Svadba v Penzióne Anton pri Žiline. Máte referencie?

ahojte baby..tak otvaram tuto temu,lebo som velmi zvedava na vase skusenosti s penzionom Anton v Teplicke n/V.. a hrozne by ma zaujimala,kolko ludi budete mat..
Odpovedať
1
2
10
ahojky..tak my tam budeme mať svadbu 21.6.2008.... ....max do 80 ľudí... máme práve dilemu ako usporiadame stoly a zháňame návleky na stoličky..výzdoba by mala byť bielo - zlatá...
Odpovedať
my budeme mat tiez do 80..a zivu kapelu k tomu..a este aj svedske stoly chcem.. navleky by sa mohli dat zohnat..ja ich sice mat nebudeme..ale baba,co mi bude robit vyzdobu by ich mohla mat.. a ako ste rozmyslali usporiadanie? a co menu,uz ste boli zajednat?
Odpovedať
zatiaľ máme fotografku, kameramana, dj...okrem iných drobností.. čo sa týka usporiadanie - ešte nevieme a ani menu ešte nemáme dohodnuté... zajednaný máme aj smoking salónik .. nie sme ešte rozhodnutý, či bude iba 1 večera alebo 2 a potom švédske stoly.. lebo ešte nemáme dohodnutý čas sobášu, dátum sme ešte zajednali v kostole v novembri 2007, teraz sa máme zastaviť a dojednať ostatné...ale vidím to tak o 16.00 hod... ..no a vy už máte vybraté menu aj rozhodnuté usporiadanie?...
Odpovedať
no my mame kostol o styroch..menu budeme zajednavat v aprili..ale chceme tak,ze svedske stoly budu druhe v poradi.. a na co smoking salonik? :-) co nam oni spominali,tak do U ale bojim sa,ci to bude stacit..
Odpovedať
v saloniku budú švedske stoly, alko, nealko.. boli sme sa tam mrknúť na jednu svadbu a hneď pri vchode bol stol s vodami a pod..ubralo to dosť miesta a moc sa mi to nepáčilo... kolegynina sestra tam mala svadbu a v tom saloniku mali švedske stoly , čo sa mi zdalo ako dobry napad... ...usporiadanie asi skôr do E...to U sa mi moc nepozdáva,budeš tancovať pri stoloch kde sedia hostia.. ale ešte uvidíme...
Odpovedať
ak mas nejake fotky..kludne pridaj aspon na chvilku.. a hrozne by ma zaujimalo,ci mali plazmu na stene..my sme boli v dec u antona a prevadzkar nam povedal,ze ta plazma tam bude musiet ostat,ze to je draha vec na to,aby to davali stale dole.. a ze nam svedske stoly spravia na barovom pulte..ale to sa mi moc nepaci..radsej by som tam mala alkohol.. budeme mat zivu kapelu..tak si neviem predstavit,ako sa tam bude tancovat..to E je s hlavnym stolom pri plazme? asi budeme musiet zistit,ci tam nebude nejaka svadba a pojdeme sa kuknut..lebo si to neviem predstavit..
Odpovedať
este by ma zaujimalo,ci ste sa uz na niecom dohodli..ako je platba za salu,pripadne ubytko.. viem,ze na osobu to vychadza 500..ale pri svedskych stoloch to bude viac..a este aj ceny sli hore..
Odpovedať
na tú plazmu chceme dať nejakú ozdobu, napadlo nás dať aj spoločnú fotku vo veľkom formáte...ale určite tam niečo bude... ...čo sa týka sály bolo 200 SK za hodinu po 22.00 hod..ubytovanie 500 SK na lôžko.. menu bude asi drahšie..v tomto roku sme tam ešte neboli..
Odpovedať
Ahojte
Odpovedať
Za sálu účtujeme poplatok 1 000,-Sk Za salónik 500,-Sk Po 22.00 hod. účtujeme 300,-Sk/hod. Zákusky a torty treba priniesť v sobotu doobeda, lebo nedisponujeme skladovými priestormi a hlavne chladničkami, kde by sme tieto veci mohli skladovať. Cena lôžka je 500,- Sk / so zľavou / Cena apartmánu je 1 200,- Sk / so zľavou / toto mi napisali..ale verim,ze sa v aprili dohodneme..hlavne,kde umiestnime svedske stoly,torty,alkohol,skupinu a kde bude parket..
Odpovedať
som veľmi rada, že ste otvorili túto tému, pretože ma tiež zaujímajú Vaše skúsenosti z tohto penziona. Tiež by sme tam chceli mať svadobnú hostinu,ale až v oktobri. Aj nám tak bolo povedané, že sa platí 200,- Sk na hodinu po 22:00 hod. Tiež je cena stravnej jednotky na osobu sa pohybuje od 480 - 500,- Sk a sú v tom večera... a potom švédske stoly. Jedna moja známa tam bola už na 2 svadbách a povedala, že je tam fajn. Ja by som predsa len radšej videla ešte nejaké tie fotky, ako to tam vyzerá z rozmiestnením stolov. Nás bude asi tak okolo 60 hostí. Dievčence, rada budem, ak mi dáte vedieť, keď niečo nové zistíte. A chcela by som sa spýtať, či sa zvlášť platí za salonik, ked tam budeme mať svédske stoly? Dakujem.
