Svadobná hostina. Hotel Kaskáda, Bojnícky vínny dom alebo penzión Termal?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky. V máji 2012 budem mať svadbu na Bojnickom zámku a hladám si miesto pre svadobnú hostinu. Budem mať len 20 ľudí. Myslela som najprv na Bojnicky vinny dom ale ked som čítala tie " pekne referencie " tak ma chuť aj prešla! Rozmýšlala som aj nad hotelom Kaskáda a nad Penzionom Termal. Má niektorá z vás nejaké skusenosti ohľadom týchto dvoch miest? Ďakujem pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fatimagozner ahoj, my sme mali svadbu v kaskade, a aj ked v den svadby bolo vsetko ok, tie 2 tyzdne pred svadbou boli velmi stresujuce, komunikacia s nimi nebola jednoducha,menil sa im personal a aj nase podmienky sa menili z mesiaca na mesiac. co sa tyka nasich dodavatelov, kaskada je jediny dodavatel ktoreho by som neodporucala. na druhej strane co sa tyka bojnickeho vinneho domu, priestory sme si boli pozriet tiez, pekne, ale ked som s nimi neskor chcela komunikovat emailom nikdy mi neodpovedali, jedna moja znama tam mala svadbu tiez4.juna, ako my, a bola velmi spokojna s celkovym pristupom. vela stastia
Odpovedať
Ahoj ,skús v Bojniciach pozrieť aj hotel Bellasi tiež majú pekné priestory a super personál.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez na slaviu pocula samu chvalu, a co sa tyka bellasi, manzel tam mal'poslednu veceru' pred svadbou s jeho hostami, chvalil si, priestory su tam velmi vkusne, tiez sme tam mali ubytovanych par nasich hosti a tiez si izby velmi chvalili. x
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@fatimagozner Ahoj, môžeš mi poslať link na recenzie Bojnického vinného domu? chceme tam mať svadbu, ale rada by som sa dozvedela o tom čo najviac. Ďakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja mam svadbu 23.6. v hoteli Bellasi a zatial som s vybavovanim spokojna, je to tam krasne, velmi sa tesim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beva84 no neviem či to aj niekde zistíš lebo to je zablokované :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte dievčatá, surfujem tu po stránke a rozhodla som sa pridať recenziu na Bojnický vinný dom. Už máme vyše roka po svadbe, ale spomienky zostali skvelé :) Mali sme svadbu v októbri 2012 a prístup majiteľov Bojnického vinného domu bol fantastický a všetko čo povedali, splnili do bodky. Personál bol úžasný. My sme si zaplatili manželský apartmán o jednu noc navyše a prišli na hotel deň pred svadbou. Večer nás čakalo víno, vírivka, príjemná hudba - toto sme dostali od majiteľov ako bonus. Na druhý deň som v papučkách zišla do miestnosti, kde mňa, naše maminy a kamarátky chystala kaderníčka, kozmetička.... no úžasná pohoda bez stresu, s kávičkou, vínkom, čokoľvek čo sme si zažiadali sme okamžite dostali. Aj napriek tomu, že som počula všeličo na Bojnický vinný dom, a odhovárali ma, JA ICH ODPORÚČAM :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?