Píšem, píšem a nič

Profilova fotka
Dievčatá, stalo sa to aj Vám? Dvakrát som písala odpoveď, dosť dlhú, odoslala, ale nezobrazilo sa mi to. Podľa príspevku svokry sa to stalo aj jej. A potom píšte znova A ešte pre admina: Nedalo by sa spraviť niečo také, že si písanú odpoveď uložím na čas než ju odošlem? Napr. Píšem odpoveď a potom si chcem pozrieť na čo som nereagovala a keď sa vrátim späť text môjho nedokončeného príspevku je fuč. Ďakujem.
Mamus toto by si mala napisat do inej temy ako je mojasvadba.sk aby si to Bob vsimol :-)
Profilova fotka
Máš pravdu, ale už som taká zblbnutá, toľko som písala a nič že som si ani neuvedomila v akej téme som. Ďakujem. ;-)
Inak mne sa to predtym stavalo tiez ale to bolo v case velkych horucav na sr :-) takze to bolo tym :-) pekny vecer :-)
mamus ja vzdy ked pisem dlhsi prispevok tak ho pred odoslanim cely zaznacim a stlacim ctrl+c az potom odoslem - ak by sa nahodou nezobrazil, tak dam novy prispevok vo forme ctrl+v (to znamena cely povodny prispevok sa mi tam nakopiruje) a nemusim pisat znovu to iste ;-)
Ja robim presne to iste ako emjee, lebo niekdy ma to odhlasilo, pocas pisania dlhsieho prispevku a ked som ho poslala, tak sa mi namiesto odoslania objavil prihlasovaci formular a moj prispevok bol fuc. Teraz, ked si uz moj pocitac heslo pamata, tak sa mi to nestava, lebo ma to ani automaticky neodhlasuje. mamus, ked sa chces pocas pisania pozriet na inu stranku, tak si ju skus otvorit v novom okne, aby Ti tvoj text ostal tam, kde ho pises. Na to je celkom fajn klavesova skratka Ctrl+N. Stlacis klavesu Ctrl a naraz s nou klavesu 'n'. Otvori Ti to nove okno, presne take iste ako uz mas otvorene.
Profilova fotka
mamus, dopises, potom CTRL+A, CTRL+C a odoslať... po potvrdení že sa objavil nemusš riešiť nič, ak sa neobjaví, tak nový príspevok CTRL+V a nový pokus... :-D taka mala pomocka z mojej strany.. ;-) ked si zvyknes, je to rychlovka a v casoch server-blbnutia dobra vec... akurat kukam ze emjee a bajka to robia podobne, no ale uz som to napisala, tak to skusim odoslat... a potom zas a zas... :-D
mamus skus maly figel ;-) .. ked chces spravu odoslat az neskor a zachovat rozpisane preposli spravu sebe, bude v prijatej poste a potom das len veselo preposlat, dopises co potrebujes, zmenis adresata a je to ;-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?