Hotel Echo a výzdoba v ňom

Ahojte, rada by som sa podelila o nejaké info čo sa týka príprav, keďže čas utečie ako voda, nič netreba nechávať na poslednú chvíľu :) Svadbu máme naplánovanú na 18.09.2010 a rozmýšľame nad hotelom Echo, vie mi prosím niekto poradiť čo sa týka výzdoby v danom hoteli? Akú vedia zabezpečiť oni resp. je lepšie si to dať urobiť firme? (čo to v priemere môže stáť?) Ďakujem :)
skus pozriet tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Ďakujem, tieto fóra mám už prečítané :)
ahojte svadbu mam sice uz tento rok ,ale chcme sa spytat,ci mi neviete poradit nejaky pekny,nie moc drahy hotel na svadobnu hostinu
Myslíš v Bratislave? Ja čo som sa zaujímala o miesta na svadobnú hostinu, tak sa mi najviac páči hotel Echo, aj čo som čítala na fóre, má super recenzie, miestnosť sa mi páči, na ich stránke je dokonca zoznam svadobných balíčkov (strieborný, zlatý, diamantový) + je ku každému napísané čo pod to spadá a koľko to stojí...
Profilova fotka
Ahojte, miriamapeter, co sa tyka hotela echo, tak nejaku zakladnu vyzdobu ti spravia oni a ostatne si mozete zabezpecit sami. Pani prevadzkarka je velmi ustretova a ochotna. ked sme tam boli osobne povedala, ze ak by sme mali zaujem o navleky na stolicky, poskytne nam kontakt aby nas to vyslo lacnejsie a ze najjednoduchsie bude, ak si vyzdobime sami. Ono vsetko zavisi na dohode, podla mna by to vedeli spravit aj oni, pripadne zabezpecit niekoho, ale urcite by to stalo nejake korunky. Nam v hoteli Echo nevyhovovala sala - nepacili sa nam tam stlpy a tazsie by sa nam robilo sedenie, tak sme sa rozhodli nakoniec pre iny, ale Echo bol v top3. A este nie som si ista ci je mozne tie savdobne baliky nejako kombinovat, ak by ste chceli nieco z jedneho a z druheho napriklad nie. nam vtedy povedali ze to mozne nie je, ale mali to novo zavedene, ze pred tym balicky neboli a vsetko bolo len na dohode. Mozno sa to uz trosku zmenilo, to neviem ... tak vela stastia a kludne a pohodove pripravy.
Ďakujem veľmi pekne za info. A čo bolo top 1 a top2? :) No priznám sa, že na výzdobe mi záleží, veľmi sa mi páčia fotky čo robili výzdobu priamo firmy (vandadekor - krásne). Nevieš mi povedať čo to približne stojí taká komplet výzdoba od firmy? Neviem si veľmi dobre predstaviť že ešte v deň svadby by som išla zdobiť miestnosť a k tomu by to určite nebolo tak pekné.
Profilova fotka
No my sme sa rozhodovali medzi hotelom Baronka, hotelom Medium a hotelom Echo. Prve dva menovane robia vyzdobu sami vlastnu a robia ju velmi pekne, dokonca nam dali na vyber aj tusim z dvoch alebo troch farieb. Echo nam tuto moznost neponuklo. Vandadekor robi krasne, aj ja som videla obrazky, ale ziadnu takuto firmu som nekontaktovala, nakolko sme si dali vyzdobu robit priamo od hotela, takze to bude bez problemov. nas v hoteli hlavne upozornili, ze ak si budeme robit vyzdobu sami, alebo cez agenturu (co by nam samozrejme bez problemov dovolili), tak ze v agenturami byva problem ohladom odzdobenia a niekedy aj vyzdobenia. Pretoze ak nahodou bude mat hotel den pred vasou svadbou, alebo aj den po nejaku inu akciu, vyzdoba a "odzdoba" sa musia spravit v den svadby a ihned po ukonceni to dat prec. S cim mozu mat agentury znacny problem ... prist nadranom odzdobovat. (je ine ked mate svadbu v kulturaku, kde sa to moze odzdobit nasledujuci den). A mne osobne by sa o piatej rano salu odzdobovat teda nechcelo a ani v den svadby ju vyzdobovat, budeme mat hlavu uplne inych starosti/radosti. Ale je to len moj pohlad na vec a moj nazor, su dievcata ktore to s radostou absolvuju ... a ja ich obdivujem.
Samozrejme, ďakujem za rady, každý názor je dobrý, a ja vždy následne prehodnocujem ten svoj :) Idem si pozrieť baronku a medium...
Profilova fotka
ak by si chcela nieco blizsie, kludne mi napis IP. My sme vo vsetkych hoteloch osobne boli a komunikovali sme aj s nimymi. Kedze sme tiez hladali nieco v BA:-).
u nas padla volba na kamilu, neviem ci si sa uz ku nej docitala
Profilova fotka
Caute baby, aj ja teda my:) sa chystame na september, este presny datum nevieme, ale tak asi toho 4-teho. riesite uz nieco? ako to vyzera s miestnostami tu v BA co sa tyka obsadenosti? treba to uz takto rok dopredu? neviete inak nieco o hotely pod Devinom? mohlo by sa to tu inak trosku rozprudit vsak september 2010 nieje zas az tak daleko:)
wera007 - my budeme mať svadbu 12.9.2009 v hotely Hradná brána pod Devínom, sálu sme tam rezervovali rok dopredu. Je to tam krásne, ale cenovo trošku drahšie. No je to raz za život, tak nech to stojí za to ;-)
Článok sa načítava...
