Svadobná hostina na dvore/záhrade

Profilova fotka
Baby,mali ste niektorá svadbu vo dvore,alebo v záhrade cez letné obdobie pre cca 80 ľudí? Akú ste mali alternatívu ak by náhodou pršalo? My sme nad tým dosť uvažovali,nakoľko by to bolo pre nás aj výhodou,keďže máme aj malého,ktorý toho času bude mať skoro tri rôčky,takže by nebol problém aj s uložením do postieľky, netuším,koho by som si k nemu zavolala,keďže všetkých známych,ktorých pozná a je na nich zvyknutý budú na svadbe a obťažovať tým nikoho nechceme.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez toto plánujeme. ..ale tak pre 30-40 ludi...a mam rovnaku dilemu ako ty..ci bude pršať. Ak ti to svadobný rozpocet dovolí, zvaz prenajom party stanu. Robia k nim aj podlahy, takze aj travnik by nemusel az tak veľmi utrpiet. Rataj ale s min 1500 e za prenajom. My si to zial dovolit nemozme, tak hladame iny zalozny plan :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tin_ka_ke no tak v takom prípade si to nemôžme ani my dovoliť :-D KeĎ na niečo prídeš,daj vedieť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirususka daktore baby to riesili aj kupou altanku v hornbachu alebo baumaxe..na mierny dazdik by to slo, niektore lepsie altanky maju aj zavesy ako bocne steny. ..ale každopádne to na lejak nebude.. :)) keď este na niečo pridem, tak dam vedieť :))
Odpovedať
Profilova fotka
@tin_ka_ke ďakujem pekne,prinajhoršom bude dobrý aj starý vojenský stan :-D (pod takým sa vydávala moja starká,hehe )
Odpovedať
Profilova fotka
@mirususka super napad...bude to lowcost a aj charizmu to bude mať ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@tin_ka_ke áno,niečo iné,odlišné a zaujímavé :-)
Odpovedať
@mirususka ja som na takej svadbe bola ,sice nebolo tam az tolko ludi ale bolo uzasne .Hotove jedla ,grilovanie ,bazen a super uvolnena zabava .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?