8.9.2007

Profilova fotka
kto je tu s takým istým termínom? :-) už máte niečo povybavované?
1
2
19
Profilova fotka
ako a kedy vás polovičky požiadali o rúčky? :-)
to by som mohla napísať román o zasnúbení aj to bolo až dva razi aj mám dva prstienky :-D
Profilova fotka
no ja tak podobne :-D raz len tak neoficiálne a tento krát to už bolo oficiálne, aj keď nám zo začiatku nik neveril a všetci si mysleli, že si robíme srandu :-D tak skús aspoň stručne popísať :-)
neoficiálne na dovolenke, aj tom som stále dobiedzala že však môžme len tak medzi nami že to nemusíme dať hneď vedieť celému svetu :-D (bol názoru že keď sa zasnúbime tak sa musíme hneď zobrať, svadbu plánoval až v roku 2008), na koniec sme spolu kúpili strieborný prsteň na výlete a flašku vínka hihi. Večer stále chcel aby sme sa išli prejsť (a to nemá rád prechádzky) za poriadneho dažďa tak som tušila o čo ide pred odchodom som odložila na poličku prsten s hlasným dodatkom "dávam dolu všetky šperky" :-D tak sme sa šli prejsť okolo jazierka pri hotely pod dáždnikom a tam sa to stalo, povedala som to len najlepšej kamoške. Oficiálne sme mali o tri mesiace už zo zlatým prstienkom :-D lebo sme kúpili pozemok a ideme stavať tak nám to neplánovane urýchlilo. :-D
Profilova fotka
my sme mali oficiálne asi až o rok a pol.. ale som aj celkom rada, bo ako sme to ohlásili oficiálne, tak to nabralo dosť rýchly spád :-D všetko sa rýchlo vybavuje, aby sa všetko postíhalo.. :-D naši stresujú už teraz :-) som zvedavá, čo budú robiť v takom auguste :-)
to naháňanie poznám, všetko pozisťovať obvolať potom obehať a nakoniec sa obidve strany dohodnúť ]-( a zajednať. Moja svokra už kupuje alkohol aby to nebolo naraz nákladné a my prispôsobujeme ]-( , jeden deň je doma oheň na streche a potom sa to uleží a už je dobre neviem si predstaviť čo to bude v lete keď sa bude blížiť termín, len so zásnub boli doma všetci pokakaný :-D
Profilova fotka
no my už také hádam najdôležitejšie veci máme zajednané.. hlavne sála, farár, ten, čo nám bude piecť koláče, nejaký muzikant a tiež nejaký DJ.. ostatok sa bude vybavovať už hádam postupne.. naši by už tiež chceli kupovať nejaký alkohol, ale ešte sa najprv musíme dohodnúť so svokrovcami.. aby to nevyzeralo tak, že sme ich zo všetkých príprav vynechali..
Ahojte, tak sa k vám pridávam...
Profilova fotka
super :-) ako si na tom s prípravami?
Mám už sálu, fotografku a šaty...dnes ideme s drahým na faru.
Profilova fotka
no ja tiež som si sálu ako prvú išla vyberať.. držím palce pri farárovi :-) ja s ním nemám dobré skúsenosti..
mne stačila vianočná spoveď...a tiež poznám kňazov, ktorí majú deti a hrajú sa pri spovedi na svätých...to som zvedavá, čo nás to čaká...
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no ja som bola na spovedi pred rokom.. ale teraz sa radšej asi chystám pred stretnutím s farárom.. a budem musieť zatiahnuť aj polovičku.. aby nebolo ešte horšie :-(
Profilova fotka
kto tu ete je s tým istým termínom?
ahojte, tak super, ze je tu uz tema aj s tymto terminom...pridavam sa ku vam:) my sme sa zasnubovali strasne dlho... najprv takym hrackarskym prstenom, ked sme mali "kralovsku" svadbu, ked sme robili na tabore program deckam..a potom tak pred rokom a pol naozaj aj s ozajstnym prstienkom, aj s kytickou, ale len v sukromi my dvaja... a teraz uz chystame, salu mame, za fararom sme uz raz boli, ale este nemame nic spisane (cakam, kym to bude menej ako 6 mesiacov, aby som si z mojej prvej fary vypytala krstny list,ktoreho kopia nema byt starsia ako 6 mesiacov pred svadbou). Dufam, ze nebudem mat ziadne problemy s papiermi, kedze som kazdu sviatost prijimala v inom meste, v inej fare:))) Jedinym nasim problemom je, ze to este buduci svokrovci nevedia... a teraz neviem, ci sa mojmu milemu do toho nechce, alebo co:((( Ale take ako alkohol si nechavame az na koniec, dufam, ze to zmakneme jednym nakupom:) Beztak by to nebolo kde skladovat, kedze my byvame v BA a svadbu mame v PO. To> Martina25, my sme sa uz stretli v teme "Presov", ako si dopadla s tym PKO a okruhlymi stolmi?Budete to mat v cene, alebo nieco priplacate?