Profilova fotka
olinkaw, no super :) tak ak sa smiem povypytovat...co to tam vyjde na osobu? a ako je to tam s jedlom? kolace si mozte priniest svoje? a napoje? plati sa aj za samotne prenajatie priestoru ci iba za veceru podla poctu osob? dakujem vopred za odpoved na moje vycerpavajuce otazky :)
wera007- jéééj koľko otázok :-D Takže: koľko to vyjde na osobu ti presne nepoviem, menu ideme dohodnúť o dva týždne, tak potom podám info. Koláče aj nápoje si môžeme priniesť vlastné, akurát k hlavnému chodu musíš zobrať nealko od nich. Potom platíš tzv. štuplovné, to znamená, že za každú svoju fľašu alkoholu im dáš 2 €. Je tam k dispozícii aj bar, keby chcel niekto zo svadobčanou to, čo nebudeme mať. A platí sa aj za prenajatie sály, záleží, či chceš veľkú sálu alebo reštiku. Veľká sála je úplne super, no stojí 500 € :-( Ale aj tak sme ju zarezervovali. Pozri si ju na nete. Keby si chcela ešte niečo, kľudne napíš.
wera007 - Sama som bola prekvapená, že tak skoro je potrebné začať, ale je to tak. Rok dopredu je potrebné zarezervovať miesto obradu, miesto na hostinu a minimálne fotografa a kameramana....zabudla som na niečo? :-)
Profilova fotka
olinkaw-hmm je to dost len za samotnu salu...je vela miestnosti, kde sa za prenajom neplati...len jedlo, popripade izby.no ale kukala som to na nete a je to tam vazne krasne. to musi byt vazne romantika vecer:) devin, vyhlad..:) a ta velka sala to je ta pre 70-tich? miriamapeter- jaj a ten moj mily mi to nechce verit:) stale, ze co stresujem, ze zaciatok noveho roka staci :D tak ale nakoniec sme urobili kompromis a take zakladne veci si povybavujeme tak v septembri tohto roka...to bude akurat rok dopredu:)
wera007 - my máme presnú predstavu a keďže sa bojíme aby to čo by sme chceli nám niekto nevyfúkol, tak sme pomaličky začali zo základnými vecami, hlavne je dôležité si spraviť prehľad lebo ponúk je neskutočne veľa, rôzne ceny, rôzny štýl, rôzne všetko a tak si treba urobiť prieskum trhu :-)
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Nejaké septembrové bratislavčanky? Rada by som si vymenila nejaké skúsenosti :-)
Profilova fotka
ahojte, my mame svadbu 04.09.2010. uz mame rezervovany hotel zatoka v senci. rezervovali sme ho teraz v oktobri. terminy sa im tam uz celkom zaplnaju. este poriesime knaza a kostol. a potom si dame asi volno. lebo s tym hotelom, kym sme sa rozhodli, kde ist a neist. no obehali sme toho fakt vela a uz nam stacilo :-) ostatne asi poriesime az od januara. danka
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nemá niekto chuť sa pripojiť k téme? :-) Bratislava + okolie...Nemusí to byť iba septembrový termín ;-)
ahoj, aj ja som z BA :) My ideme dnes na matriku a zajtra na faru termin potvrdit :)
Profilova fotka
aj ja som z BA , ale svadbu uz mame 15.5.2010
ahojte, ja som tiez z BA a svadbu chystame v modrom kostoliku v piatok, 15.10. Hostinu sme dali do Kamily - jednak som tam tuzila mat svadbu este ked to Kamila Magalova prerabala a vzdy ked sme isli okolo som o tom snivala a jednak ma uzasne recenzie a nepoznam jedneho co by tam nebol spokojny......zase to nie je az tak daleko z BA, rezervovali sme to vyse rok dopredu...
Teším sa, že je nás viac :-) Ja som tiež z BA, termín máme 18.9. Kedy sa chystáte vyraziť do salónov? Máte už urobený nejaký prehľad?
Profilova fotka
Ahojte, aj ja som z BA, termin 12.6., dost veci vybavenych, a zvysok snad dozeniem na veltrhu.
Tak sa tuším viaceré na veľtrhu v BA stretneme :-)
aj ja rozmyslam ist sa pozriet na veltrh, i ked sa mi zda vstupne trochu vysoke, ak tam nakoniec nic nekupim :-D
Profilova fotka
Hej, vstupne je troska vysoke, ale to je asi aj kvoli tym zlosovatelnym vstupenkam, aj ked neviem ci tie ceny za to zrovna stoja. Ja idem este dnes pozret na svadobnu vystavu do Carltonu.. vstupne 5 eur.
Profilova fotka
Ahojte, aj ja idem dnes na vystavu, snad tam bude nieco zaujimave. Monika2712 ako bolo na vystave?
Bol niekto dnes v Carltone? Bolo to tam zaujímavé? Rada si vypočujem nejaké info :-)

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?