Svadobne posedenie

Profilova fotka
Ahojte damy, rada by som sa popytala, nakoniec sme upustili od svadby s Djom a tancovackou do rana.. Mali ste niekora svadobne posedenie len s rodinkou? ako to prebiehalo ? obed vecera a domov? ja si predstavujem klasicke jedlo krajanie torty aj veceru a posedenie ale neviem ako to potom ukoncit a kedy..mate typy?
Odpovedať
@zuzankak89 Kamarati takto mali. Obrad mali o druhej, na hostinu sa museli presunut dost daleko. Kym sa jej rodina ubytovala a zlozila na izbach sa pofotili, no mohli zacat s hostinou tak o 16:00 odhadom. Na hostine mali normalne jedlo a kolace, druhy chod pokial viem nedavali, ale mali sladke zaviny aj tortu, nejake mlsanie na stoloch tak asi ani nechybalo. Sedeli asi do 23:00, potom sa rozprchli... Hudbu pustali len tak z pocitaca, doniesli si repraky. Hosti mali cca 30, a ocividne im bolo dobre ked sedeli tak dlho :-) My tiez planujeme malu svadbicku len take posedenie, ale mame 2 verzie ako to urobit :-D Vacsia cast mojej rodiny pride len na otocku, takze okolo siedmej pojdu prec a drahy vola z rodiny iba rodicov, takze bud sa zabavime este v ten vecer s kamaratmi alebo si to nechame na iny den. Uvidime :-)
Odpovedať
@zuzankak89 neplanuj. Nechaj to len tak plynut a ludia sa postupne budu brat domov a nasledne to potom ukoncis. Brala by som to ako taku mensiu rodinnu oslavu
Odpovedať
Profilova fotka
takéto akcie sa len tak nekončia, teda nejakým pokynom, že choďte všetci domov. väčšinou to ide tak prirodzene, že sa ľudia pomaličky porozchádzajú domov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_22 ja uz mam asi 5tu verziu svadby, priebezne to menim ale myslim, ze toto bude najlepšie.. Nie som na tradicie ani na somarinky okolo, chcem mať pekné šaty, fotky užiť si toa nie byť v strese celý deň ako to všetko dopadne. A budete mat aj 1 tanec symbolicky?
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to okay, chodte sa niekam najest, popripade a spravte si to v lete a niekde na zahrade si zatancujte a hotovo :-)
Odpovedať
My sme mali malu svadbu, najprv to malo byt len posedenie, ale nakoniec sa aj tancovalo...mali sme len najblizsiu rodinu, obed, krajanie torty, aj vecera..o hudbu sa postaral moj brat a pustal z notebooku...nakoniec sme boli do polnoci
Odpovedať
@zuzankak89 Nooo ver tomu, ze na mna nemas... My uz sme aj termin presuvali a zda sa, ze ani tento termin co mam vo fotoblogu vlastne nie je konecny, lebo sa chceme stahovat 100 km, do vlastneho a to nie je len tak ze cau sefe, tu mas vypoved, cau banka, dal som vypoved, dajte mi hyposku... :-D No chapes... Nastastie ja som nikdy netuzila po velkej svadbe, takze s tym terminom sme relativne flexibilni, ine je, ked potrebujes foto, kameru, dj, velku salu kde vsetkych popraces, to fakt treba riesit dopredu a mesiac pred svadbou uz je rozhodne neskoro :-D A inak sa zhodujeme v nazore na tradicne velke svadby, tiez nie som na vsetky tie serepeticky okolo a aby mi potom este bolo luto, ze som si nikoho poriadne neuzila? No nieee budeme v malom kruhu a bude to naozaj o nas... Na to sa velmi tesim... Co sa tyka tancovania, ja by som nebola proti, ale moj chlap je netanecnik, doslova. Aj ked chodime inym na svadby tak so mnou zvladne tak pol pesnicky, maximalne 3, podla toho ako velmi je opity... Nebudem ho do toho teda tlacit, a asi by to aj bolo trosku cudne keby sa potom cely vecer netancuje.
Odpovedať
Profilova fotka
My podobne ako Zuzka netuzime po velkom happeningu, obaja mame narocne zamestnania, kde musime denne rozhodovat o sebe aj inych, a NAS den si chceme uzit v co najvacsej intimite. Pozyvame najblizsiu rodinu (bude nas do 20), po obrade sa budeme fotit v Amade Château, o 18tej zacne vecera, o 21 budu mat hostia zabezpeceny transfer do Bratislavy, a my ostavame na wellness do nedele. Budeme mat tortu, zakusky, na konci hostia dostanu krabičky a nabalia si co im najviac chutilo + kus torty a flasku (este sme sa nedohodli ci vino alebo palenku, uvidime po ochutnavke menu)
Odpovedať
Profilova fotka
žienky a svadobné oznámenia budete riešiť normálne oficiálne alebo len popozývate osobne rodinku a znamych? Lebo ja chcem aj každého osobne pozvať vysvetliť im čo a ako to bude celé prebiehať ale zase oznámenia to by asi malo byť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankak89 Povodne sme chceli dat spravit drevene hviezdicky, ale asi sa na to vykasleme..
