17.4.2010

ahojte babenky, co všetko uz mate prichystane na tento den?
ahojte, ja som mala svadbu 18.04.2009, takže asi rok pred vašim termínom :-) a presne na Mikuláša sme to oznámili mojim rodičom a zajednali si termín na Matrike... tak vám prajem krásne prípravy a nech vám prebehnú svadbičky presne podla vašich predstáv ak nie ešte lepšie ;-)
:-) dakujem
Ahoj, ja my máme svadbu tiež 17.4 2010:), a zajednané máme kostol, reštiku, šaty idem riešiť až po novom roku. Takže do kopy nič nemám, ale nestresujem, lebo si stále myslím, že to v pohode stíhame.
no ja som na to rovnako akurat tie saty uz mam a obrucky tiez budeme riesit tohto roku a este pohare by som cela tohto roku ale o neviem ci stiham Ozaj nevies nahodou nejaku stranku kde by som nasla zajimave pohare?
Profilova fotka
ahojte, my sme tiez 17.4., ale oznamime to rodicom az na vianoce.. teda najdu pod stromcekom oznamko... aj ked aj tak uz nieco tusia... som totiz vyhlasila, ze sa vezmeme do mojej 30. a to je v maji... do velkej noci je post, takze vela moznosti, kedy byt to mohlo byt nemaju.. :-) termin mame nahlaseny telefonicky na matrike, kedze planujeme obrad na cervenom kameni a to spada do inej obce... vy ste uz boli na urade pre papiere alebo kedy planujete? inak uz mame aj saty aj pre mna a polovicku, salu, fotografa, DJ, auto.... uz len drobnosti... aspon dufam... :-)
tak my budeme mat v kostole svadbu stale sme tak celi tak preco si to nesplnit :-) takze na matriku teraz behat nemusim az po svadbe koli Menu :-) a my momentalne mame vybavene salu fotografa kameramana hudbu zajtra si idem kupit saty na redovy tanec a na buduci tyzden sa budu riesit pohare a obrucky a mam uz aj svadobne saty. Oznamenia budeme tlacit az na buduci rok
Máte niekto svadby 17.4 v SNV?
Profilova fotka
Ahojte, aj my mame svadbu v tento den. Mame salu, hudbu, fotografa, mam rezervovane satky, male druzicky si nasli satky pod stromcekom.... Len s tou salou asi budem mat problem, mam sice od septembra zaplatenu zalohu, ale maju tam nejake organizacne aj personalne zmeny , no snad nebudem musiet zhanat na poslednu chvilu nieco ine... :-( Niec podobne sm zazila s hudbou, ktoru som si rezervovala a potom mi to odriekli, ze idu hrat nejakemu bratrancovi a tazko sa hladalo, ked z bolo vsetko obsadene :-( Obrucky sme obzerali, ale este sme neobjednali,... Pohare mi kupila v IKEA kamoska a chystam sa ich nejak dotvorit... Cakaju nas nauky a musim vybavit dispenz, tak to ma tiez mata... Tolko zatial odo mna :-) Uspesne a prijemne pripravy dievcatka :-)
ja som tiez mala mensie problemy s hudbou pretoze skupina sa rozpadla ale nastastie este odohraju objednavky takze som si vydychla :-)
Profilova fotka
ahojte babenky, tak aj my máme svadbu 17.4.2010, pekný datum vsak, presne na den narcisov...len dufam ze bude pekne a nebude také typické aprílové pocasie...my už v podstate máme, salu, kameramana, fotografa, obrucky, vyzdobu zajednanu, saty už mám objednané, ale ktovie ci si ich este nezmením...na oznamkách zacneme pracovat ked budeme mat v kostole zajednaný termin, to by malo byt už tento týzden a zacneme aj nauky...inak do akých farieb si dávate vyzdobit sálu a aké budete mat kyticky? tak píste, tesím sa na odpovede...
Profilova fotka
Podla mna je ten datum uzasny, nechcela som sa ho vzdat aj napriek odhovaraniam :-p Ja som si vcera kupila opanockyyyyy - juj, len si este musim kupit gelovu vlozku, leb na moju uzku nohu su vsetky topanky siroke skoro :-( Hej a zabudla som napisat, ze uz mame aj krizik. Kupili sme si ho v lete v Chorvatsku - je z olivoveho sreva :-) My snad zacneme nauky na buduci tyzden (v PO) a na buduci vikend chcem ist aj za panon fararom v PP, aby sme si zajednali termin a cas a potom uz tiez budem rozmyslat nad oznamkami konecne. Nemam ani sajnu, ze co a ako. Bud uplne maximalne elegantne, ale nejaku super salenotu :) Vyzdobu zatial neriesim, uvidim, co s tym hotelom...
Profilova fotka
misumich: a aké mas topánocky, plná pata a spicka? co sa týka oznamení tak tie budeme riesit tiez neskôr a budeme si ich robit sami, na stránke imikimi.com sa daju spravit pekne, aj pomenit farby, písma, dat si tam vlastne fotky a potom to vytlacit na kvalitný papier a už je oznamko na svete a videla som aj vysledok bol krasny....tak vyskusajte ak chcete :-)
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte baby, my sme uz oznamka s pozvankami zacali aj distribuovat, kedze nie kazdy vie o termine, aby si tam nahodou nieco ine nenaplanovali... ostatnym dodame az postupne... lucik3, dakujem za tip, este sa musim pohrat s nejakym oznamenim pre inakhovoriacich kolegov, takze tie dufam zvladnem aj sama... :-)
Profilova fotka
lucik3: plna pata, ale otvorena spicka - snad uz cez vikend hodim nejake fotecky do albumu ;-) , su smotanovej farby, satenove - mam satenovu stuzku na satach pod prsiami...