ahojte babenky tak aj ja sa pridavam k vam uz to mame za par uz by som mala najradsej vsetko vybavene
Ahojte.. to sasasx: zatiaľ sa nám z PKO neozvali ani sme tám neboli, ale mám info, že tá výzdoba komplet stojí okolo 40 tis..takže mi bude stačiť asi normálna, len si dám návleky na stoličky..
Profilova fotka
sasasx: to sme na tom rovnako.. ani moji svokrovci ete o ničom neviedia.. a to už je skoro všetko povybavované.. ale povieme im to hneď, ako sa miláčik vráti z roboty.. (z Čiech) ale aj tak svokrovci už každú chvíľu čakajú, že im to oznámime..
oriesok: aj my sme im to mali uz tolkokrat povedat...uz sme ich raz pozvali aj na veceru a oni na to zabudli a odisli prec z mesta, a teraz to oddalujeme, ze az to, az tamto...tak drzim palce aspon vam, nech to poviete naozaj "hned ked...":)
Profilova fotka
snúbenec im to chcel pôvoden povedať tak 2 mesiace dopredu.. lenže som ho hneď zrušila, nakoľko potrebujem vedieť počet osôb.. kvôli vybavovaniu.. takže im to musíme povedať čím skôr..
ahojte, tak a aj ja uz mam termin, ja som len dnes bola na mytrike, takze datum je jedine co mam. poradte mi, aky je najlesi cas na sobas 8.9.2007. je 15.30 skoro?
Profilova fotka
jééj.. vitaj medzi nami :-) 15:30 myslím, že je tak akurát.. ja tiež rozmýšlam, že to budeme mať o 15.00 alebo o 16.00.. neviem si vybrať.. kedy by to bolo najlepšie..
Profilova fotka
Ahojte baby. Môžem sa pridať?
Ahojte, ja mám sobáš o 16,30...všetko už bolo obsadené...
Profilova fotka
ahojte baby, od zajtra za 7 mesiacov to mame ;-) aj my mame sobas 16.30, vybavene uz vselico, ale saty este nemam definitivne vybrane.. zasnubeni sme skoro rok (o ruku ma poziadal 13.2., ze co bude trapny ziadat ma o ruku na Valentina 8-) ), ziadne oficialne neboli, len sme to oznamili a bolo
Profilova fotka
aj ja sa vydavam spolu s vami :-D a mam zatial salu,kostol ,fotografa a veeela nadsenia :-D
Ja už mám šaty ( La Sposa 2007 - Seneca ), máme už sálu, fotografku, poháre, nejakú výzdobu..tiež sme nemali nejaké oficiálne zásnuby, drahý ma požiadal 23.12...tiež sme to len všetkým oznámili...v deň našej svadby budeme spolo presne 3roky a 2mesiace...
Profilova fotka
ahojte, dalsia do klubu ;-) mame kostol, salu, fotografa na 50 percent, hudbu a od pondelka mam uz aj rezervovane saty + kupenu supravicku 8-) ;-) myslim, ze co sa priprav tyka, uz trochu pribrzdiiiiiim :-D
Profilova fotka
treba mat najdolezitejsie veci, teda skoro vsetko a potom je clovek v pohode :-D
Profilova fotka
už sa nás tu pomaličky zbiera na tento termín :-) my sme tiež nemali nejaké oficiálne zásnuby.. len sme to oznámili, že 8.9. sa berieme a hotovo :-D a konečne sme sa odhodlali to povedať aj zajovím rodičom :-) ale inak mám zatiaľ povybavované to najhlavnejšie.. myslím.. sálu, farára, DJ, nejakého harmonikára.. už aj prstienky máme vytipované :-) ozaj babenky kedy idete kupovať prstienky?
1
2
19

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?