Svadobná hostina v okrese Ružomberok. Poraďte

Profilova fotka
Ahojte baby, viete mi niektora poradit nejaky priestor na svadobnu hostinu pre cca. 60 ludi niekde na Liptove? Hladam aj dobre foto/video a taktiez nejaku firmu, ktora mi urobi svadobnu vyzdobu...
Odpovedať
ahoj si z Rk? je viac moznosti ale zalezi ci chces hotel alebo staci len sala
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj v RK je krasny hotel sala a na kedy to potrebujes
Odpovedať
Miriam830 v RK pre 60 ludi napr. Hrabovo, Motel Gombas, Kultura a este nejaka nova sala pri byvalej priemyslovke.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj miriam830 ja mám svadbu v júni. Budeme ju mať v kultúrnom dome v Liskovej. Cena bola dobrá oproti Hrabovu. A pri priemyslovke to je tak na 50 ľudí. Ja budem mať cez 70. Ak ti nevadí skús okolité dediny. Ja mám iný problém. Kto by mi vedeľ poradiť dobrú kozmetičku a kaderníčku. Najlepšie v jednom salóne. Ja to v Rbk moc nepoznám dlhší čas žijem v zahraničí. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Ahojte dievčatá,ja som tiež z Rk,svadba bude 08.08.2008,a zrejme by mala byť v Hrabove,hostí budeme mat okolo 70.Čo sa týka sály,tak najskor sme chceli mat svadbu v Moteli Gombas ako si vyssie spominala,avsak v lete nerobia svadby,ale mame zarezervovanu aj Kulturu,pre istotu 8-) lebo pravdu povediac moc toho na výber u nás v Rk nemáme... a odkaz pre mirindu:možno salón Image,myslím,že je tam aj kozmetika,takže by si to mala v jednom salóne. A ak sa možem spýtať,tak kde konkrétne v zahraničí si?A čo sa ti na Hrabove zdalo príliš draho,alebo si nebola spokojná s prístupom hotela?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj a.na. Ja som sa v Hrabove nebola ani pýtať. Moja kamarátka mala svadbu v Hrabove pred dvoma rokmi. Bola som tam a prostredie sa mi veľmi páčilo. No potom doniesli jedlo, ktoré ľudom moc nechutilo a boli to malé porcie (v porovnaní s cenou). Mne osobne to nevadí nie som prieberčivá a ani toho moc nepojem. Ale obávala som sa reakcie pozvaných hostí a nechcela by som riskovať že mi svadbu ofrflú. Jasné že nikdy nevyhoviem každému ale ak môžem chcem predýsť problémom. Ináč s priateľom sme v Anglicku. A už dlhší čas nežijem v Rbk preto nemám žiadne kontakty. Nevieš či v tom salóne vedia spraviť dobre make-up. Vieš ja mám problematickú pleť a nalíčiť ma tak aby to všetko zakryli je umenie. Ďakujem veľmi pekne za radu. ;-)
Odpovedať
Takze babenky,vraj sa tam zmenilo vedenie,tak len ostava dufam,ze sa to tam pomenilo k lepsiemu 8-) No ja som tiez sama zvedava,kedze to tak vychadza,ze by sme tam mali mat svadbu,ale v najblizsej dobe{zaciatkom aprila} ak nam vyda cas,tak sa tam chceme ist s milym kuknut a dat si nieco na ochutnavku,aspon uvidime,ci budu tie porcie male a tak celkovo,ze ako to tam vyzera s tou salou..potom vam dam vediet,ze ako sme boli s nimi spokojni,ok. Mirinda pisala som ti do IP,tak si precitaj.. Inak ja osobne nemam skusenosti,co sa tyka kozmetiky a licenia v tomto salone,vzdy som si tam bola dat len vlasy robit,ale to zalezi asi na osobe,ktora ti ho bude robit,vies bo su tam aj mlade baby,no ale lepsie je sa dat namalovat od nejakej,ktora ma uz viacere skusenosti,nejaka odbornicka,ked pises,ze mas problematicku plet,aby ti tam nedala nieco,co by ti podrazdilo tvoju plet,ale to treba s nimi prekonzultovat,telefonne cislo som ti poslala do IP,je mozne ho najst aj cez google...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahoj Miriam, prosim smiem sa opytat kde si mala nakoniec svadbu... teraz riešim podobnu dilemu. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
takze saly v rk motel ranc (kapacita max 70 ludi), v hraboveve (netusim aka je tam kapacita), mala sala v kulture (kapacita okolo 100 ludi), priamo v budove byvalej priemyslovky teraz je tam stredna odborna skola obchodu a sluzieb (kapacita max 100 luci) svadobna hostina tu stoji najmenej nakolko jedno pripravuju ucni pod dohladom majstrov, a na starej ceste do stiavnice (cesta ktora ide z bystrickej) pri kostoliku je penzion alebo nico take (z osobnej skusenosti je to naj sala velmi mili personal krasne prostredie nadherna sala) kapacitaa ma 60-65 ludi
Odpovedať
Profilova fotka
@stopo ja idem mat svadbu v tej restauracii na ceste do stiavnice. vola sa to vila fenix. ale kapacitu maju len 50, ak sa nechceme tlacit a chceme aj tancovat. tesim sa velmi. je to tam krasne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@tulinka38 aj mne sa velmi vo vila fenix pacilo, bola som tam ale len na veceri. Ja som nad tym aj rozmyslala, ale neviem kam potom ubytujem hosti. Skoro vsetkych mame z BA, tak som sa zacala pozerat po niecom v tomto okoli. Kde budes mat ubytovanych hosti ty?
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta12 no, nakoniec sme sa rozhodli ze to je prilis male, tak budeme mat hostinu na katolickej univerzite, v spolocenskom centre. je to obrovske, budeme mat kopu miesta a hosti ubytujeme na internatoch, buduca svokra tam uci, tak vybavlila vsetko za velmi dobru cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím Vás máte typ na miesto pre menšiu svadbu? Myslím tak pre 20 ľudí. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzimao skus pansky dom, je tam krasne vzadu v tom drevenom domceku. alebo potom vilu fenix.
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta12 Ďakujem za inšpiráciu. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Baby pozante nejaku kucharku čo chodi varit po svadbach? dakujem
Odpovedať
ine saly v RK nie su?
Odpovedať
baby mali ste niektora hostinu vo vile fenix? ako ste boli spokojne?
Odpovedať
http://www.facebook.com/#!/pages/Mote... kapacita 80ludi a je tam vyborne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?