Svadba v záhrade

Ahojte dámy, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti prípadne či plánujete svadbu doma v záhrade ? :-) :-) Mne sa táto myšlienka veľmi pozdáva, pretože ani ja ani snúbenec nie sme veľmi na oficiality, len nevieme ako by sme všetko riešili - svadobnú hostinu, osvetlenie, ozvučenie, prístrešok,..... (okres Skalica) Ďakujem za každú radu, nápad, fotky.... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@cikitka18 ja som bola minuly rok na záhradnej svadbe bola to dost velka zahrada a oni si objednali firmu ktoru sme mali na svadbe neskor aj my a oni mi tam postavili zahradný stan boli tam oblozene misy grilovalo sa a aj vyzdoba nebola prehnana no mne ososbne sa to velmi pacilo aj preto som si vybrala tu firmu pre nasu svadbu :) Záhradne svadby su super hlavne ked sa vydari pocasie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cikitka18 co sa týka zahradných párty alebo svadieb tak urcite josip na Facebooku maju skupinu pozri si fotky a uvidis ze su top co sa tyka cateringovych firiem
Odpovedať
@cikitka18 poznám jeden pár, ktorý takú svadbu asi dva roky dozadu mal. Sobáš mali na obecnom úrade - klasika, pre nevestu to bol druhý sobáš, po sobáši sa premiestnili do záhrady ich rodinného domu (nebolo ich teda 100, ale len 30 :-D , všetci vedeli, že si majú priniesť "civil" - teda pohodlné oblečenie na grilovačku. Ja som sa s ňou rozprávala, vraj si všetci pochvaľovali, nemuseli mať nákladné róby, na sobáš si obliekli šaty, alebo kostým, muži oblek a hotovo. Neriešili výzdobu, nemajú radi balóniky a pod. mali len požičané nejaké stoly a neviem, čo stoličky, alebo lavice, nejakých dvoch kamarátov s gitarami. Grilovali, mali viacero druhov zeleninových šalátov, slané pagáče a praclíky, nejaké ovocné torty a zmrzlinu. Viac detailov neviem, ale mladomanželia boli nadšení, aj keď vraj zo začiatku mali strach, ako to prijmú rodičia a najmä dve babky :-D , no s rodičmi ženícha bol mierny problém (bola to jeho prvá svadba) a babke sa veľmi páčilo, ozaj tá napiekla kysnuté koláče. Nechceli to riešiť cez nejakú svadobnú agentúru, chceli si tento deň vychutnať s najbližšími v záhrade svojho nového domu, či mali prístrešok, netuším, ale asi áno, letná búrka prichádza rýchlo .
Odpovedať
Profilova fotka
Baby nepoznáte niekoho kto si riešil záhradnú svadbu sám svojpomocne? či sa to dá vôbec zvládnuť alebo je predsa len lepšie nestresovať sa a zajednať si nejakú firmu?
Odpovedať
Profilova fotka
@nataly4324 my sme to mali všetko pripravené sami :) iba sme zohnali kamaráta s priateľkou, ktorí grilovali, inač sme to všetko zvládli :) pozri foto, ako to vyzeralo :) boli to síce mega stresy :D ale za tie ušetrené peniaze to stálo si myslím (ktoré by z nás vykmásala agentúra)
Odpovedať
Profilova fotka
@nataly4324 ahoj my sa s tym trapime a uz mam dost nervy a este to bude gradovat ak nenajdem aspon jedneho cloveka, ktory mi s tym pomoze. ja mu kludne zaplatim. (a to riesim len obrad na luke a na urade, nastastie sala je ok) mala som agenturu, aj my urobili cenovu ponuku hodnu kralov samozrejme, ale ked som tete pozrusala skoro vsetky zive kvety a snazila sa to pokombinovat s umelymi a vyuzit niektore veci aj 2x tak teta sa ospravedlnila ze ved mi ju vlastne nepotrebujeme a dovi dopo.
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka presne takto sme to planovali my :) akurat nam to svokra zatrhla a ze ona zatiahne ich polovicu, len nech spravime normalne pohostenie v restike...
Odpovedať
@bayuska no ak by som mala takúto svadbu vysnívanú, svokra by mala smolu. Je to moja svadba, teda naša a predpokladám, že nastávajúci by sa postavil na moju stranu. Ja sa svokry nepýtam, akú mám mať svadbu, v akom štýle, ja ju na našu svadbu pozývam. Či sa jej bude páčiť, alebo nie, to je už na nej, podstatné je, aby sa páčila nám. Peniaze by na mojom rozhodnutí nič nezmenili.
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka ja som ju takto vysnivanu nemala, ale teraz s odstupom casu si zelam, aby sme to nechali tak, jak bolo... ale uz to neriesim :) Budeme mat pohostenie s rodinou a na druhy den zabavu s kamaratmy :) Takze bude aj vlk syty aj ovca cela :)
Odpovedať
Profilova fotka
@footballfun prekrasne fotky mate, ja som to takto chcela pretoze je to nieco ine, nie je to ako vsetky svadby na jedno kopyto:) @skylarr aj ja sa bojim toho, ze by som bola na nervy z toho, uz som premyslala, ze aspon catering by som si dala cez nejaku agenturu, len som stale nejaka nerozhodna a nechcem agenturu ktora mi bude silou mocou chciet nanutit aj vyzdobu a dj a podobne, mam pocit ze budem velmi vystresovana nevesta :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?