Odpovedať
@zuzankak89 Ano, oznamenia som povedala, ze chcem, bolo by mi luto ich nemat, aj na pamiatku. Ale urcite nechcem take tie vyrezavane, s termorazbou a podobne proste za vela penazi, sice pri malom pocte oznameni to tak nezasiahne rozpocet, ale to mi zas pripada zbytocne. Mama ma paradnu tlaciaren, takze teoreticky mozem tlacit u nej, pozvanky k stolu urcite, ale oznamenia som urobila 2 navrhy a stale nie som spokojna :-D Takze patram aj inde. Navyse ako pises k takym svadbam ako planujeme treba instruktaz, takze aj kvoli tomu, urcite. Napriklad, kedze nebudeme do vecera je blbost aby sa hostia obliekali do vecernych siat... Staci len nieco formalnejsie, ja sa smejem, ze ako do kostola, lebo v kostole svadbu nemame :-D
Odpovedať
Kamaratka mala tak, ze mali normalne na urade obrad, tam boli aj kamarati ale potom sla len s rodinou na neskorsi obed, dali si par poharikov a potom si sli s nami vecer sadnut normalne do baru a tam sme sa bavili az do rana :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Normálne choďte potom na obed, tam si niečo vypite a nemusíte hneď ísť domov ale tak si myslím, že ľudia aj sami pochopia kedy je čas sa pobrať domov
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali mini svadbu - nelutujem. doobeda sme sa pofotili o 15 sme mali sobáš - tam prišiel kto chcel (kedže mam mega rodinu a toto bola prva minisvadba) na večeru sme brali iba rodičov súrodencov starých rodičov a bolo nas cca 25....... tam sme mali klasika 3-chodovú večeru a potom za 2 hodky doniesli švédske stoly kedže nikto nebol ubytovaný tak manželova rodina odchádzala cca o 10......o 11 sme boli doma :)))))) odporučam ale nejakú hudbu aspon - my sme netancovali vôbec (môj manžel netancuje a mne to tiež nechýba) nam zostala hrať klasicka kapela čo hrala pri odchode z domu pred kostolom tak tam nam zahrali pár "kôl" ---- doteraz nám veľká svadba nechýba - kedže nemame radi ten cirkus okolo toho :) pre inšpiráciu ako to vyzeralo cca 2,14 sú zabery z večere https://www.youtube.com/watch?v=vJFkJ...
Odpovedať
Profilova fotka
@4janica4 krasne videjko :) ano takto si to aj ja nejako predstavujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, my budeme mať: obrad na úrade v piatok, následne slávnostné posedenie s najbližšou rodinou (cca 25 ľudí) v reštaurácii. Podávať sa bude obedové menu a večera, budú aj zákusky a ovocie. Miestnosť v reštaurácii kde bude posedenie máme možnosť využiť od 12:00 - 22:00. Na posedení si pustíme hudbu z notebooku, možno aj potancujeme uvidíme..... Kameramana nebudeme mať a niekto z rodiny nás pofotí máme kvalitnú zrkadlovku takže tak. Svadobné šaty budem mať zapožičané no a za takú sumu, že sa kamošky čudujú, že len tak málo ..... (65€) :-D. Make up, vlasy budú ale len niečo jemné, taktiež kytica pravdepodobne z poľných kvetov. Obrúčky wolfrámové. Nasledujúci deň chata s bratrancami, sesternicami a kamarátmi každý kto bude môcť tak príde. Ani veľká ani malá svadba, drahé alebo lacné obrúčky, šaty za xxx€ a podobne, nič, Vám šťastný život nezaručí, záleží len na Vás dvoch a je už na Vás akým spôsobom to chcete spečatiť ;-) Podstatné je, urobiť to tak ako chcete Vy dvaja, ako si to Vy dvaja predstavujete a aby ste boli spokojný, to je základ.
Odpovedať
@karelianka môžem sa spýtať koľko ta to posedenie bude stát a že či alkohol beriete od nich alebo ste si ho obstarali sami ? :) tiež to takto plánujem a tie šaty su peknunké :)
Odpovedať
Vďaka za šaty :-) Chcela som jednoduché a našla som :-) Prípitok, polievka, hlavné jedlo, kávička, zákusok a druhé jedlo cena 15€/1osobu. Takže rátam že do 500€ nanajvýš 600€ nás vyjde posedenie pre 26 osôb so všetkým, čiže 2 chody, bar a všetko ostatné. A ak si namiesto druhého jedla vyberieš švédske stoly tak cena je tam potom teraz neviem či 18 alebo 20€. Cena si myslím že je super, nakoľko v Jonatane za jednochodové menu (prípitok, polievka, hlavný chod a káva) cena 10,20€/1osoba + 25€ čašníkovi + sviečky a servítky cena neviem aká a ešte návleky na stoličky 1,10€/1stoličku (neviem či by boli nutné). Keďže svadba bude v júli zvažujem, že namiesto zákuskov (zákusky aj tak budeme mať svoje) ak bude možnosť tak zmrzlinový pohár. Alkohol máme vlastný z baru jedine na náš účet pivo a možno čapovanú kofolu, samozrejme ešte káva kto bude chcieť. @dendula93
Odpovedať
@karelianka to su super ceny, ja som teda zvedava ako to nacenia mne u nás v hlohovci :) dakujem za info.
Odpovedať
Profilova fotka
@karelianka dobre ste to vymysleli a krásne šaty...veľa štastia v manželstve prajem :)
Odpovedať
@karelianka ahoj,kde požičiavajú také lacné šaty? Inak sú krásne :-) presne take jednoduché by som chcela :-D
Odpovedať
@zuzankak89 Ďakujeme veľmi pekne :-)
Odpovedať
@eliska623 ahoj, nielenže požičiavajú ale aj sa dajú kúpiť za lacný peniaz ;-) link na e-shop: http://eshop.spolocenske-saty-online.... Šaty som bola skúšať v Prešove, kde je aj požičovňa šiat, vopred som sa kontaktovala s predajňou o aké šaty mám záujem a pod...... Veľmi príjemná slečna, ochotná. No ak nemáš možnosť šaty vyskúšať v Prešove tak jedine kúpa šiat.... http://eshop.spolocenske-saty-online..... Pozrieš uvidíš a možno Ti aj nejaké padnú do oka ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?