Svieže limonády na stoloch pri väčšom počte ľudí

Doma sme sa zhodli, že pri takých horúčavách sa najlepšie pije čistá voda s citrónom, mätou..Chcela by som aby takéto vody boli na každom stole lenže budeme mať cca 200 ľudí a bojím sa, či by sa to stíhalo..Myslíte, že je to hlúposť? ..Ak by sa našiel niekto kto to takto mal na stoloch a napísal mi svoje postrehy bola by som rada. Viem, že niektorí zvyknú robiť limonádove bary ale neviem si to predstaviť
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam aby na každom stole boli aspoň 3 džbány vody s limetkou a matou. AK bude dosť čašníkov na svadbe určite to budú stíhať to vymienať aby stále bolo dosť. + by som odporučil limonádový bar ale tam treba pri takomto počte rátať s velkým odberom limonád ktoré samozrejme ked su kvalitné ioch treba namiešať dosť v predstihu. My sme mali teraz na svadbe pre 160 hostí 72 litrov limonád a o 10:00 už neboli :-) Asi tam moje skúsenosti dúfam že pomohli.
Odpovedať
@gabik21 my sme mali cca 120 ludi a na kazdom stole dzban s bazovou vodou - sirup som si sama robila (priprava hotoveho napoja bola super rychla, pri citronade to bude asi dlhsie trvat..). Svadba bola v oktobri a z nealka toto islo najviac (mali sme aj ine). Dzbany sa priebezne doplnali a ostatne nealko bolo na samoobsluznom bare, kde si kazdy vzal, na co mal chut, alebo poziadal casnikov. Myslim, ze sikovni casnici si to ustriehnu a nebudete mat smadnych hosti :-)
Odpovedať
@damhotel @marienkakf dakujeeeeem za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez planujeme bazovu vodu, aj ked dufam ze uz take tepla nebudu, ale aj tak je to jednoduche a prijemne osviezenie :)
Odpovedať
no my ju planujeme tiez a aj citonadu, to bude na stoloch, dzusy a malinovky pri "bare" asi
Odpovedať
my sme mali okrem vsetkeho toho nealka a mineralok este 25L nadobu, ktora sa 3x plnila pocas svadby. bola tam voda s citronkou a na stole kde bola umiestnena boli v misach narezene platky citornu a limetky, v dalasich mata,trstinovy cukor a uhorky. na zaciatku dzbany poroznasali casnici, potom uz si chodili ludia davkovat, miesat a capovat sami :) @gabik21
Odpovedať
je to výborný nápad, stíhať to budú a dopĺňať stále studenú. Ale dala by som len čistú vodu, ničím neochutenú s citrónom, každý mätu zrovna nemusí. Žiadne bary, daj to na stoly, bola som pred týždňom na oslave a ľudia z druhej polovice oslávencovej rodiny spomínali, ako boli na svadbe a išlo im na nervy, že si pre zákusky museli chodiť k jednému stolu, zrejme mali na svadbe candy bar, že je oveľa lepšie, keď sú na stoloch. priznám sa, že ma takáto reakcia toľkých ľudí zaskočila, ja sladké nemám rada, takže kde sú zákusky na svadbe neriešim, ale ak by mali ešte aj pre limonády chodiť....
Odpovedať
Profilova fotka
@gabik21 Dobrý deň :) ak by ste sa predsa len rozhodli pre limonádový bar, vieme Vám požičať 11 litrové sklenené nádoby s kohútikom, zároveň aj služby barmana, ktorý limonády krátko pred svadbou namieša v dostatočnom množstve. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka pred dvoma týždňami sme zažili svadbu s candy barom, kde boli aj limonády a neverili by ste, ako si to ľudia obľúbili. Radi prišli obzrieť, čo sa to tam nachádza a tiež ochutnať. :) Vrelo odporúčame! :)
Odpovedať
@svadbazcukru mne osobne je to fuk, ja svadbu nechystám, iba som napísala reakcie ľudí po svadbe. Ja osobne by som si to ale tiež nedala, mne to zaváňa švédskymi stolmi na dovolenke a na svadbe chcem byť obsluhovaná, nie pestovať turistiku po sále za nejakou limonádou, alebo zákuskom. Chápem, ale že môj názor môže byť ovplyvnený aj tým, že zákusky a sladké nápoje neznášam, takže sto ľudí, sto chutí. Teba chápem, zaoberáš sa tým profesionálne, tak nebudeš hádam sama proti sebe.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali aj stôl s nealkom alkom a na stoloch boli džbány s vodou+citrónmi+mätou a teda čašníci vôbec nestíhali to dopĺňať. Ledva doniesli a už sa vypilo, mali sme 85 ľudí, takže sme si chodili čapovať aj samy, keď sme mali chuť, ale ako hovorím, mali sme aj stôl s nealkom vo fľašiach, takže v pohode....
Odpovedať
@lusyinka a prosim ake ste mali velke dzbany a pre kolko cca ludi jeden dzban? vdaka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gebrielka1 myslím, že litrové a jeden bol pre 3 ľudí cca...ale vonku bolo 35 stupňov, tak to bolo šup šup vypité....
Odpovedať
@lusyinka vdaka za odpoved
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?