved my anglicanky vieme svoje.... :-N Ale ked ich mam na SVK hladat a neviem kde, tak ich asi kupim aj tu v UK a budem mat pokoj... Este to vyskusam na USA base, mozno ich budu aj tam mat a urcite lacnejsie... Inak diky.... PS: zavidim ti, ze mas ten obchod v meste :-D (ale v dobrom)
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?