České témy

Profilova fotka
Ahojte na zaciatok by som rada napisala ze nemam zaujem nikoho urazit ani poburovat ani rozputavat slovne vojny alebo sirit "narodnostne vzruchy"... ...chcem sa len spytat preco existuju 2 verzie vlastne toho isteho - t.j. mojasvadba.sk a beremese.cz - mam na mysli sekciu "forum" kedze je moznost zadat rovnaku temu tak aby sa zobrazila v oboch... teda neviem ci dobre chapem system akym to funguje, mna len trosku irituje to, ze ked si otvorim nejaku temu co ma zaujme - samozrejme na mojasvadba.sk - vsetky (alebo aspon vacsina) pridane odkazy su od ceskych uzivateliek... nemam nic proti nasim "sestram" len niekedy by som rada v teme vidiet slovenske prispevky - nazory... ok argument je ze ved baby z ms.sk mozu prispievat ked chcu... ale pravdupovediac niekedy nemam chut prispiet do temy kde je vsetko v cestine, nehovoriac ze niekedy fakt netusim o com "tocia" kedze pouziju nejaky slang alebo hovorove vyrazy... proste ked chcem vediet "ako sa maju nevesty v Cechach", kliknem si na beremese.cz a je to... ale teraz si kliknem na slovenske forum a aha kolko ceskych tem... tak sa majte a napiste mi ako to vidite vy a co si o tom myslite... vdaka Jana
Napis adminovi Bobovi, ze preco existuju 2 verzie, ten ti poda odpoved na tvoju otazku.. A to dalsie...forum je prepojene... a zalezi na to, kto temu zalozi, ci ceska alebo slovenka, a ide to podla mna aj podla zaujmu o danu temu, tak mozno je vacsi zaujem zo strany cesiek, ale o ine temy zas naopak... bolo by asi nemyslitelne zakladat duplicitne temy kazdu v inom jazyku... Tak ja neviem, ale mne osobne vobec nevadi, ze citam cestinu... prave naopak, vitam ju, a ked nejakemu vyrazu nerozumiem, tak sa opytam....
tomu by sa dalo vyhnut tak, ze by ziadna uzivatelka pri zakladani temy nezaskrtla policko: zobrazit aj na ceskej/slovenskej verzii
jancia, ked vytvaras temu mas na vyber ci si nechas zobrazovat svoju temu len na mojasvadba.sk alebo aj na ms a aj na beremese.cz. Sama mas na vyber kto bude do tvojej temy prispievat. Su niektore temy,ktore su medzinarodne a nestretla som sa veru este s tym ze by to niektorej neveste nejako extra vadilo.
Profilova fotka
kedysi som nieco podobne nadskrtla tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tiez niekedy nechapem, preco si (prevazne ceske) uzivatelky davaju tu robotu a zaskrtavaju policko zobrazovania aj ked ide o vylozene ceske (slovenske) temy =-) chcelo by to asi sa chvilku zamysliet nielen nad tym, ako temu nazvem a kam ju zaradim, ale aj koho tym chcem oslovit. ale to je mozno na niektorych uz privela... :-x
ako admini vieme odskrtnut to ci sa tema bude nadalej zobrazovat na oboch alebo nie, takze to sledujeme... ta tema co dala link ikke hovori aj o niecom takomto ;-)
Profilova fotka
ikke, mas pravdu v tych typickych ceskych, resp. slovenskych temach.. napr. nechapem umysel zakladatelky temy "Kladno nevěsty 2008" ze naco je nam tato tema na ms.sk ale inac pri univerzalnych temach mi to nijako nevadi.. niekedy si ani neuvedomujem, ze citam cesky.. ked som napriklad zalozila temu o farbe sv. siat, tak ma zaujima aj nazor ceskych neviest.. ved cim viac nazorov, tym lepsie, nie? 8-)
Profilova fotka
