Svadobná hostina v Château Mignon Dubnica

mate skusenosti s touto restauraciou?
Odpovedať
1
2
od koho by som mohla zistit informacie o tejto restauracii? nikto tam nemal svadbu? ach jaj... :-(
Odpovedať
Ahoj - nepoznam nikoho kto tam mal svadbu, ale viem ze je to tam pekne, obrad moze byt vonku a je to v krasnom prostredi..ale bude to urcite dost drahe... co sa tyka sluzieb tak neviem...
Odpovedať
mary677, sice Ti to potrva, ale viem, ze su tu svadobne albumy bab, co tam mali svadbu...len sa musis nimi preklikat ;-)
Odpovedať
ja som si myslela ze to tam bude dost drahe, ale ziadne referencie... nic.. keby sa platilo za ozajstnu kvalitu tak by sa to aj oplatilo. len z fotiek clovek toho moc nevie... nasla som len 2 albumy a z toho jeden bol album manzelky majitela tej restiky tak to tiez nie je moc hodnotitelne...
Odpovedať
Profilova fotka
daj link na tie albumy
Odpovedať
...tak napis tej druhej co nie je majitelka - i ked mozno je to kamaratka ;-) ... najlepsie by bolo ist sa osobne opytat aky na teba spravia dojem a podla toho sa rozhodnut... je to tam krasne vynovene, luxusne..tazko povedat ake budu ceny a sluzby len tak... podla toho co viem tak len napoje tam stoja viac ako je priemer.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... toto je ta majitelova svadba
Odpovedať
..vyzera to pekne, ved sa tam skoc opytat :-) ........
Odpovedať
pojdem sa opytat, ale chcela som vediet ci niekto ma skusenosti napr.s obsluhou, s chutnym jedlom... a tak... to majitel asi nepovie
Odpovedať
ahojky mary, ja som tam bola na oslave a plánovali sme tam veselku, ale prekvapil nás rozpočet. tak sme sa nakoniec rozhodli pre hotel v tepliciach. ale ak môžem doporučiť, obsluha je naozaj v rukavičkách, doslova a do písmena, jedlo veľmi chutné, samé špecialitky a prístup pána majiteľa veľmi ústretový. dokonca bol ochotný prehodnotiť cenu, ale napokon sme sa rozhodli pre iné riešenie svadby.
Odpovedať
to som rada, ze je majitel ustretovy, pojdem sa tam urcite pozriet ako to tam vyzera... mala by som tam rada svadbu tak zhanam co najviac info
Odpovedať
Článok sa načítava...
a už máš termín?
Odpovedať
este nie, bud tento rok alebo buduci, my sa neponahlame, ale robim si prieskum kde asi v okoli Trencina su dobre restauracie na svadby
Odpovedať
zuzannika a v ktorej restauracii budete vy mat svadbu? mne sa velmi paci ze tam dokazu do chateau mignon vraj dat na terasu aj party stan o tom som vzdy snivala. a o akej cene s vami priblizne hovoril?
Odpovedať
vyberali sme medzi chateau mignon, most slávy a baračkou. nakoniec zvítazila baračka, je tam rovnako krásna miestnosť na oslavu a v zimnej záhrade, kde budeme mať tanečný parket a večerný raut. áno, aj ja som chcela ten party stan a dokonca aj svadobný obrad v ňom, ale nakoniec sme uvážili, že radšej investujeme do bytíku. ale na druhej strane, je to tam krásne, varia naozaj skvele a čo si len zaželáš to ti splnia, no nie je to zadarmo ;-)
Odpovedať
a kolko budete mat hosti? a kolko by vas to tam stalo v chateau?
Odpovedať
:-) zuzannika mozes pisat aj sem nech aj ostatni maju prehlad ako je to v tejto restauracii
Odpovedať
nikto novy sa neprida kto mal alebo planuje svadbu v tejto restauracii?
Odpovedať
Profilova fotka
vlada911 • Dnes o 19:18 ahojte nevestičky, chcela by som sa dozvedieť či ste niektorá mala alebo poznáte niekoho kto mal svadobnú hostinu v Chateau Mignon v Dubnici n. Váhom. Zaujímalo by ma aká bolo spokojnosť s personálom, jedlom, či niekto využil aj zastrešenie parkoviska (ako to píšu na ich stránke), ako sa páčilo prostredie reštaurácie (aj priestorovo) atď. Viem, že dôležité je si to pozrieť na živo (to plánujeme aj uroviť), ale najskôr by som chcela počuť nejaké názory. Takže už teraz vam dakujem za odpovede a prajem pekný víkend!
Odpovedať
ked si to pozirete nazivo potom nam napis co si zistila :-)
Odpovedať
kraaaaaaaaasne prostredie, verim tomu, ze aj svadba tam je uzasna, ale neskutocne peniaze to stoji, len jedalny listok - i ked zaujimavy, ale strasne moc drahy, niekedy az o 100 percent oproti inymi hotelom, a to ked ratam v porovnani s hotelom tiez na vyssej urovni
Odpovedať
segra od kamosky tam mala svabdu este pred majitelom a boli velmi spokojni, dokonca tam mali hostia aj ubytko, ale ceny boli nekrestanske... ale na druhej strane, moc im to nejde podla ich predstav, co sa tyka navstevnosti a svadieb, takze pytajte si zlavu, urcite budu ochotni Vam nejaku poskytnut ;-)
Odpovedať
a preco im to moc nejde? preto ze maju take vysoke ceny?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tam urcite budem mat svadbu:) Ceny su vyssie, ale my robime svadbu pre 12 hosti, takze si potrpime radsej na uroven..Inak je to tam perfektne,a to som narocna:)
Odpovedať
tak potom pridaj foto a skusenosti
Odpovedať
Profilova fotka
jo to urcite, ale az april 2010:)
Odpovedať
Profilova fotka
inak bola som tam uz parkrat pozriet, je to tam krasne, obzvlast ta terasova zamurovana cast cela presklenna, prave minule som videla, ako tam pristavili veliky party stan-tanecny parket a pootvarali tu presklennu cast,takze to bolo spojene, ale zaroven to nebolo nacapkane na sebe.. vyhoda je, ze v tej casti je to tak pekne, ze clovek nemusi mat vyzdobu..len stol staci vyriesit. Inak obsluha-baby su strasne zlate a ochotne, co som sa s nimi vzdy rozpravala tak nemozem povedat kriveho slova :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte, mne sa tiež Chateau Mignon veľmi páči a rozmýšlame o svadbe tam a akurát včera som zisťovala ceny a napísali mi cca 1250,- sk na osobu. Ceny v iných reštauráciách som ešte nezisťovala, ale zdá sa mi to aj dosť keď chceme mať okolo 50 ludí. Je to tam ale veľmi krásne, komu nezáleží na cene, tak odporúčam len je to tam také stiesnenejšie.
Odpovedať
a co vsetko je v tej cene 1250?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?