V akých fľašiach budete podávať nealko na svadbe?

Ahojte, tí čo si sami kupujete nealko na svadbu (neberiete z hotela, alebo z reštiky) v akých veľkých fľašiach ho budete podávať na svadbe? Litrovky, jeden a pol alebo dvojlitrovky? ďakujem
Odpovedať
My máme svadbu v kultúraku, podávať budeme zrejme tak ako kúpime-zrejme 1,5litrovky.. len sa dá pár na stôl a ostatok plánujem dať aj s džbánmi na víno dať na zvlášť stôl - ten komu dojde-zoberie si.. keďže máme letnú svadbu, plánujem v džbánoch podávať i osviežujúcu citronádu ;)
Odpovedať
@maminka2013 my tiež chceme v džbánoch dávať citronádu s mätom a limetkou...ale plus aj ďalšie nealko na osobitnom stole (na úvod malé fľašky pre každého) alebo potom nealko na osobitnom stole, ale neviem, či 2 litrové, či aké fľaše - lebo 1,5 litrové fľaše nie je z každého druhu...aký druh nealka plánujete?
Odpovedať
@domcicipatcici áno i my to tak budeme mať - najprv tie malé sklenné /máme to v cene i s kávou/, ale to len minerálku - to nám bude dávať firma, čo nám bude variť a obsluhovať nás - nemáme švédske stoly - osobne som není k tomu veľmi naklonená, bo máme i dosť starších a malých detí.. plánujem asi skôr 1,5l ak sa bude dať - obyčajné minerálky /menej perlivé/, kofolu /tá sa dá zohnať len v 2l tuším a džúsy /aj kvôli deťom/ 2l.. osobne si myslím, že to bude stačiť, keďže chcem aj citronádu a verím, že tej pôjde na odbyt najviac :) .. obávam sa, že sa to ani neminie všetko.. pôvodne som chcela i také tie ochutené vody, ale upustila som - aj tak v teple chutí len čistá voda :D a z alka budem mať na vedľajšom stole i pivko a tak možno pridám i nealko - pivko vo fľaškách..
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici myslím si že 1,5 litrové budú na stole vyzerať tak najlepšie, alebo by som ich potom preliala do nejakých džánov, aby to vyzeralo krajšie
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici dvojlitrove flase to by uz bolo asi moc keby to bolo po stoloch, nemyslis?
Odpovedať
@stanka45 po stoloch to nebude, budú tie fľaše na osobitnom stole.
Odpovedať
Profilova fotka
@ercita_mala len nejaky sprite alebo colu nie je moc dobre prelievat :)
Odpovedať
@domcicipatcici my sme mali na to zvlášť stôl a nápoje boli v originál fľašiach, nič sa neprelievalo... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@viasi áno to máš pravdu aby nevyprchali bublinky, ale keď sa to tesne predtým poprelieva tak myslím že to vadiť nebude
Odpovedať
Profilova fotka
@ercita_mala len ked dlhsie tak bude v tom tak tie bublinky aj tak vyprchnu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@viasi hm to áno to máš pravdu:/ To som nejako nedomyslela
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici aha tak to potom ano:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ercita_mala skus to poriesit nejako inak. Pretoze tie bublinky maju tendenciu prchat celkom rychlo
Odpovedať
Profilova fotka
@viasi skúsim, len neviem ešte ako, ale nejako to hádam vyriešime
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať na stoloch džbány s citrónmi a limetami s mätou na akútny smad...ostatné nealko vo flašiach 2L bude bokom, keďže na stoloch by to kazilo výzdobu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ercita_mala popripade nechate vo flasiach aj ked to zrovna moc esteticke nie je, uz si vymyselela nieco nove si vobec nie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@viasi tomu sa chcem vyhnúť, neviem si predstaviť a teda radšej ani nechcem ako by to vyzeralo. To by fakt bolo total neestetické keby sme mali na stoloch umelé fľaše coca-coly alebo spritu. Vôbec nič ma zatiaľ nenapadlo, ale premýšľam že dám tie fľaše bokom, aby aspoň ten prvý dojem bol fajn a už potom keď niekto bude chcieť nech si ide zobrať celú fľašu alebo mu ju čašník donesie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?