Ako vložím web stránku do textu?

Profilova fotka
Dievčatá, všimla som si, že vkladáte pri debate webové stránky v texte tak že si hneď môžem pozrieť o čom píšete alebo na čo ma odkazujete. Ako sa to robí?
skopíruješ si link a samo sa to zobrazí tak, že si to potom môžeš priamo pozrieť
Profilova fotka
mamus myslis asi link /respektive odkaz/ na niektoru stranku alebo diskusiu. velmi jednoducho skopirujes si cely riadok hore v exploreri a capnes ho sem. /bud mysou alebo cez klavesove skratky a to tak ze to musis mat otvorene a nacitane, skopirujes a vratis sa napriklad sem a vlozis to/. je to cely text vedla tej malej ikonky internetu v hornom riadku tej stranky alebo diskusie ktoru chces zverejnit. neviem ci som to zrozumitelne...
Profilova fotka
Hurá mám to ďakujem. ;-) ;-) ;-) Musím si to poznačiť lebo zabudnem. :-( http://www.kala- dekorace.cz/eshop/index.php Aby ste verili. Ale si ju môžete aj pozrieť. Muckám.
Profilova fotka
mamus parada este zmaz tu medzeru pred pomlckou a je to uplne perfektne :) http://www.kala-dekorace.cz/eshop/ind...
Profilova fotka
a rado sa stalo, supportujem v podstate v praci, takze polopatisticke vysvetlovanie dlho patrilo k mojej hlavnej naplni prace :-)
Profilova fotka
Divoska : Čo je to supportujem?
mamus support = podpora (užívateľov) ;-)
Profilova fotka
ehmmm... rozmyslam nazvime to odborne poradenstvo? ;) proste ludia otravuju s problemami a treba im s nimi pomoct :-)
Profilova fotka
A to ako len vašim zamestnancom alebo aj ja môžem byť klientom s problémami (užívateľ čohosi?! nejakého no a teraz skončila moja slovná zásoba - nesmelo -softweru? Tieto termíny to ma raz zabije :-D :-D :-D .
mamus zalezi kde divoska robi ;-) vacsinou ma kazdy podnik svoj vlastny support :-) ale ak si sukromna pouzivatelka nejakeho softweru (alebo napr. aj nejakeho zloziteho elektronickeho vyrobku) mozes zavolat, zamailovat vyrobcovi resp. predajcovi toho softweru ci ineho vyrobku, ak si s niecim nevies rady - napriklad ak mas problem s microsoftom obratis sa na support microsoftu ;-) t.j. najdes si ich webstranku a preklikas sa na "support" kde mozes polozit svoju otazku (aj dve) a oni by ti mali kompetentne odpovedat
Profilova fotka
emjee neboli vykladovy slovnik :-D mamus hej existuje aj interny aj externy- zakaznicky support. v podstate ako ked u niektoreho operatora predajca aktivuje telefon, zvacsa volaju na aktivacie kolegom /teda volavalo sa/ alebo ak nejaka sluzba nefunguje tak vselijake 903 a 905 cisla a help desky /iny nazov ale stale to iste/ a info linky poistovni a cojaviem koho vsetkeho.
Profilova fotka
Jej moja Slavuška je Help desk v jednej firme ktorá robí servis s platobnými terminálmi. Ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď. Baby ste dobré!!!!!
Článok sa načítava...
mamus aj ty si dobra ;-) je malo takych mamiciek co sa zivo zaujimaju o taketo veci :-) mas moju poklonu ;-)
Profilova fotka
mamus kedykolvek :) uplne suhlasim s emjee :-D /a hryznem si do jazyka s komentarmi o mojej rodine :)/
Profilova fotka
Pomôžte mi! Pred chvíľou som si čítala príspevky v ktorých sú napr. recepty a chcem tento text iba "konkrétny" vytlačiť. Alebo bola niekde tá prísaha svokier aj to by som si vytlačila ale neviem ako. Mne sa vytlačili všetky príspevky na tú danú tému.
mamus: skús si konkrétny príspevok skopírovať napríklad do MS Word a vytlačiť si ten príspevok ;-)
mamus: samozrejme ho vytlač z Wordu. Pokiaľ nevieš, napíš mi IP, poradíme ;-)
mamus: da sa aj tak ze si oznacis presne co chces, potom chod Soubor - >Tisk a namiesto zaklikni vyber alebo ak mas anglicke menu tak File ->Print a Selection ;-)
Profilova fotka
babulina - díky presne som to skúsila a ...........mám len jednu stranu :-o . Pritom som si spomenula, že som to už robila. Opakovanie je matkou múdrosti. :-) :-) Mňa to proste nenapadne, zabudnem keď to často nepoužívam, ale teraz už nie. ;-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?