Svadobná recepcia

Profilova fotka
Chcem sa spytat ci riesil niekto svadbu v style recepcia/ raut. Zda sa mi to ako fajn napad. Rodicov a blizsiu rodinu samozrejme zavolame na mensiu veceru a potom svadobna recepcia s kamaratmi aj s rodinou :). Co vy na to?
Odpovedať
@aminartg bola som na dvoch takýchto svadbách a bolo to fajn :) dobrý nápad :)
Odpovedať
tak recepcia je asi nieco ine ;-) ... ale tento model svadby je bezny v CR - obed s rodinou, potom pauza na fotenie a rodinne klabosenie a vecer pridu kamosi na zabavu s teplym a studenym bufetom....aj u nas je uz normalne, ze sa podava naraz len vecera a zvysok potom vo forme svedskych stolov....len neviem, ako si to predstavujes - kamarati pojdu na obrad, potom domov a potom sa vratia na zabavu? alebo nepridu na obrad vobec?
Odpovedať
Profilova fotka
@bajana Jasne ze aj na obrad :-). Rozmyslam ze by sa dala pozvanka nejakou takou formou ze vtedy a tam...
Odpovedať
@aminartg no to sa mi nezda velmi stastne....alebo budu vsetci miestni? co budu robit, ak pridu zdaleka?
Odpovedať
@bajana @aminartg presne takto to prebiehalo v lete keď som bola na svadbe... obrad o 13:00 a raut od 19:00. Počas tej "pauzy" sme skočili na obed a prešli sa po meste (keďže sme boli z iného)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ono je pravda ze to treba este cele domysliet a premysliet, ale sa mi zda ze bz to mohlo byt fajn :-)
Odpovedať
@linkinzuzka mě se třeba tento styl svatby nelíbí, abych někam jela na obřad a pak se trmácela po městě než budu moct přijít na hostinu asi bych přijela rovnou až večer
Odpovedať
Profilova fotka
Ale z obradu sa trmaca vzdy. Pokial neni vyslovene v mieste oslavy.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to tiež začala plánovať na takýto štýl, ale keďže polovica rodiny bude cestovať z Moravy a ten prestoj som pre nich nevedela vyplniť nejakou aktivitou, rozhodli sme sa s partnerom, že celú svadbu časovo posunieme až na večer a bude štýlom recepcie. Takže nebudeme mať žiadne oficiality okolo a ešte by sme mali mať dosť času počas dňa na fotenie napríklad :)
Odpovedať
@aminartg ahoj, my tiez planujeme v tomto duchu svadbu. No my mame to stastie, ze vsetci sme z rovnakej dediny aj moja, aj priatelova rodina..ti,ktori su z mesta budu medzi casom po obrade na dome mojej babky, kedze su to jej vnucence..a chceme mat svadbu neskor, aby nemuseli dlho cakat,kym tam pridu.k svadobnemu stolu na zaciatku pojdu ti najblizsi a o nejake 2-3hodinky sa pridaju oni a kamarati..aj zvysni bratranci a sesternice to tak riesili, lebo nas je velmi vela a sala by nam nestacila
Odpovedať
Profilova fotka
Hm. Otázka - čo znaená svadba štýlo recepcie? Nebude sa tancovať, len jesť a klábosiť pár hodín? My sme chceli niečo iné, zrejme budeme mať večeru tak, aby známi a kamaráti nemuseli dlho čakať a prísť potom okolo deviatej.. chceli sme grilovačku, čo sa asi dosť dobre nepodarí.. no uvidíme.
Odpovedať
Profilova fotka
No moj plan je ze stravovanie a stoly budu v tom style. Ale tancovacka a program bude normalny :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aminartg Takže vlastne ide len o to, ako sa podáva jedlo? :p
Odpovedať
Profilova fotka
V podstate ano... A nebude take to oficialne ty sedis tam a pod. :-)
Odpovedať
@aminartg presun z obradu na hostinu by som nenazvala trmacanim :-S .....mne sa to teda ako napad nepaci, predstav si, ze cele poobedie leje....alebo je 35 stupnova horucava....co maju ti ubohi hostia po obrade robit? a co budete v tom case robit vy? a preco neches veceru pre vsetkych? u nas je este aj tradicia, ze vacsina hosti, hlavne rodina, je pozvana na svadbu kompletne a kamarati alebo kolegovia, ktori su miestni a chcu ist pozdravit mladomanzelov, prichadzaju okolo desiatej, ked sa podava jedlo formou bufetu a zabava je v plnom prude....ale oproti ostatnym hostom su vo vyraznej mensine....myslim poctom
Odpovedať
@aminartg a aj pri "recepcii" budes musiet ludom zabezpacit nejake sedenie, takze tomu "ty sedis tam" sa asi nevyhnes....
Odpovedať
Profilova fotka
Ono ja by som to chcela celkom so sedenim, aj stoly. Len to jednlo by nebolo tak oficialne podavane. Aj pripitok chcem, krajanie torty vsetko :-). Tak to zabezpecenie prepravy je jasna vec. Este stastie ze takmer vsetci su z Bratislavy takze s tym nebude az taky problem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?