Po dlhšom čase

som sa tu zastavil a pripisal par ludom nejake prispevky. vazne ma uz nic nedostane asi tak ako ked 50 rocny anglan si berie nasu krasnu 25 rocnu babu a vsetci ako blbci pisu ze zelaju vsetko naj a pod nezmysli, sialene kombinacie ludi kt by si bez financneho zakulisia nepovedali ani slovo. alebo baba kt je minimalne v 6 mesiaci a vsetci ako blbci pisu ze konecne ste sa dockali a sme strasne stastni, wooow to ma vzdy dokaze dostat. vazne chcem len trochu narusit fadnost tejto stranky trochu zivota ludiaaaaa!
???
sharka preco tieotazniky??? ty mas manzela???
shaarka, taky tak :-D ;-)
mam manzela. len nechapem tvoj prispevok. skus objasnit.
no vidim je tu rusnejsie ako sa zdaaaaaaa som raad!
som sem prisiel asi po 2 mesiacoch , mam kamosa co sa zenil tak som gratuloval samozrejme, verim ze im to vyjde a bla bla, vsak to poznas nie? no a potom som si pozeral tie albumy a fakt ma dojima ake pary sa formuju na slovensku to je vsetko! krasna baba a vyzity sialene stary chlap, anglican nemec kt by mohol byt moj tato a siaha na krasnu slovensku ma to stve! preto tato tema.
asi by sa tema mala volat golddiggers alebo weirdos! ze ma to nenapadlo skor!
a co ako? si myslis ze budeme nadavat spolu s tebov? naco? co mna je potom kto si koho zoberie za manzela alebo manzelku. radsej mat nejakeho stareho vyziteho anglana ako nejakeho primitivneho burana u hornej-dolnej. a baby co si blahozelaju sa poznaju z diskusii a ak to nemyslia uprimne tak co ako? to je tiez ich vec.
no comment, caute. ;-)
Profilova fotka
no, indymac, nielen take pary sa formuju na slovensku. tvoj pohlad je asi dost jednostranny :-) a kde je problem, ked sa lubia, hm? a vobec, preco to riesis, ved mozno o rok bude pisat, cela nestastna ze sa rozviedla... ale asi je to jej vec, alebo nie? tym,ze si Slovak mas bezpodmienecne pravo na Slovenky, ale co ak sa ti zapaci polka, ruska, alebo madarka, hm? nechas ju plavat, lebo Jedine Slovenskooo?! ]-(
Profilova fotka
indymac: a? kazdy je si svojho stastia strojcom ;-)
Profilova fotka
indymac, a ty si ženatý?
Článok sa načítava...
indymac, velmi si to zovseobecnil, lebo na to, ze priemerne sa kazdy sobotu zosobasi okolo 100 uzivateliek tejto stranky, si dovolis povedat ze 50 rocny cudzinec si bere 25 rocnu slovenku, kedze to je mozno len jedna ci dve nevesty z toho mnozstva... ps:dufam ze ty nie si jeden z tych "milych gratulantov" co sa tu radia vyburia...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?