Svadobná hostina v hoteli Pod Lipou Modra

Ahojte, chystame sa mat svadbu v Harmonii pri Modre v hoteli Pod Lipou. Nemate niekto skusenosti s tymto miestom? Zaujima nas najme pocet ludi, ktori tam vojdu, ake su referencie na obsluhu a vsetky podobne dolezite veci.
Odpovedať
Profilova fotka
cau, ja som povodne tiez nad tym rozmyslala ale nejako z toho zislo. Na nete ani poriadne nie su. referencie nemam, chod sa tam pozriet a povypytuj sa. Skor sa mi pacila zochova chata.
Odpovedať
ahoj snehulienka, a ty si sa rozhodla pre Zochovu chatu? Uz sme si to boli pozriet, tie miestnosti nie su sice velke, ale to prostredie, terasa a trosku prirody su fajn. Aj hotelova cast - izby, menili prave nabytok, vyzera to zaujimavo. Len neviem, ci sa tam vsetci zmestime. Bude nas okolo 60. A kuchynu tiez nemame vyskusanu, kedze nevarili v tom case. No este budeme rozmyslat a testovat.
Odpovedať
A pod lipou už funguje?
Odpovedať
nsoci, ak hovorime o tom istom hoteli Pod lipou v Harmonii, ten funguje, teda aspon v sucasnosti tam prebiehaju rozne skolenia. Mas ine informacie? Prip. skusenosti s tymto hotelom?
Odpovedať
ten "cez cestu" od Zochovej chaty? Ak je to on, nie, nemám, je zrušený, sme tam boli. (aspoň v januári bol)
Odpovedať
Profilova fotka
Nsoci, na zofke nie je hotel pod lipou, al chata breza ak myslis to.strom jak strom beatka, my mame plan 80 ludi chceli sme mat sobas na hrade (cerveny kamen) a oslavu niekde pobliz. Moj priatel je priamo z harmonie. Nakoniec sme sa rozhodli pre sobas v topolciankach takze aj hostinu sme tam dali. Zoska je pekne odfotenana nete a maju tam dobre jedlo (kamoska tam bola na silvestra a pochvalovala si) je dolezite, kolko skusenosti maju so svadbami a s tolkymi ludmi naraz. podla toho som si aj ja vyberala.
Odpovedať
:-) jo... breza... tak nič. tu chaosím
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Beatka, my sme boli do hotela pozriet tento vikend, ak chces mozem ti poslat fotky. maju dve saly vedla seba, predelene velikanskymi posuvnymi dverami. Ta pani hovorila, ze robia to tak, ze v jednej je hostina a v druhej sa tancuje. obe miestnosti su rovnako velke. hovorila vsak, ze max. do jednej miestnosti narvu 52 ludi. nas je 55. vravela ze obycajne pri vacsich svadbach to este riesia tak, ze deti daju do druhej miestnosti, aj im to tak viac po detsky vystroja. lenze my sme to tak nechceli, chceli sme byt vsetci spolu. Z restiky sa da vyjst rovno von do prijemnej zahrady s bazenom, ktory je v lete aj napusteny a samozrejme k dispozicii. Ta pani bola velmi mila inac. no a izby su tam dvojpostelovky, cena myslim 1000 korun, ale to neviem presne.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim hotel Pod Lipou teraz konkretne. Boli sme aj v Zoske aj v Zochovej chate - varia dobre celkom aj dost velke porcie, aj v hoteli istota, to je v pezinku, a este sme boli v hoteli Harmonia, obrazky poslem ak mi napisete do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Este E-mail, ja som si mailovala s p. Sisulakovou (makcene na oboch S), na maile podlipou@mail.t-com.sk, telefon priamo na recepciu je 033/640 7790
Odpovedať
Ahoj Majulienka, vdaka za odpovede. My sme tam boli tiez a to prostredie, terasa, okolie sa nam hrozne pacilo, len ta miestnost na hostinu sa nam zdala dost mala. Nas je okolo 60, plus nejaky ludia pridu neskor. Takze asi to zavrhneme. Ale boli sme pozriet v Harmonii hotel Kamzik - ovela vacsia miestnost, terasa - ale nezakryta, vonku bazen... len je to take rekreacne stredisko, lepsie povedane Skola v prirode a tabory. Budova na ubytko vyzera tak spred x-rokov, no rozhodujeme sa. A este sme boli v Sv. Jure Horsky hotel Eva - to vyzera celkom fajn, len v tej miestnosti namiesto okien su zrkadla, parket je celkom fajn, len tiez zrkadla, no a cenovo sa tvarili celkom fajn. Skus pozriet. Alebo ste si uz vybrali? Prosim, posli mi fotky do IP. Prip. ak mas este nejake informacie, napady na miestnost, budem rada, ak napises. Vdaka. B.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Cau bei, nebola som tu. rozhodli sme sa pre zosku, eva bola uz obsadena na 2.9.2006
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme mali Pod Lipou firemnú akciu a postarali sa o nás naozaj dobre... aj čo sa varenia týkalo, aj priestory boli pekné... neviem, ale, akú veľkú svadbu by vedeli pripraviť.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemala niektora z vas svadbu v Modre harmonii: Študijné stredisko ÚJOP CĎV Univerzity Komenského? Vcera som sa tam bola pozriet, kapacita je tam vraj 80 hosti, da sa aj ubytovat, ale rada by som videla nejake foto ako to tam vyzera vyzdobene + referencie. DAkujem velmi pekne...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte nemáte niektorá čerstvejšie skúsenosti s týmto hotelom?
Odpovedať
... a my sme tam raz isli na vikend a akosi na nas uplne zabudli, nikto tam nebol ]-( tak sme sa krasne vratili domov ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?