Svedske stoly

Profilova fotka
ahojte nevesticky potrebujem surne radu...budeme mat 58hosti...menu 3jedla ,je potrebne dat este svedske stoly alebo vobec ... dakujem za kazdu radu :-|
Odpovedať
podľa mňa zbytočné...my budeme mať 1 hlavné jedlo, švédske stoly a kapustnicu po polnoci...kto bude hladný, dá si čo bude chcieť a kedy bude chcieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi ake su to 3 jedla. Myslis 3 hlavne chody okrem polievky a predjedla?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mi sme mali predjedlo polievku slepaciu klasicku s domacimi cestovinami hlavny chod bolo bravcoveúkuracie /panenka so zemiakmi a zeleninou a svedkse stoly sme mali pecene cele prasiatko, mali sme klobasy, jaternice, plnenu kapustu , kapustnicu , peceneho zajaca, mali sme zeleninove salaty jeden sme mali cestovinovy salat, mali sme kuracie meso , pecene mali sme rezne proste vsetko co patri na svedsky strol aj tak sa polovica nepojedla ..tak sme si vsetko porozdelovali ....
Odpovedať
Profilova fotka
Jedla predjedlo...polievka....hlavné jedlo masko s prílohou a nakoniec plnená kapusta ...treba este švédske stoly'
Odpovedať
my máme komplet menu - predjedlo, polievka, hlavné jedlo, dezert a cca o 9-10 večerný raut, cca o 11 kapustnica... okrem toho na stoloch (koláče, slané, syrové nite, domáci syr...) A či je toho veľa? Radšej veľa ako málo a však všetko čo ostane, nám nabalia domov...hádam nebudeme nedeľu variť? či? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj..my sme mali predjedlo, polievku, hlavné jedlo, švédske stoly, kde bolo toho hojne a po polnoci kapustnicu..
Odpovedať
@morandia ahoj, my sme mali predjedlo, polievka, hl. Jedlo a 2 chody svedskych stolov, ta plnena kapusta co spominas sa dava uz iba na prekusenie niekedy neskor v noci, zalezi kedy bude obrad ale myslim ze to nie je vela ked si vezmes je je predjedlo hned o hodinu na to zvykne byt polievka a hlavne jedlo a potom neskor okolo 8-9 vecer je druhe jedlo alebo svedske stoly a po polnoci plnena kapusta alebo kapustnica, tebe tam to jedlo moze chybat, ked ludia tancuju tak vyhladnu skor
Odpovedať
Profilova fotka
@puffu obrad je o 16:00
Odpovedať
@morandia je treba, to co píšeš by bylo málo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majanax Popri tom by boli na stole aj take slane pecivo a pod. :-| problem je ,ze svedske stoly by mi to riadne navysilo ,rozpocet myslim... nie ze by som mala problem stym ,ze nechcem dat ,ale skor nemozem ,kedze staviame aj dom...mame urcenu urcitu hranicu,ktoru nemozemprevysit :-|
Odpovedať
@morandia no, co ti na to poradit? zavolat půlku lidí. Když si přečteš komentáře ostatních tak všechny mají jídlo plus raut, když dáš hostů to jídlo v 17 hod tak v osm budou pokukávat co se bude ještě podávat. Je to prostě standart aspoň ty dvě jídla.
Odpovedať
ja si nemyslim ze na svadbe musi byt obžerstvo ale to co pises je naozaj malo :-| je na tebe ako sa rozhodnes. Pozvala si 58 hosti, neviem sice ake su u vas zvyky ale vacsinou to byva tak ze ti ludia aj prinesu dary (vacsinou financny obnos) a teda mne by to bolo trapne dat im len 1 menu (v podstate ako bezny nedelny obed, predjedlo+polievka+maso s prilohou). Podla mna bud pridaj menu o 21:00 alebo tie svedske stoyl. Dat miesto nich plnenu kapustu mne osobne pride nevhodne ale ty si nevesta, ty rozhodujes ;-) no a ak tam budes mat tetky dobrodinky tak pocitaj s tym ze za malo jedla ta este aj poohovaraju. tak bud zvaz este pocet hosti/zredukuj aby ste sa zmestili do rozpoctu ale v kazdom pripade pridaj menu/alebo svedske stoly :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a este som chcela povedat ze hostia si po svadbe nebudu pamatat aku si mala vyzdobu, vsetky tie detaily na stoloch, kvety vo vazach a tak ale ci sa dobre najedli, vypili si a zabavili sa. podla toho sa treba orientovat a pocitat s tym uz pri stanoveni limitu rozpoctu a poctu hosti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nakoniec budu tie svedske stoly ;-)
Odpovedať
Aj my budeme mat svedske stoly.. alebo druhu veceru. Ked uz pre nic ine tak preto ze ja budem isto hladna v noci :-D
Odpovedať
my chceme - polievka, hlavne jedlo - panenka s prilohami, potom rezne so salatom....a pred polnocou svedske stoly :-) ( predjedlo sme nakoniec skrtli)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?