Svadobné pohostenie. Čo budete mať na stoloch?

Nevesticky, co vsetko budete mat na stoloch ? Mam na mysli nieco na dzobkanie medzi hlavnymi chodmi....Dajte tipy. Dakujem.
Odpovedať
planujeme dat na stoly slane pecivo domace: tycinky a pagaciky a mozno aj zakusky, ale len mozno. Vacsina obcerstvenia bude na vedlajsich stoloch, kde si budo moct hostia brat.
Odpovedať
a co presne na tych stoloch bude ?
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat na stoloch - mame okruhle len slane pagaciky, tycinky ako pise lin123. zakusky urcite nie, vylozene budu z kazdeho druhu vedla vramci sved.stolov,pri ovocnom salate a ostatne sa budu chladit. ak sa budu minat,dolozia sa z chladnicky. na viacerych svadbach som neskor na take poloroztecene a teple kolace ulozene na stoloch nemala chut a ani esteticky to nebolo ok.
Odpovedať
my budeme mať na zobkanie syrové pagáčiky, slané lístkové pečivo a sladké na stoloch budú moravské koláčiky ale také malinké jednohubky , vlastne také by mali aj byť, koláče budú tiež na takom bufetovom stole na jednej časti bude vyložené alko a nealko, nech si zoberie každý ako potrebuje, na dalšej ovocie a koláče ktoré sa budú doplnat, tiež nemám rada roztečené koláče
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?