No nech sa paci... dalsia tema : "Nove hrdinky, Milanove fanynky"... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... Ako co my tu na SVK s tym??? :-p
jancia tu ide o to, ze primu a vyvolenych pozeraju aj sloveky ;-)
Mne osobne tiez nevadi si precitat ceske prispevky, ale to ze preco je ta o nevestach z kladna aj na MS, to teda nechapem :-N :-D ked sa taketo temy dostavaju do poradia na uvodnej stranke, tak potom mame mensi prehlad o tych nasich, slovenskych. Ale myslim, ze taketo pripady sa daju riesit upozornenim admina. Ale v principe sa mi to prepojenie SVK sa CZ tem paci :-)
adri, ale ta tema tu uz predsa nesvieti:-) ta je uz len na ceskej stranke:-)
hej, ale bola :-) to ani nebolo na Vas adminov, skor som chcela povedat, ze nechapem preco zakladatelka na ceskej stranke zaskrtla aj MS ;-) som sa zle vyjadrila |-| ospravedlnujem sa :-)
anairda - ja som sa tu tiez nad tym kedysi rozplyvala, mas uplnu pravdu, ale je nam to tak na dve veci... :-p
Článok sa načítava...
ja myslim, ze niektore to odfajknu ani nevedia preco. su na stranke nove, este sa tu moc nevyznaju, tak radsej vsetko odtuknu aby to bolo ok. :-)
adriana - co sa na tom da nerozumiet? ved polopatistickejsie to uz ani snad nemoze byt napisane...
mozno nevedia, ze existuje aj mojasvadba.sk. maju tam len, ze ci to chcu uverejnit aj v slovenskej verzii tejto stranky. a ked nieco potrebuje, tak chce, aby jej poradil kazdy. ;-)
ano, to posledne si vytihla, ked nieco potrebuje, tak chce, aby jej poradil kazdy. a to je podla mna cire sebectvo a egocentrizmus ;-)
Profilova fotka
luci ako to myslis s tym sebectvom? :-.
tak, ze je to v podstate synonymum toho druheho slova - egocentrizmu ;-) teda aby sa aj slovensko dozvedelo o mojom probleme (s ktorym mi aj tak z istych dovodov Slovenky nemozu pomoct) ;-)
co sa tyka tej ceskej temy Milanovy fanynky - kolko slovenskych fanyniek tam prispieva? ak mensina, navrhujem presunut do brms. tych par sloveniek si to tam iste rado najde ;-)
Profilova fotka
aha uz chapem... inak do tej ich temy Milanovy fanynky som zabrdla a nedajboze ze sa niekto vyjadril opacne ako si myslia oni... tak naco nam to sem pchaju? a zo mna urobili "prudasku"... :-S ale to je uz mimo tejto temy takze som ticho :)
Profilova fotka
Jeee tusim uz admin presunul tu temu z nasho MS ;-) dikes
Profilova fotka
ja som sa k Tebe pridala :-)
jancia - ved aj to, ze ked zabrdnes tak ta zenu s palicou... :-S
Profilova fotka
prettybaby - ja viem ;-) aspon niekto, vdaka!
Profilova fotka
trochu to osvetlim, resp. dodam iny pohlad...sama som zakladala dve temy 16/08 moze byt i v ramci ceskej tam sa niet comu cudovat.....ale i pri teme kastiel fricovce som tiez zaklikla cesko.....preco?...jednoducho preto, ze zijem v prahe....veci som kukala najskor na beremku, nez som zistila, ze nie vsetky temy bezia na oboch strankach ..tak uz tema bola daavno ready a pomohla minimalne jednej dalsej fricovskej neveste, ktora ju tak lahsie nasla zhodou okolnosti tiez z prahy:-D......a je celkom mozne ze x-dalsich ceskych sakramentsky rozculuje.....tak asi tolko za mna ;-) ak by to vadilo moc, tak to zuzi-anax prosim za mna vyklikni;-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?