Plánujete svadbu na január 2008?

Čaute holky, je tu niekto kto plánuje svadbu na január 2008?ozvite sa :-)
1
2
Zdravím všetky nádejné nevestičky, to tu fakt nie je nikto kto plánuje svadbu v januári resp. iní zimný mesiac? Alebo nie je tu niekto kto mal svadbu v zime a má tu aj album s foto?
ahoj moja kamoska sa vydavala v decembri...ale nema tu foto, ale mali uzasne fotky so nehom :), krasne to bolo uz mas aj nieco zajednane? mozem poradit kontakty ak chces
sorry so snehom :)).
Ahoj Jajaja13,diky za ochotu, aj my sa chceme fotiť na snehu, len dúfam,že bude krásna zima :-) . Pôvodne sme uvažovali o máji, ale to mám problémy so sennou nádchou, tak sme pozerali kalendár a zistili sme , že moje 20 narodky vychádzajú na sobotu 26 januára, takže asi tak.Ak možeš potrebovala by som kontakt na nejakého dobrého fotografa(nie moc drahého :-) )a kameramana
ahoj enter26, aj ja sa vydávam 26. :-) Najskôr som sa trošku obávala tej zimy, ale teraz som happy z toho... a veľmi sa teším na foto na snehu... tiež to takto plánujem, musím zohnať nejakého fotografa, nech to stojí za to... ako si na tom s prípravami?! hmmm?!
cauteee :-) tak som nasla temu, co hladam :-) my to mame 12-teho :-D :-D :-D pripravy uz v plnom pruuude, uz mi z toho celkom sibe :-)
Ahojte, ja mám svadbu tiež 26 januára, už sa veľmi teším, dúfam,že bude krásna zima plná snehu, chceme fotky vonku na sánkach a ták... ;-)
ahojte pridavam sa do klubu januároviek...povodne sme mali mat termin 22.12., ale presuvame na januar...
ahoj tezezka, pozerám, že sme si vybrali rovnaký termín... ako si na tom s prípravami na svadbu? hmm?!
Profilova fotka
Cafte babenky! Nasla som prave tuto temu,,,my mame svadbu 19.1. Uz sa mi o pripravach casto sniva,bo este nemame vsetko objednane a teraz som na PN,tak nemozem s tym nic robit :-( .Ale dufam,ze vsetko postihame,na buduci tyzden hadame objedname obrucky a zakusocky :-) Vy ste na tom ako,aj Vam este daco chyba,co este musite ohladom svadby vybavit?
Ahoj okalik, tak som celkom rada, že sa nás na ten január nazbieralo viac, čo sa týka príprav, zatiaľ máme iba sálu, objednané zákusky, kameramana a fotografku, no a samozrejme šaty :-D a čo ty?
Profilova fotka
ahoj terezka ja ze uz sem dnes nikto nepride :-( ja uz mam tiez zaistene co ty,okrem zakuskov..,ale tie ostatne veci ma trapia,,,ako obrucky,nebudem si vediet z toho mnozstav vybrat ;-) a saty po polnoci,,,dufam,ze najdem dake pekne a cenovo prijatelne,,,a aby mi sadli aj na svadbe,bo vtedy budem v 19 tt tehotenstva,,,zatial nepriberam,ale to sa moze rychlo zmenit :-) chcem sa spytat,kolko zakuskov ste objednali na 1 hosta?citala som dakde ze tak 4-5 ks asi...
Článok sa načítava...
Ahoj Lucka36,vôbec sa s tým netráp, spočiatku som sa aj ja s veľa vecami trápila, ale teraz sa to snažím brať trocha pozvoľnejšie, aj keď viem ,že stresy v tom pravom slova zmysle ešte len prídu :-D s tými zákuskami, neviem koľko to vychádzalo na osobu, ale máme okolo 90 ľudí a objednali sme zákusky približne za 15 tisíc, šaty po polnoci vôbec neriešim, nechám si do rána svadobné, veď ich budem mať len raz za život ;-) a ozaj, blahoželám k čakaniu miminka, o dôvod viac nestresovať ;-)
Profilova fotka
Ahojte!Asi som tu sama, :-( no snazim sa co najmenej stresovat,ale dako sa mi tie pripravy presuvaju do snov,kazdu noc daco riesim ohladom svadby,,,tuto noc som riesila vyrobu stuziek,ci ako sa to vola,co budu mat prispendlene svadobcania,,,ja niesom moc kreativny typ,daco odkukam z netu,,,ale ci sa mi to podari zrealizovat? tezezka,,,dobry napad s tymi satami,pouvazujem :-)
Ahojte!Lucka, aj mne sa stáva dosť často, že riešim svoje nápady počas snívania, včera sme boli kupovať s našimi nejaké drobnostky na výzdobu, ešte to dať dokopy a správne nakombinovať a bude to fajn, snáď ;-) My si robíme celú výzdobu sami, ako si na tom ty?
Profilova fotka
Ahoj tezezka!My si nebudeme robit specialnu vyzdobu,nechame to len na tych zamestnancov hotela...bude to vraj ladene do ruzova...povedali,ze ked ccheme mozme si to robit sami,ale mala by som len dalsie starosti navrch a nechce sa mi vymyslat...donesieme asi len par malych kyticiek na stoly,vazy nam pozicaju,,, :-)
Profilova fotka
caute baby ja sa chcem tiez pridat medzi 26 -tky januarovky 2008.uz aby to bolo tu lebo som uz z toho planovania taka unavena. ale uz sa tiez nevies dockat. mam vsak trosku problemy s papierovackami tak dufam ze to vsetko stihnem. drzte sa a hlavne pevnych nervov.
