Svadobná večera. čo by ste odporučili ako prvý chod ?

Profilova fotka
Babulky, povedzte co mate na prvu svadobnu veceru, myslim, prvy chod? My sa nevieme rozhodnut, ze co chceme a tak hladam inspiracie. Diky moc!
Odpovedať
My uvazujeme o gordon blue s hranolkami a ryzou + zeleninova obloha. Predtym samozrejme kuracia polievocka.
Odpovedať
My budeme mať ako predjedlo mozarelu s paradajkami, bazalkou a šunkou, slepačiu polievku a hlavný chod budú plnené morčacie rsia so syrovou omáčkou s ryžou, hranolkami a zeleninou. Ďalšie servírvané chody neplánujeme, budeme mať teplý a studený bufet. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali platok kuracieho a platok bravcoveho kare s broskynou a so syrom. a mozno bola podtym aj sunka, ale to si uz nepamatam. a k tomu opekane zemiaky a ryza. kazdopadne skor odporucam nieco klasicke, nie nejake experimenty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... pozri i tu, nájdeš inšpirácie... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, na predjedlo sa uz ani nepamatam, potom slepacia polievocka a hlavne jedlo - 2 druhy maska na prirodno so super stavickou a k tomu ryza a hranolky - pozri sa ku mne do albumu, mala by tam byt jedna fotka. Bolo to super a vsetci boli spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem babulky, za inspiracie! A made, ze linky...asi vymyslime nieco podobne, lebo nesmie me mat ani hovadzie ani bravcove, lebo budeme mat hosti co su aj zidia aj muslimi...takze to bude riadna sranda... :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
mozno by stacila aj polievka a hlavne jedno
Odpovedať
Profilova fotka
JA by som vám doporučoval- :-) Predjedlo Domáca zaúdená bravčová panenka s medvedím cesnakom a paradajkovou drobenkou Mozzarella s pečenou paradajkou a bazalkovým pestom Cuketové carpaccio s nakladaným kozím syrom a horčicovým piškótom Lososový tatarák s rebarborovým pyré, domáca hrianka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked si to citam tak zacinam byt hladna :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?