Profilova fotka
alenkam: nemas zaco, rada som pomohla... misumich: a satky mas biele? alebo smotanové?
tak sa na tom uz krati a datum je stale blizsie a blizsie :-) A ako ste na tom s podväzkom? lebo neviem ci si ho kupit alebo nie.
Profilova fotka
no tak ja podvazok chcem isto, mne sa to velmi páci...a aj na fotkách to vyzerá fajn, ked si nadvihnes saty...mne ho bude kupovat sestra, teda moja prvá druzicka a chcela by som do zlata, tak ako vyzdoba...pocuvajte babenky a aké si dávate robit kytice???ja si s tým nejako lámem hlavu, lebo sa neviem rozhodnut...
Mne sa to tiez velmi paci na fotkach mozno ze len koli tomu by som ho kupila. Ja si tiez neviem poradit s kyticou
Profilova fotka
ahojte baby, mne podvazok slubili kolegyne v praci.. ze to bude to nove... drzia sa pravidla, ze nieco nove, stare, modre a pozicane.. :-) ja mam dilemu s bizuteriou... kde ste boli kukat alebo aku mate vybratu? lucik3 - ked kuknes moja album, tak uvidis, ze ja jednoznacne kalie, ale konecnu podobu si este necham prejst hlavou...
Profilova fotka
lucik3: satky maju farbu prirodna biela, takze je to ok myslim :-)
Profilova fotka
Hmmm, ja osm zatial bizu nerisila... Dufam, ze mi padne z neba ako tie topanocky :D
Profilova fotka
alenkam: kalie su krasne fakt, je z nich velmi pekná kyticka...ja sa vsak priklánam skôr k ruzickam, takze u mna bude kyticka isto z bielo smotanových ruzi, ale este neviem jej tvar, stále hladam a hladám.... co sa týka bizutérie tak som na tom ako misumich, tiez stavím nato co mi padne do oka :-)
Profilova fotka
lucik3: ja som zatial kukla par bizutiek, ale nic... akosi na mna nic nezakricalo z tych vesiacikov, ze si to mam kupit.. :-) ozaj, z ktorych casti slovenska ste vy?
Profilova fotka
ja pochadzam z PP, tam bude aj svadba, ale uz 3 roky byvam v PO :)
Profilova fotka
no ja som tiez z východu ale az od sniny, kde bude aj svadba...
ja som so od Sobraniec ale svadba bude na Zemplinskej Sirave. S bizou asi na tom podobne ako vy tiez cakam kym mi padne do oka nieco uajimave zatioal mam bizu iba na redovy tanec a mam aj bizu k satm po redovom tanci. Kyticu tiez budem s ruzi ale este neviem farbu ak by sa dalo tak marhulovo cervenu ale neviem ci mi taku urobia
Profilova fotka
aj my mame 17.aprila, v Trnave my sme to poriesili tak, ze 17. je obrad v kostole, plus oslava pre 20 ludi - najblizsiu rodinu v malom penzione pri Trnave, a o tyzden party pre kamaratov so zivou hudbou v TT. Mame termin v kostole zahovoreny, treba nam ist este na matriku, pre krstne listy a dohodnut konkretneho knaza, ktory nas zosobasi, a spisat s panom fararom zapisnicu. Mame dohodnuty aj zbor plus kamarata, ktory bude v kostole hrat na klaviri. Na predmanzelsku nauku pojdeme v marci do UPC v BA, jeden vikend. Ja mam zajednane saty, drahy kupeny oblek a koselu, dnes idem na postu po vestu s viazankou, mam popolnocne saty a vcera som si kupila topanky k nim je objednany penzion, kolace predbezne, torta, nakupila som nejaky material na vyzdobu, obrucky mame, oznamka nam robi kamarat, tie chceme koncom januara uz distribuovat este kytica, topanky, dohodnut kadernicku a objednat vino:) a tesiiiiiim sa:))
Profilova fotka
ja som sice od Ziliny (ale povodom som z Komarna), ale polovicka zase od Pezinka, takze obrad mame na hrade Cerveny kamen a hostinu pre najblizsich v hoteli Eva vo svatom Jure... mame to dost komplikovane, kedze drahy ma mometalne dost velke zdravotne problemy a nikto nevie najst pricinu... zacinam byt z toho na nervy kedze pracujem stale v ZA a mam ho daleko od seba.. :-(((( inak nam este ostava objednat tortu.. topanky mam sice pozicane, ale kedze nesplnaju moje predstavy, tak ich mozno vratim nepouzite... :-)
Profilova fotka
strapadielko: fuuuuha, po precitani Tvojho prispevku ma rozbolel zaludok :-D Ved Ty sa mozes vydavat aj na buducu sobotu :D Tak ja okrem krstnych listov a nauk potrebujem este dispenz vybavit, ale tak snad to vybavuje prislusny farar.... :-(
Profilova fotka
Ahojte, aj my mame termin 17.04.2010, rozhodli sme sa tak minuly tyzden a mame vybaveny urad, miestnost, dj, foto,video, navrhnute oznamenia, saty rezervovane... a ostatne ma este cas :)

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?