Profilova fotka
reha:tak ta tu vitam! :-) no aj ja mam z toho stresy,ale konecne uz som sa s rodinou dohodla ohladom hosti...a mame uz aj obrucky a zakusky objednane,,,ale stale ma trapia tie popolnocne saty a biele topanky,,,hadam sa mi uz coskoro postasti natrafit na dake schopne ;-)
lucka 36: ja som velmi dlho hladala topanky, ale nakoniec som nasla krasne...uz ich len rozchodit :-) ja mam svadbu 11.1. , este nemame objednane zakusky, ale zajtra by sa malo na tom pracovat a musime zohnat kapelu a kameramana...neviem ci ste tu niektorá z okolia nitry, ak mate nejake kontakty tak hodte do IP
Profilova fotka
lucka 36: aj ja uz mam obrucky a zakusky objednane. tiez nemam este popolnocne saty a topanky a tiez cizmy. ale neviem ci si budem saty po polnoci prezliekat. vela mojich kamaratiek co sa teraz vydavalo to nerobili lebo zevraj maju tie saty na sebe len raz za zivot. takze uvidim. ;-)
Profilova fotka
Aahoojte!Zdravim dominiku a rehu :-) !drzim palceky pri vybavovani!!! No uz chodim do prace takze sme zacali intenzivnejsie vybavovat a nakopovat na svadbu a ba vanoce,poviem vam,som riadne znicena,,,ale uz mam aj biele topanky aj popolnocne saty a vyzdvihli sme si aj obrucky,chvalabohu nam ich dobre spravili :-) len za posledne dva tyzdne som zacala prvykrat priberat,babatko asi viac rastie :-) ,takze neviem ci sa do tych oboch siat zmestim,sice vyberala som si take,aby mi potom padli,aj vzadu su na snurovacku,,,ale ktovie,koko este za necely mesiac narastie brusko... dva dni pred svadbou budem mat este viac nabite bo stvrtok idem do poradne a v piatok o jednej som objednana na morfologicky ultrazvuk,ale hadam budem potom na svadbe kludnejsia,aj sa budem tesit,ze po dlhom case zas uvidim babo :-)
Profilova fotka
ahoj lucka36, ja uz sa neviem dockat uz aby to bolo. uz je aj po sviatkoch takze posledne nakupy sa mozu zacat.v anglicku sa zacinaju obrovske vypredaje tak hura na svadobne cizmy a topanky a pod. ja nemam sice ziadne babatko v brusku ale vyzeram ako by som cakala dvojicky. no a tieto vianocne hody mi uz vobec neprisli vhod. len sa pucim a pucim takze ja to tiez vidim na problem dostat sa do siat. :-o
baby, ja tak isto, dufam ze sa vojdem do siat, stale sa napchavam :-) uz mame chvalabohu vsetko vybavene, do svadby zostava 16 dni, tak cakame...uz sa tesim na moje saty a kedy budem moct nosit obrucku a samozrejme aj nove meno...
Profilova fotka
ahojte! reha,dominika:verim,ze sa dos iat vsetky dostaneme,ubehne to ako voda,a uz bude svadba ;-) ja tiez rozmyslam nad tymi bielymi cizmami,asi by som ich vyuzila,ked sa budeme fotit vonku,ak nam vyjde pocasie,,inak som si kupila zatial take biele lodicky,sa mi pacia,lenby som ich mala zacat rozchadzat ;-) ..a aj ja sa tesim na obrucku,,,uz ich mame doma pripravene... este musi frajer urobit na compe etikety na Vinko a menovky a ja biele stuzky pre svadobcanov...a nemam este tu kozmeticku,,,neviem ci ma este daka zobere :-(
Profilova fotka
dominika:pekne fotecky,,,aj ja by som si mala uz dake pridat...hadam to este stihnem 8-)
Profilova fotka
Ahhojte!Ako ste sviatkovali buduce nevesty? :-) ... Ja som sa vcera dala do vyroby stuziek pre svadobcanov,,,no apson nieco si vyrobim sama..ale sa miminula stuzka,musim kupit dalsiu,,,uz som aj vybrala tie etikety na vinko a menovky,takze aj frajer bude mat na compe co robit ;-) prajem Vam prijemen straveny Silvester a vsetko dobre do Noveho roku..a nech sa nam ta svadba co najnajlepsie vydari!!!
ahoj my sme sviatkovali dobre a co vy? viete co ma napadlo? musi mat zenich taku svadobnu vestu alebo moze mat normalne z obleku?
Profilova fotka
Ahojte baby, zelam vam vsetko najlepsie do noveho roku :-) Mozem sa pridat do vasho klubu? Svadbu budem mat 26.1. Ako ste na tom s pripravami?
ka3na - vitaj v klube januaroviek :-) ja som na tom s pripravami dobre, ved 11.1. je svadba
Profilova fotka
caute baby akurat som si dnes kupila nadherne popolnocne saty a sexi pradielko na svadobnu noc.ale stale som si nenasla poriadne svadobne topanky.uz vidim ze si ich budem kupovat na poslednu chvilu.kde ste si kupili topanky vy? maju ich v svadobnych salonoch?
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?