Odpovedať
zustka..to co som pisala okolo cien,mi pisal prevadzkar..obcas mu viem napisat.. :-D dokonca uz vie,ze som slecna :-D asi vyslem draheho zistit,ci tam nebude nejaka svadba v blizkej dobe..urobil by fotky a pridal.. nasla som jeden album tu zo svadby..ale nic tam take nie je zo saly..aj som dotycnej pisala..ale neodpovedala..mala svadbu v 06.. inac..som spokojna s tym penzionom..pri promociach boli fakt super a ustretovi..vazy mi nachystali na osobitny stol..a chcete,mozem pridat fotky vyzdoby stola,co mi spravili..
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak už zvýšili ceny. V oktobri minuleho roku nám bolo povedané 200,- SK na hodinu po 22:00 hod., a za sálu nespomýnali, že sa platí. Dievčence, neviete náhodou, či je možné dojednať namiesto švédskych stolov radšej 1 večeru a po polnoci prípadne kapustnicu?
Odpovedať
zustka..menu staci vraj zostavit tak tri mesiace pred svadbou..uz som sa informovala o tom..a tam sa presne dohodne clovek,co chce..ci tri vecere,alebo dve alebo svedske stoly.. my budeme mat vecera,svedske a kapusta(cosi s nou..tradicia z vychodu,ze musi byt posledna vecera) a vedia poradit,co je vhodne..
Odpovedať
leatea...ja som tiež našla jeden album zo svadby v Antone, ale boli tam len dve fotky. Ja som jej tiež napísala, ale ešte mi neodpísala. Asi sme napísali tej istej osôbke. :-)
Odpovedať
hej..to bola ta ista..lebo je jedina,co som nasla u antona :-D
Odpovedať
...tak super leatea, veľmi pekne ďakujem za info. To ma nenapadlo sa v oktobri prevádzakara spýtať (na tú výmenu švédskych stolov za večere) a chcela som mu volať v dohľadnej dobe.
Odpovedať
len mi neodpovedal,ci je mozne doniest vlastne pitie..uz ho mam takmer cele nakupene..
Odpovedať
Nepýtalal som sa síce prevádzkara, ale slečna z recepcie mi povedala, že je možné si doniesť aj alkohol aj nealko vlastné? Je to pravda?
Odpovedať
...ja som si už tiež niečo pozabezpečovala - zatiaľ len alko. Na nealko ešte mám čas.
Odpovedať
to dufam..lebo ked mas domace,tak to nechas pred restikou?ale budem s tym ratat.. len viem,ze pri svedskych stoloch mi povedali,ze musime mat od nich urcite mnozstvo.. ale myslim,ze nebude problem doniest aj cosi slane..ako chipsy,arasidy..a svokor nam chce obstarat korbaciky..
Odpovedať
teraz ma napadlo, že skúsim od tej známej zohnať nejaké fotečky z tých dvoch svadieb, na ktorých bola. Len časovo, neviem kedy sa mi to podarí.
Odpovedať
to by bolo super..aspon by som mala nejaku predstavu..lebo mam fakt obavy..vtesnat tam vsetkych..
Odpovedať
tiež dúfam, že sa bude dať doniesť alko, nealko, lebo by sa svadba asi dosť predražila. My slane veci ako chipsy, arasidy nebudeme mat, chceli by sme ovocie a tiez korbaciky.
Odpovedať
....idem jej napísať mail.
Odpovedať
no my sa este dohodneme..mam pocit,ze tak tyzden pred svadbou sa rozhodneme,co este kupime :-D
Odpovedať
tak už je odoslaní, budem čakať čo mi pošle, ak mi pošle.
Odpovedať
dobre..som velmi zvedava.. inac..preco ste sa rozhodli pre tento penzion? :-)
Odpovedať
ja som pozerala na nete rôzne reštaurácie, sály na svadobnú hostinu v Žiline a okolí a najviac ma upútal tento penzion. Napísala som im mail, že čo a ako, ceny a tak a odpísali mi, tak mi podľa cien prišlo, že celkom aj cenovo fajn. V Žiline v niektorých bolo drahšie. Ukázala som to môjmu nastávajúcemu a jemu sa to tiež veľmi páčilo. Rozhodli sme sa, že už nebudeme pozerať inde. Boli sme sa tam pozrieť aj osobne, potom sme tam boli na večeru, pre istotu, zistiť ako tam varia a zatiaľ sme stále rozhodntutí pre Anton. Tak uvidíme, ešte ako sa čo pozisťuje, keď sa deň D bude čoraz viac približovať. A je aj blízko, čo sa týka dostupnosti autom. Ja bývam nedaleko, teda 10 km od Tepličky. A Vy prečo ste sa rozhodli pre Anton?
Odpovedať
no my sme vyberali zas podla toho,kde ponukaju dostatocne mnozstvo izieb na ubytko..budeme ubytovavat asi 30ludi..a sala nas musela zaujat..a samozrejme aj pristup z vedenia..boli sme v bobotach..je tam krasne..ale ten pristup bol hrozny..aj ked manazer s nami jednal uplne ferovo..povedal,ake su tam podmienky a tak..a potom sme sa dozvedeli,ze nerobia cez sezonu svadby..tak sme povedali,ze bude anton..takmer pravidelne sme tam na obed,ked som v za..a my aj tak budeme dost ubehani v ten den..kedze ja idem z podvazia..kostol mame v zavodi a hostina v teplicke..a to v sobotu musime este kolace doniest do saly..vyzdobu mi bude robit babenka z ilavy,lebo ja nestiham.. inac,co sa vyzdoby tyka..tak nevedia zarucit cloveku o ktorej sa zacne s pripravou saly..moze to byt poobede..alebo uz od rana..
Odpovedať
1
2
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?